Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 3947

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Christopher Columbus ir Marco Polo.

2030 | 2018-07-24 | 4750

Aprašymas: Ponas Bynas (angl. Mr. Bean) – tai Didžiosios Britanijos animacinis serialas. Ponas Bynas yra animacinis serialas besiremiantis 1990 m. tokio pat pavadinimo populiariuoju britų TV serialu.

2030 | 2018-07-24 | 3765

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3699

Senelis šaltis ir vasara. Gyveno kartą šiaurėje senelis šaltis, kuris kasmet neša vaikams dovanas. Jis ruošia vaikams dovanėles, zuikučius, meškiukus ir kitus žaislus. Kartą jis nešiodamas dovanas, pamatė pas meškiną ant trobelės parašyta "Nežadinti iki vasaros". Bet juk senelis šaltis nežino kas yra vasara. Ir leidosi senelis Šaltis vasaros ieškoti. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3060

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2000 | 2017-06-07 | 3731

Senosios animacijos filmukas Tigriukas saulegrąžoje. Ten kur teka tolimas Usuris, kur taiga plačioji ošia rūščiai, kur gyvena meškinai ir elnių bandos, Amba ten sutikt gali. Amba - tai usūrinis tigras. Buvo žiema ir vidury žiemos išaugo saulėgrąža, tai stebuklas. Tigriukas apsigyveno saulėgražoje, kuri jį šildė. Mielas filmukas vaikams prieš miegą.

2000 | 2017-06-09 | 3756

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Ogio tuoktuvės“ katinas Ogis nori pasipiršti savo mylimajai, tačiau vis neišdrįsta. Tuo pasinaudoja išdykėliai tarakonai, kurie tik ir svajoja nugvelbti Ogio sužadėtuvių žiedą. Tarsi to būtų neganą apie Ogio išrinktąją pradeda sukinėtis paslaptingas gerbėjas. Ar pavyks Ogiui pasipiršti savo mylimajai romantiškoje Italijoje, o gal tarakonai pasieks savo? Antroje serijos „Ogio tuoktuvės“ dalyje, vaikai pamatys, kaip panelė tarakonė sugalvoja užimti Ogio draugės namus, laimei, išdykėliams tarakonams, greit pabosta būti gražuolės tarnais, tad jie viską papasakoja Ogiui.

2009 | 2017-06-09 | 3975

Aprašymas: Šioje pasakoje Snieguolė – nepareiginga mergina, savo karališkas pareigas iškeitusi į pasilinksminimus su Raudonkepuraite bei kitomis draugėmis, triukšmingus vakarėlius ir kitokias linksmybes. Jos mama karalienė mirė Snieguolei būnant dar visai mažai, tad karalius, jos tėvas, nusprendžia vesti dar kartą ir taip vėl apsupti Snieguolę motiniška šiluma. Tačiau karaliaus išrinktoji Ledi Vein pasirodo esanti karalystę valdyti siekianti ragana intrigantė. Snieguolė tampa kliūtimi jos klastingų planų įgyvendinimui, tad Ledi Vein apgaule išvaro ją iš tėvo namų. Kartu su Septyniais Nykštukais atstatydama Trijų Paršiukų namus, Snieguolė pagaliau išmoks padėti kitiems bei pradės vertinti ją supantį gėrį. Kartu su paslaptingaisiais herojais Mambo ir Manku Snieguolė įrodys, kad sugeba valdyti karalystę bei išardys karaliaus ir klastingosios raganos vestuves, taip atstatydama gėrio ir blogio pusiausvyrą.

1999 | 2017-06-09 | 3660

Aprašymas: Ar mėgstate muzikuoti? Tvyniams tai labai patinka! Linksmieji Bela, Milas, Fisė ir Džeikas mokysis groti mušamaisiais, styginiais bei pučiamaisiais instrumentais. Milui labiausiai patinka groti mušamaisiais, Fisei – styginiais, o Bela mėgsta pučiamuosius. Atradę savo instrumentus Tvyniai susiburs į orkestrą ir atliks įvairius kūrinius.

2030 | 2018-07-24 | 4028

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

1970 | 2017-06-09 | 3657

Mickey's Birthday Party.

2014 | 2017-06-09 | 3598

Aprašymas: Šeimų būna įvairių, tačiau mažojo Egio artimieji mažų mažiausiai nepanašūs į tradicinę šeimą… Našlaičiu likusį berniuką supa aibė įvairiaspalvių monstrų, keliančių siaubą Sūrbridžo gyventojams. Dėžinukais vadinamų pabaisų namai – požemių labirintai, jų drabužiai – dėžės, maistas – šiukšlės, o linksmiausia pramoga – gąsdinimas! Tačiau visoms istorijoms vieną dieną ateina galas – neapsikentusi nesibaigiančių monstrų išdaigų, miesto dezinfekcijos tarnyba nusprendžia nusikratyti pabaisomis, kurios, anot legendų, naktimis vagia Sūrbridžo gyventojų vaikus ir sūrį. Tačiau ar dėžinukai iš tiesų yra tokie kraugeriški monstrai, kokiais juos piešia nieko apie pabaisas neišmanantys miestelėnai? Mažasis jų globotinis Egis ryžtasi kartą ir visiems laikams Sūrbridžo gyventojams įrodyti, jog mažieji dėžinukai – žavūs ir geraširdžiai sutvėrimai, labiau už viską bijantys… žmonių! Tačiau ne viskas pasirodo esą taip paprasta – Egio kelyje tyko aibė nuotykių, piktai nusiteikusių miestelėnų ir viena už kitą smagesnės dėžinukų išdaigos. Berniukui tenka misija ne tik apsaugoti savo draugus ir šeimą, tačiau ir užkariauti jam vis labiau patinkančios mergaitės širdį.

2000 | 2017-06-09 | 3674

Filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Dirižablio namai“ Ogio namas pakils į orą kaip balionas. Ogiui šis įvykis – tai košmaras, na o tarakonams labai juokingas nuotykis. Epizode „Dirižablio namai“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, ar pavyko Ogiui išsaugoti namą. Antroje serijos dalyje žiūrovai išvys, kokia antitarakoninę sistemą įsirengs Ogis. Tik ar ji atneš reikiamą naudą? Trečioje dalyje Ogis ir Džekas žygiuos į kalnus, žinoma, ir šį kartą tarakonai prikrės jiems piktų aibių.

2007 | 2017-06-09 | 3730

Aprašymas: Kiekvieną vakarą prieš užmigdamas mažas našlaitis Timas sėdi ant stogo ir stebi savo mėgstamą žvaigždę. Bet kartą ta ima ir pradingsta. O paskui pasirodo keistas personažas – Katinų Piemuo, kurio prižiūrimos katės savo murkimu turi migdyti mažus vaikučius. Kartu su Piemeniu ir jo katinu Tobermoriu Timas išvyksta ieškoti savo žvaigždelės. Jis stebi nepaprastus magiško Nokturnos miestelio įvykius. Netrukus ima gesti ir žūti šio miesto gyventojai. Bandydamas išgelbėti paskutinę žvaigždę, Timas net neįtaria, kad dėl tų nelaimių kaltas ji pats. Berniukui tereikia nugalėti savo tamsos baimę – ir pasakų miestelis vėl žibės…

1998 | 2017-06-09 | 3546

Aprašymas: Skruzdėliukas Z-4195 buvo tik viena iš milijono skruzdžių. Patys suprantate, kokie buvo vargšelio šansai susipažinti su nuostabiąja princese Bala, kurią drovusis Skruzdėliukas Z jau seniai slapta mylėjo. Tačiau jausmas buvo toks stiprus, jog mažasis herojus ryžosi lengvai nepasiduoti. Pasipiktinęs sustabarėjusia skruzdėlyno luomine santvarka, Skruzdėliukas Z kreipėsi pagalbos į skruzdę – kareivį Vyverį, geriausią savo draugą, kad šis jam padėtų patekti pas princesę. Nelauktai Z gyvenimas visiškai pasikeičia – iš paprasto darbininko jis tampa skruzdžių kolonijos didvyriu. Pats to nenorėdamas, jis sukliudo generolui Mandibliui įgyvendinti savo baisų planą: sunaikinti koloniją ir vėl atkurti ją tokią, kokia patiktų tik pačiam ambicingajam generolui. Niekam iki tol nežinomas Skruzdėliukas Z tampa skruzdėlyno revoliucijos vadu, o jo neįtikėtini nuotykiai tik prasideda…

1998 | 2017-06-09 | 3589

Donald Duck Crazy over daisy išleistas 1950 m.

2006 | 2017-06-09 | 3850

Aprašymas: Happy Tree Friends (English Funny Tree Friends, and usually not translated) – Flash TV series in the genre of black comedy about the adventures of cute zverushek living in a kind of bucolic place. Series fragmented and its series of thematically unrelated. At the end of each cartoonall or most of the actors dies in agony, but in the new series they reappear alive. Characters embody certain roles, but their specific roles and relationships with each other from series to series are changing.

2000 | 2017-06-07 | 3918

„Drambliukas susirgo“ – tai filmukas vaikams apie sergantį drambliuką, jo draugą kupranugarį ir sukčių niekšelį katiną. Vaikštinėdamas šis pamato atvirą langą ir užsuko pas drambliuką į svečius. Supratęs, kad šis turi pinigų, katinas pažada jog už juos nupirks ledų, kurie padės pasveikti drambliukui, tačiau.... Ši istorija mus moko, jog niekada negalime pasikliauti ir tikėti svetimais žmonėmis.