Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 3990

Aprašymas: Kai princesė Ana Liza pagrobiama, ją išgelbėti gali tik labai į ją panaši, tačiau, priešingai nei princesė, jokių turtų neturinti kaimo mergina Erika. Ar pavyks jai apsimesti princese ir pergudrauti Ana Lizos priešą Pemingerį? Vargšę Eriką, tapusią princese, įsimyli karalius Dominikas. Ar jo meilė išliks, kai jis sužinos, kad gražuolė neturi nė cento ir tik apsimetinėja? Klasikinės Marko Twaino istorijos apie princą ir elgetą perdirbinys su daug gražios muzikos, spalvingos animacijos ir su barbėmis.

2000 | 2017-06-07 | 3777

Meduolis – pasaka vaikams apie tris draugus antrokus, kurie turėjo meduolį, bet nežinojo ką su juo nuveikti. Kitas trečiokas pasiūlo meduolį kam nors padovanoti, bet abipuse nauda. Senoji animacija pasakoja apie savanaudiškumą ir bendro tikslo siekimą. Filmuką Meduolis galite pažiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite kaip draugai sprendė kam padovanoti meduolį.

2030 | 2018-07-24 | 3135

Aprašymas: Nepakartojami troliai Mumiai – tai garsiausios suomių vaikų rašytojas ir iliustratorės Tove Jansson sugalvotas mažos būtybės, kurios, iš jos bestseleriais tapusių knygų, atgyja animaciniuose filmuose.

2016 | 2017-06-09 | 6677

Aprašymas: Eliotas, Bugas bei visi kiti žiūrovų pamėgti miško gyventojai sugrįžta su pačiais naujausiais ir linksmiausiais nuotykiais.

1998 | 2017-06-09 | 12963

Aprašymas: Simba ir Nala susilaukė dukters Kiaros. Timonas ir Pumba paskiriami prižiūrėti mažylę, tačiau ši pabėga nuo jų priežiūros ir iškeliauja į uždraustąsias žemes. Čia ji susitinka liūtuką Kovu, su kuriuo susidraugauja. Tačiau nei liūtukė, nei jos tėvai nežino, kad Kovu yra Ziros, ištremto iš genties žuvusio Scaro pasekėjos, sūnus. Ji planuoja užauginti jauniklį, kad šis išstrumtų Simbą ir taptu Garbingosios žemės karaliumi.

2010 | 2017-06-09 | 4162

Aprašymas: Kylančioms roko žvaigždėms perimant iliuzionisto vietą scenoje, šiam tenka dirbti mažuose užmiesčio teatruose, baruose, kavinėse ir vakarėliuose gamtoje. Rodydamas triukus kaimo bare, vakarinėje Škotijos pakrantėje, jis sutinka Alisą – naivią mergaitę, kuri visam laikui pakeis jo gyvenimą. Alisa tiki, kad iliuzionisto triukai iš tiesų magiški. Sužavėtas mergaitės entuziazmo, iliuzionistas jai dovanoja vis brangesnes „burtais išgautas“ dovanas. Nenorėdamas Alisos nuvilti, iliuzionistas negali prisiversti atskleisti jai, jog iš tiesų tos magijos nėra, o nuolatinis dovanų pirkimas veda jį į pražūtį…

1998 | 2017-06-09 | 3653

Donald Duck Old sequoia išleistas 1945 m.

2009 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2000 | 2017-06-07 | 3924

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.

2000 | 2017-06-07 | 3946

Genys paštininkas ieško miške, kam atkeliavo dovana su užrašu „silpniausiam“. Ieškojo genys ilgai dovanos savininko, bet niekaip negalėjo rasti, juk silpniausiu žvėreliu miške niekas nenorėjo būti. Sutiko jis verkiantį, mažą ir liūdną zuikelį. Pasirodo, jog jis yra silpniausias! Visi miško žvėrys panoro pasisavinti mažylio zuikio dovana, tačiau išvydę ją, staiga visi pabėgo. „Gyvūnijos pasaulyje“-senosios animacijos pasaka apie drąsą, draugystę ir tai, jog stipresnis visada turi ginti ir padėti silpnesniam.

1978 | 2017-06-07 | 3790

Muzikinės skrynelės paslaptis – pasaka vaikams apie muzikinę skrynelę ir jos didžiąją paslaptį – iš kur atsiranda muzika. Lietuviškai galite žiūrėti šį filmuką online. Berniukas turi muzikinę skrynelę, bet ji kažkodėl negroja, reikia išsiaiškinti šią paslaptį. Užsnūdęs jis sapno metu patenka į muzikinės dėžutės vidų ir bando išsiaiškinti jos paslaptį.Senoji animacija mus moko, kad kiekviena smulkmena svarbi, be jos neveiks visas mechanizmas.

2013 | 2017-06-09 | 3706

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

2030 | 2018-07-24 | 4469

Aprašymas: Garfildas (angl. The Garfield show) – Prancūzijos animacinis serialas. Žavusis lazanijos mėgėjas, tingus ir storas, bet tuo pačiu metu protingas ir gudrus katinas Garfildas vėl su mumis. Šiame seriale jo tingų gyvenimą paįvairins ateiviai, pelių invazija, rūpinimasis pasimetusiais paukšteliais ir linksmojo šunelio Odžio išdaigos. Smagūs nuotykiai prasideda.

2000 | 2017-06-07 | 3786

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltoji pelytė. Filmukas apie baltają pelytę. Pelytes sugalvojo žaisti slėpynių. Tačiau buvo viena baltoji pelytė, kurią visada surasdavo pirmą, dėl to ji labai liūdėdavo, nes buvo kitokia nei visos kitos pelytės. Vėliau išmoko kepti pyragus taip kaip kepė jos mama, nors pati ir nemokėjo. Pelytė buvo geraširdė, padėdavo tai vienam tai kitam ir labai stengdavosi nors ir nemokėdavo. Vėliau dėl savo geros širdies susirado draugų, kurie pripažino ją tokia kokia ji yra. Filmukas moko būti savimi ir padėti kitiems.

2030 | 2018-07-24 | 6659

Aprašymas: Finas ir Ferbis (angl. Phineas and Ferb) – JAV animacinis serialas. Dviem broliam – Finui ir Ferbiui paprasti ir kasdieniški daiktai tampa neįtikėtinais išradimais! Tuščiai broliai nešvaisto savo vasaros atostogų dienų, niekam nebereikalingi buities daiktai išradingiems broliams gali tapti net amerikietiškais kalneliais!

1997 | 2017-06-09 | 4202

Aprašymas: Mažas berniukas, vardu Aleksas, lieka vienas namie, mat susirgo vėjaraupiais. Mažylis labai išradingas, todėl nenuobodžiauja – pro didelį žiūroną stebi kaimynus. Netikėtai viename name jis pamato įsibrovėlį. Mažius nesutrinka ir iškviečia policiją, tačiau ši nieko neranda. Kitą dieną tą patį nepažįstamąjį jis pamato dar vieno kaimyno namuose. Šįkart Aleksas ant savo žaislinio automobilio sukonstruoja vaizdo kamerą ir ima filmuoti. Ir paaiškėja, kad į namus braunasi šnipai, ieškantys žaislinės mašinytės su joje paslėpta mikroschema. Netrukus šnipai sužino, kad mašinytė – Alekso namuose. Policija vaiku netiki, todėl jis savo namus turės ginti pats…

1942 | 2017-06-09 | 4669

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2014 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…