Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 3615

Aprašymas: Gyvenimas Didžiajame Rife pilnas nuotykių ir netikėtumų. Būtent čia susitinka bebaimis linksmuolis Pai ir gražioji Kordelija. Tačiau visada atsiranda tas, kuris viską sugadina. Klastingasis ryklys Trojus stoja skersai kelio laimingiems įsimylėjėliams. Jo didingieji nasrai varo siaubą visam Rifui. Tačiau Pai ne iš kelmo spirtas! Juk nieko nėra neįmanomo, net jei ir esi tik ryklio jaukas!

1998 | 2017-06-09 | 3538

Donald Duck No hunting išleistas 1955 m.

2022 | 2017-06-09 | 3601

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

1962 | 2017-06-08 | 4107

Gražiame senosios animacijos filmuke „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ vaikai išvys net tris pamokančias istorijas. Pirmoji – apie užsispyrusi asiliuką. Du geraširdžiai berniukai nusprendžia pamokyti piktą ir šiurkštų asiliukų savininką. Ar jis išmoks pamoką? Antroji istorija – apie vinių dėžutę. Meistrui, bekalančiam tiltą, į vandenį įkris vinių dėžutė. Laimei jam pagelbėti suskubs žvejojantis berniukas. Mažajam padėjėjui tikrai bus atlyginta. Trečioje istorijoje žiūrovai pamatys, kas nutiks vežėjui pametus vieną lagaminą. Filmukas „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ primena, jog vienas geras darbas gali iššaukti jų visą eilę.

2030 | 2018-07-24 | 3594

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1962 | 2017-05-31 | 4562

Вот еще один — мультфильм «Королева Зубная Щётка». Предлагаю его смотреть вместе с теми ребятами, которые не любят умываться, расчесываться и чистить зубы.

2013 | 2017-06-09 | 3541

Aprašymas: Šiuolaikiškai pateikta, naujais personažais ir įvykiais papildyta animacijos juosta pagal Lymano Franko Baumo „Ozo šalies burtininko“ istoriją nukels didelius ir mažus į stebuklingą šalį, kur herojai gaus svarbių draugystės pamokų. Praūžus uraganui, maža mergaitė Dorotė ieško namų, nori grįžti į savo namelį Kanzase. Tačiau dar ji turės išgelbėti Geležinį Medkirtį, Bailųjį Liūtą, Kaliausę, kuri neturi smegenų, ir mažąją fėją nuo naujo piktadario Džesterio. Savo magiškoje kelionėje, siekdama atkurti tvarką ir laimę smaragdiniame mieste, Dorotė sutiks naujų draugų. Marga draugija stebuklų šalyje patirs begalę nuotykių!

2013 | 2017-06-09 | 3809

Aprašymas: Jūsų mėgstami Madagaskaro bičiuliai grįžta naujame nuotykyje! Alekso mėgstamiausia šventė – Valentino diena, kuri atneša meilės nuotykius visai gaujai. Melmanas planuoja didelę staigmeną Glorijai, o Martis bando padaryti įspūdį naujai draugei. Kiekvienas jų nori pasiekti Karaliaus Džiulijano meilės mikstūrą, kuri yra saugiai paslėpta. Jūs įsimylėsite su Beprotiškai fantastišku Madagaskaru!

1961 | 2017-06-09 | 3921

Aprašymas: (rus. 100 грамм для храбрости). Trys satyrinės novelės antialkoholine tema.

2030 | 2018-07-24 | 3800

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2030 | 2018-07-24 | 3557

Aprašymas: Betmenas (angl. The Batman) – JAV animacinis serialas. Nors šiame seriale yra aspektų iš ankstesnių Betmeno siužetų, istorija yra gretutinė ir jų netęsia.

2030 | 2018-07-24 | 12008

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2005 | 2017-06-09 | 4156

Aprašymas: Rūpestingi elfai ruošia dovanas paklusniems vaikams. Elfas, vardu Jubis, atsitiktinai sužino, kad miestelyje Ilgesvilyje visi vaikai elgiasi blogai, o Kalėdų Senelis nusprendė juos palikti be dovanų. Pats laimingiausias pasaulyje Elfas Jubis skuba į pagalbą! Liūdesį ir ilgesį jis pavers džiaugsmu ir laime…

2030 | 2018-07-24 | 4911

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2030 | 2018-07-24 | 3420

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

2030 | 2018-07-24 | 3271

Aprašymas: Palikę savo jaukią šalį, Burbuliai atsiduria šiuolaikiniame mieste, kuriame jiems lemta tapti superherojais. Burbuliai turi labai kilnų tikslą – išgelbėti pasaulį.

1964 | 2017-06-07 | 3959

Senosios animacijos filmukas Drąsus siuvėjėlis. Kažkas sėdi ant stalelio, tik siūvėjas šitaip gali. Visą dieną jisai siūva, jo dainelės nenusčiūva. Su daina ne vien tik švęsti, viską galime iškęsti ir gyvenimo niūrumo ir siūvimo nuobodumą. Už langų pasaulis šviečia, ir siūvėją džiaugtis kviečia. Filmukas apie dainuojantį siuvėją pagal Brolių grimų pasaką. Šioje pasakoje siūvėjas sutinka ir apgudrauja milžinus, padeda kitiems ir nuolat išlieka drasus ir stiprus.

2013 | 2017-06-09 | 3994

Aprašymas: Nuotykių animacinis filmukas apie prarastos žemės ieškojimą, kurios herojai trys draugai bando atrasti tai, kas jiems yra labai svarbu. Kelionės metu, jų laukia daug naujovių, stebuklų ir draugų. Mažus ir didelius šis animacinis filmukas nukels į neatrastas ir nematytas vietas.