Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 4080

Aprašymas: Bonės kambaryje žaislai Barbei ir Kenui surengia havajietiškas atostogas.

2010 | 2018-07-24 | 4527

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (1 sezonas) - My Little Pony (2010)

2000 | 2017-06-07 | 3559

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2030 | 2018-07-24 | 3957

Aprašymas: Betmenas ir narsuolių komanda (angl. Batman: The brave and the bold) – JAV animacinis serialas apie Betmaną ir kitus herojus, bei jų nuotykius ginant visatą.

2016 | 2017-06-09 | 3966

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.

2000 | 2017-06-07 | 3622

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.

2000 | 2017-06-07 | 3797

Senosios animacijos filmukas vaikams apie nykštuką, kuris gyveno sename name. Namas labai liūdėdavo be savo šeimininko ir vieną dieną, nykštukui išėjus, namui buvo taip liūdna ir baisu, kad jis nusprendė eiti ir surasti jį. Po kiek laiko, grįžus namo, nykštukas neberado namo ir išėjo jo ieškoti. Taip jie ir ieškojo vienas kito ir niekaip negalėjo rasti. „Kaip nykštukas iš namų išėjo“ vaizduoja tikrą meilę tarp nykštuko ir namo bei pamoko, jog pasiklydus, reikia kantriai laukti ir tikrai būsi surastas.

1981 | 2017-06-11 | 6373

Pasaką „Eglė žalčių karalienė“ tikriausiai žino kiekvienas. Štai dabar siūlome pažiūrėti pagal ją sukurtą filmuką. Šis filmukas vaikams yra labai originalus, pasižymintis savitu muzikos skambesiu. Tai didelės vertės istorija iš senosios animacijos kraitelio.

1988 | 2017-06-09 | 4089

Aprašymas: Grafo Drakulos paliepimu Šegis paverčiamas vilkolakiu, kad šis dalyvautų monstrų lenktynėse. Tik Skūbis, Skrepis ir Šegio mergina gali jam padėti laimėti, kad Drakula atverstų Šegį atgal į žmogų.

2009 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Tikra draugystės istorija, sujungusi laiškais 8-erių vienišą mergaitę Merę iš Melburno ir 44-erių žydų kilmės ekscentrišką vyrioką Maksą iš Niujorko. Ji tik norėjo patikrinti mamos išsakytą tiesą ir sužinoti, ar tikrai Australijoje vaikai gimsta alaus bokaluose, o Amerikoje atsiranda konservuotų pupelių dėžutėse. Žingeidi Merė parašė laiškelį, bedė pirštu į adresų knygą ir išsiuntė klausimėlį tiesiai į namus išradingajam nepažįstamajam diedukui Maksui, kuris gyvena savanoriškai izoliavęs save nuo velniškai užknisusios visuomenės.

1957 | 2017-06-07 | 4312

Senosios animacijos filmukas Lydekai paliepus, man panorėjus. Visiems gerai žinomas filmukas Vienoje karalystėje arba Lydekai paliepus man panorėjus. Tai paskaojimas apie Jemelią ir jo lydeką, caraitę Mariją, carą žirnį, užjūrio princą. Kartą jemelia pagavo lydeką. O ji prabilo ir paprašė paleisti ją pas mažuosius lydekiukus. Jemelia buvo geraširdis ir pasigailėjo lydekos. O lydeka jam atsidėkodama davė burtažodį, kuris išpildys visus Jemelios norus...

2030 | 2018-07-24 | 3830

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2011 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Visų vaikų draugas Mikė Pūkuotukas grįžta! Sunku suskaičiuoti, kiek mažylių užaugo klausydamiesi pasakų apie smaližių Mikę Pūkuotuką, kiek vaikų svajojo aplankyti Šimtamylę girią ir Paršelį, užsukti į svečius pas mamą Kengą ir Riuką, linksmintis kartu su Tigru, klausantis Triušo ir Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą Asiliukui. Po 35- erių metų pertraukos „Walt Disney Animation Studios“ pristato dar vieną pilnametražę Mikės Pūkuotuko istoriją, kupiną nuotykių, šilumos ir prisiminimų apie vaikystę. Animacinis filmas, įkvėptas Mikės Pūkuotuko tėčio, Alano Alexanderio Milne istorijų kviečia stebėti naujus mešiuko ir jo draugų nuotykius dubliuotus lietuviškai! Išmintingoji Pelėda visą būrį Šimtamylės girios gyventojų siučia į visų geriausio draugo, berniuko Christopherio Robino paieškas.

1998 | 2017-06-09 | 3585

Donald Duck Drip dippy Donald išleistas 1948 m.

2002 | 2017-06-09 | 3664

Aprašymas: Donas Diegas Vega – jaunas tingus aristokratas, senojoje Kalifornijoje gyvenantis slaptą Zoro gyvenimą. Savo antrąją tapatybę jis slepia po juoda kauke ir didžiuojasi savo paslaptingumu. Zoro išnyra tada, kai jo galima tikėtis mažiausiai. Jis visada apsiginklavęs savo aštriu kardu, nė žingsnio nesitraukiantis nuo vikraus žirgo ir į blogį žvelgiantis su humoro jausmu.

2030 | 2018-07-24 | 3292

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.