Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3747

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2006 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Kai piktasis burtininkas Septimus ir jo tarnas Tristanas buvo istremti į negyvenamą salą, Drakonų Šalyje, pasaulis buvo taikus ir ramumas. Gyvenimas eina pokiai, ir kiekvienas yra užsiėmęs savo reikalais. Bet Septimus randa būdą kaip grąžinti atgal su Magijos pagalba Kubą, nueitą daugiau kaip tūkstančio metu keliais prieš ir didžiausios stebuklingos jėgos turėjimo. Ir dabar Drakonų Šalies gyventojai istiko baisi grėsmė, todėl, kad spąstų Pajėgos Žalos mete ant visos Visatos paieška Magijos Kubo, kuri gali atnešti komplektą bėdų visų pasaulių gyventojams. Taciau, mažas drakonas ir jo ištikimi draugai yra vėl apimti žavių fantastiškų nuotykių posūkio. Ir tiktai jie gali surasti Magiskaji Kuba, laimėti kova ir grąžinti drakonų Šalyje ramybe ir tvarka.

2030 | 2018-07-24 | 4397

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1956 | 2017-06-09 | 4354

Aprašymas: Linksma pasaka vaikams pagal to paties pavadinimo L.Lagino apysaką. Mokinys iš Maskvos suranda stebuklingą molinį ąsotį… Jame gyvenęs džinas tampa geriausiu berniuko draugu.

1986 | 2017-06-09 | 5075

Aprašymas: Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai pasauliniame kare yra trijų dalių animacinis filmukas sukurtas pagal čekų rašytojo J. Hašeko satyrinį romaną. Šveikas – atviraširdis kvėša, pasaulinis kvailys, genialus idiotas, sugebantis su geraširdiška šypsena atskleisti prieštaravimus tarp menkų kasdienybės rūpesčių ir didžiųjų istorinių įvykių patoso.

2030 | 2018-07-24 | 5707

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2030 | 2018-07-24 | 4276

Aprašymas: Tikri pabaisos (angl. Real Monsters) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie trijų monstriukų – Ikio, Oblinos ir Krumo nuotykius naujojoje mokykloje. Jų pamokos visai kitokios, nei įprasta vaikams. Kad gautum gerą pažymį šioje mokykloje yra svarbiausia išmokti gerai gąsdinti. Todėl kiekvieną darbo dieną matysite, kaip jiems sekasi planuoti ir vykdyti žmonių gąsdinimo užduotis ir kokius pažymius jie už savo sugebėjimus gaus.

1998 | 2017-06-09 | 3608

Aprašymas: Skruzdėliukas Z-4195 buvo tik viena iš milijono skruzdžių. Patys suprantate, kokie buvo vargšelio šansai susipažinti su nuostabiąja princese Bala, kurią drovusis Skruzdėliukas Z jau seniai slapta mylėjo. Tačiau jausmas buvo toks stiprus, jog mažasis herojus ryžosi lengvai nepasiduoti. Pasipiktinęs sustabarėjusia skruzdėlyno luomine santvarka, Skruzdėliukas Z kreipėsi pagalbos į skruzdę – kareivį Vyverį, geriausią savo draugą, kad šis jam padėtų patekti pas princesę. Nelauktai Z gyvenimas visiškai pasikeičia – iš paprasto darbininko jis tampa skruzdžių kolonijos didvyriu. Pats to nenorėdamas, jis sukliudo generolui Mandibliui įgyvendinti savo baisų planą: sunaikinti koloniją ir vėl atkurti ją tokią, kokia patiktų tik pačiam ambicingajam generolui. Niekam iki tol nežinomas Skruzdėliukas Z tampa skruzdėlyno revoliucijos vadu, o jo neįtikėtini nuotykiai tik prasideda…

2000 | 2017-06-09 | 4080

„Na, palauk!“ online filmukai vaikams – tikras stebuklas, patiksiantis visai šeimai. Ši serija primena apie atostogas. Vilkas klasta įsigauna į kruizinį laivą, tikėdamasis sugauti kiškutį. Vėliau abu veikėjai patenka į sudėtingą situaciją – į laivą ima skverbtis vanduo. Ar jiems pavyks išsigelbėti? Tai išskirtinė „Na, palauk!“ serija, kadangi atrodo, kad joje vilkas ir kiškis trumpam susidraugauja.

2013 | 2017-06-09 | 4632

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

2000 | 2017-06-07 | 3946

Senosios animacijos filmuke pasakojama apie drambliuką Timką. Jis, kaip ir visi labai domėjosi cirku bei pats norėjo tapti artistu. Netikėtai patekęs į cirko artistų treniruotę drambliukas patraukia vadovo dėmesį ir gauna pasiūlymą prisidėti. Pirmieji bandymai nesėkmingi, kiti artistai šaiposi iš Timkos. Drambliukas labai stengėsi, daug treniravosi ir pasiekė savo tikslą - tapo geriausiu cirko artistu.Ši senosios animacijos pasaka vaikams moko, kad visada reikia labai stengtis, daug dirbti ir pasieksi savo svajonę.

2030 | 2018-07-24 | 3583

Aprašymas: Beprotiškos linksmybės (angl. The Looney tunes show) – JAV animacinis serialas su visiems gerai žinomais Disnėjaus personažais.

2006 | 2017-06-09 | 3765

Aprašymas: Animacinio filmo įvykiai vyksta ateityje. Žmonės išnaudojo visus resursus, bet išmoko išgauti energiją iš savo ekskrementų. Kad organizuoti apskaitą kiekvienam gimusiam, implantuojamas apskaitos mikročipas, kuris seka tuštinimosi kiekį. Norėdama stimuliuoti žmones daugiau tuštintis, miesto valdžia juos apdovanoja užšaldytais ledinukais, narkotikais, sukeliančiais priklausomybę. Padauginę šio narkotiko žmonės pavirto mutantais negalinčiais tuštintis ir legaliai gauti ledinukų, jų vienintelio maisto. Tad mutantai organizavo ledinukų grobimo gaują „Vystyklų gauja“.

2030 | 2018-07-24 | 3107

Aprašymas: Ilgus metus slapta šalia žmonių gyvenę vampyrai galiausiai nusprendė kad užteks slėptis, tegul žmonės sužino jie nėra tik mitas. Jie iš Japonijos vyriausybės nusipirko dirbtinę salą ir pavadino ją “Vampyru sala”, į ją turėjo persikelti visi vampyrai ir gyventi ten sau gražiai nekeldami pavojaus žmonėms, bet tai patinka ne visiems… Taip prasideda vampyrų tarpusavio kova dėl principų, per ilgą laiką įsišaknijusių vampyrų bendruomenėje.

2011 | 2017-06-09 | 4046

Aprašymas: Nuotaikingas, kvapą gniaužiantis ir susimąstyti verčiantis animacinis filmas, sukurtas remiantis to paties pavadinimo amerikiečių rašytojo, režisieriaus ir iliustratoriaus Berkeley Breathed knygą. Milo – mažas berniukas, kuris, kaip ir visi vaikai, kartais pykstasi su mama, nemėgsta nemalonių darbų, nevalgo daržovių ir turi jaunesnę seserį, kurią kartais skriaudžia. Nepaisant didelio nenoro, kartais berniukas padeda mamai tvarkytis namuose, tačiau po darbų atsigriebia žaisdamas su seserimi – kartą Milo nudažo seserį skaisčiai purpurine spalva! Kaip ir dera už tokį poelgi, berniukas nubaudžiamas – turi sėdėti savo kambaryje. Nepasitenkinimui liejantis per kraštus, mažylis pareiškia, jog mamose nemato nieko ypatinga. Ne veltui sakoma, kad neapgalvotai pasakyti žodžiai grįžta bumerangu. Berniukui miegant, marsiečiai įsliūkina į jo namus ir pagrobia Milo mamą. Marse nėra mamų, tad naujasis grobis marsiečiams teikia didelį pasitenkinimą, tačiau netekęs mamos Milo suvokia, kad privalo ją išgelbėti ir grąžinti į namus. Nuotykiai gelbėjant mamą prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3503

Aprašymas: Agentas šunytis (angl. T.U.F.F. Puppy) – JAV animacinis serialas. Tai filmukai apie šunį Dadlį, kuris gina savo miestą su savo komanda. Dadlis prisidirba visokių įdomiausių šunybių.