Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1991 | 2017-06-09 | 4238

Aprašymas: Niujorko požemių gyventojai vėžliukai nindzės turi stebuklingos medžiagos, nuo kurios galima virsti mutantu. Kai piktasis Šrederis sužino apie tokią medžiagą, vėžliukams nindzėms ir vėl tenka stoti į mūšį ir išgelbėti pasaulį.

2022 | 2017-06-09 | 4215

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

2030 | 2018-07-24 | 3207

Aprašymas: Superdidvyrių komanda (angl. Legion of super heroes) – JAV animacinis serialas apie herojų kovas prieš blogį.

2000 | 2017-06-07 | 3782

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

2002 | 2017-06-09 | 3981

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

1998 | 2017-06-09 | 3738

Donald Duck Sleep time Donald išleistas 1947 m.

2006 | 2017-06-09 | 4013

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

1995 | 2017-06-09 | 4464

Aprašymas: Kultinio Niujorko rašytojo Jimo Carrollo autobiografinio romano apie paauglio narkomano gyvenimą ir svajones ekranizacija. Džimas svajoja tapti profesionaliu krepšininku ir jau dabar yra mokyklos komandos žvaigždė. Švelnaus būdo vaikinas, kuris rašo dienoraštį ir kuria eiles, dėl nuolatinio streso ir negailestingo gyvenimo naštos spaudimo tampa narkomanu ir vagimi.

2000 | 2017-06-07 | 3776

Senosios animacijos filmukas Mašos koncertas. Šiandien mažosios Mašos gimtadienis. Ji pirmą kartą buvo koncerte, taip pat gavo dovanų lėlę negriuką, tortą ir balionėlį. Tačiau jai parūpo, kodėl negriukas toks liūdnas. Tada Maša sugalvojo surengti negriukui su lėlėmis koncertą. Kviečiame vaikus pažiūrėti Mašos stebuklingą koncertą :) Dabar ir negriukas pralinksmėjo..

2030 | 2018-07-24 | 3939

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

1997 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Penki Zigma B planetos ateiviai išsiruošia į pikniką kosmose. Tačiau jų erdvėlaiviui atsitrenkus į asteroidą jie atsiduria Žemėje. Tampa aišku, kad jei kas nors iš žmonių supras, kad jie ateiviai, ims juos tyrinėti. Tad jie išsinuomoja namą, kuris tampa jų slėptuve. Ateiviai turi du tikslus: grįžti į savo gimtąją planetą bei persekioti visus, kurie bandys įkelti koją į jų nuosavybę.

2013 | 2017-06-09 | 3721

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

2006 | 2017-06-11 | 4375

Aprašymas: Mes grįžtam naujutėliame filme. Koks grožis. Ir ne tik mes, briedžiai, o ir didelis lokys (Kynas) ir jo mažasis broliukas lokys (Koda), ir dar tokia mergina, vardu Nita. Ji nepėsčia, ar ne? Nita susipažino su Didžiuoju Lokiu, kai tas dar nebuvo lokys. Tai buvo pirmame filme, prisimenat? Žodžiu, jie manė, kad bus kartu amžinai, nors sutarė kaip du pikti bebrai drėbto molio trobelėje. Taigi dabar Didžiosios Dvasios sako, kad norėdami nutraukti susitarimą jie turi leistis į ilgą ir jaudinančią kelionę. Taigi dar nepabėkit. Prisidėkite prie manęs su broliu – o, šioje istorijoje yra ir pora žavingų briedžiukių, – kartu pasijuoksim ir patirsim laukinių nuotykių.

Brolis lokys 2 - Brother Bear 2 (2006)

2010 | 2017-06-09 | 4150

Aprašymas: Atlaisvinkite vietos trečiajai nepakartojamai juokingos trilogijos daliai, kurios veiksmas vyks atviroje erdvėje. Dar kartą „Šeimos bičo“ šeimynėle keliaus labai toli, peržengs gero skonio ribas, kad pristatytų jums nuostabią mokslinės fantastikos stiliaus parodiją pripildytą subtilaus jumoro, temą atitinkančios animacijos ir žinoma laimingą pabaigą. Taigi, pasirenkite susipažinti su šviesesniąja tamsos puse drauge su Peteriu Solo, Chrisu Skywalkeriu, Princess Lois, Stewie Vaderiu ir keliais naujais veidais, kurie jus nustebins. Tegu juokas niekuomet jūsų neapleidžia.

1973 | 2017-06-09 | 3844

Filmukas Katino Leopoldo vasara papasakos vaikams apie tai, kaip Leopoldas atostogavo kaime. Tačiau kur buvę, kur nebuvę, peliukai jau ir čia. Ir jie nenuobodžiaus, o kurs išradingus ir piktdžiugiškus planus, kaip katiną nuskriausti. Tik netikėtai, šie visi peliūkščių kėslai atsisuks prieš juos pačius, o Leopoldui pasitarnaus geriems tikslams. Štai kokia nuotaikinga istorija apie Katino Leopoldo vasarą.

2021 | 2017-06-09 | 3920

Šiame šeštajame sezone nustebsite pamatę Tomą besielgiant draugiškai su mažuoju peliuku. Negali būti ! Negi jie gali gražiai sutarti ? Turbūt Tomas ne juokais išprotėjo. Jis šėlioja ir linksminasi jam vienas juokas nerti į pieno jūrą ar tapti panašiu į viščiuką. Bet palaukite ! Kitose serijose Tomas sutiks gražią baltą katytę žinoma ne viskas taip paprasta kai trukdo Džeris. Taip pat mažieji nenaudėliai pabuvos ir mokykloje. Žiūrėkite šias nepakartojamas serijas ir puikiai praleiskite laiką. Jaunieji žiūrovai čia tikrai pasimokys draugystės ypatumų.

1995 | 2017-06-11 | 4085

Aprašymas: Dvasia šarvuose (angl. Ghost in the Shell) – 1995 m. japonų anime filmas, pastatytas pagal Masamunės Širo mangą tokiu pačiu pavadinimu. Veiksmas vyksta 2030 metų Japonijoje, NewPorto mieste. Pasaulis ateityje, pažvelgus iš išorės, gal labai ir nepasikeitęs, tačiau technologijų vystymasis sąlygoja kibernetizacijos ir virtualiosios erdvės plėtimasi – riba tarp fizinio ir virtualaus pasaulio nyksta. Iš vienos pusės, žmogus įgyja vis daugiau kibernetinių implantų ar tampa visišku kiborgu, netgi daro elektronines savo sąmonės kopijas, kita vertus, kuriamas dirbtinis intelektas bei sudėtingos programos pamažu pradeda suvokti save kaip individus. Ateityje pareigūnai, atliekantys svarbias pareigas, ir, šiaip, vis daugiau asmenų naudoja specifinius smegenų inplantus ar visiškai kibernetizuojasi, pasilikdami vienintelį biologinį audinį – smegenis. Bevielės technologijos sujungia tokias kibersmegenis su tinklu ir leidžia naudotis jo resursais bei palaikyti ryšį, kur bebūtum, ką beveiktum, realiame pasaulyje. Tačiau kartu su naujomis technologijomis iškyla ir nauji pavojai – atsiranda naujos ligos kaip kibersmegenų autizmas ar sklerozė bei kur kas padidėja hakerių keliamas pavojus. Tampa įmanoma užvaldyti ne tik priešininko kompiuterius, bet ir jo kompiuterinius implantus bei mechanines dalis, ko pasekoje, valdyti kūno judėjimą, į smegenis siunčiamą nervų informaciją, keisti atmintį.

Dvasia šarvuose - Kôkaku Kidôtai / Ghost in the Shell (1995)