Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3630

Aprašymas: Šis filmukas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo „Maša ir Lokys“ veikėjais. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems.

1991 | 2017-06-09 | 3869

Aprašymas: Šou verslo šuo, dėl to, kad gynė savo šeimininkę nuo nedoro draugo, iš Las Vegaso patenka į fermą.

1993 | 2017-06-09 | 3699

Aprašymas: Tai mokyklinės meilės istorija, įvykusi Koichio mieste Japonijoje. Morisaku Taku ir Matsuno Yutaka buvo geriausi draugai, kai į jų gyvenimą įsibrovė naujokė iš Tokijaus Muto Rikako. Ji nuo visų atsiribojo, todėl visi manė, kad ji didžiausia snobė. Matsuno pamilo Rikako, todėl pradėjo labai pavydėti, kai ji daug laiko praleisdavo su Morisaku. Pradėjo sklisti visokie gandai, bet jie vis dar neigė, kad yra pora.

2000 | 2017-06-07 | 3422

Skirtingi ratai linksmas filmukas. Ar esatę matę lokį, kuris konstruotų vežimą? Šio filmuko pagrindinis veikėjas būtent šis gyvūnas, kuriam tai pavyko, bet ne tobulai. Tačiau kaip panaudoti ratą, ir koks tai, be galo, naudingas išradimas galima bus pamatyti pažiūrėjus šį filmuką. Kiekvienas pažiūrėjęs supras, kad norint, jog daiktas veiktų, reikia jį itin kruopščiai sumeistrauti.

2013 | 2017-06-09 | 3585

Aprašymas: Tai vienas iš kūrinių, sukurtų projekte „Anime Mirai 2013“, kuriame savo idėjas gali realizuoti net ir pradedantys animatoriai. Ryo yra istorija apie samurajaus sūnų, praradusį tėvus, kai vieną Japonijos miestelį užpuola Anglijos laivynas. Vaikinui duodamas vardas Ryo, ir jis tampa asmens sargybiniu Ryomai Sakamoto, kuris turi savų planų kaip kovoti už savo šalį.

2011 | 2017-06-09 | 4006

Aprašymas: Tai originali danų animacinė komedija visai šeimai, sukurta pagal sėkmingiausio danų rašytojo vaikams Ole Lundo Kirkegaardo knygą. Filmo centre – jaunasis Viktoras, kurio gyvenimą vis apsunkina už jį gerokai vyresnis padauža. Kai Viktoras nusprendžia dalyvauti talentų šou ir pasirodyti į miestą atvažiavusiame cirke, jo nekenčiantis berniūkštis ima kurpti keršto planą. Kaip išsisuks šmaikštus ir geraširdis Viktoras?

2030 | 2018-07-24 | 4786

Aprašymas: Fėjų, nykštukų ir kiti magiškų būtybių šaliai gresia sužlugimas. Savo galias čia paskleisti gali blogoji tamsos karalienė Nekrafa, jei ją atgaivins pavojingasis Dredbeinas. Keturios eilinės paauglės atrenkamos ypatingai misijai – tapusios drąsiomis karėmis jos padarys viską, kad išgelbėtų savo šalį. Pirmiausiai Magiškoji komada turi surasti keturias burtažodžių knygas ir magiškus simbolius, kad sustiprintų savo galias ir galėtų visu pajėgumu kovoti su Dredbeinu, kaip kovojo tikroji Magiškoji komanda prieš tūkstantį metų. Daugybė išbandymų ir nuotykių laukia keturių narsių merginų!

2030 | 2018-07-24 | 3604

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

2004 | 2017-06-09 | 4387

Aprašymas: Kengūra Džekas ne savo noru patenka į Ameriką, ten jį persekioja blogiukai dėl jo turimų brangenybių.

2030 | 2018-07-24 | 4667

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

1975 | 2017-06-09 | 3750

Aprašymas: (rus. Приключения Буратино). Tobulose rankose ir medžio gabalas gali atgyti. Taip atsitiko ir su Buratinu, kuris dėka tėvo Karlo meistriškumo gavo šansą į gyvenimą. Jis smalsus, įžūlus ir labai patiklus. Lapė Alisa ir katinas Bazilis atveda Buratiną į durnių šalį, ir bando pasinaudoti jo naivumu. Tačiau draugų pagalba Buratinas ras auksinį raktelį, kuris padės nugalėti piktąjį Karabasą Barabasą. Buratino nuotykiai prasideda…

2000 | 2017-06-07 | 3597

Filmukas vaikams Stebuklingas sodas. Kartą, stepėje, du kazachai randa lobį – maišą aukso. Nežinodami ką su juo daryti, jie kreipiasi į išminčių ir jo mokinius, kurie pataria nupirkti už visus tuos pinigus sėklų ir užauginti stepėje sodą. Į sėklų paieškas leidžiasi jauniausias mokinys, tačiau jam mėgina sutrukdyti kiti. Filmuko veikėjų laukia tokie išbandymai, kuriuos retas norėtų patirti, tad žiūrėdami šį filmuką suprasite, kokia didelė yra „stebuklingo sodo“ kaina.

2021 | 2017-06-09 | 4103

Penktas filmuko vaikams Tomas ir Džeris sezonas bus be galo linksmas spalvingi ir vietoje nenustygstantys herojai šį kartą jų bus dar daugiau. Gudruolis katinas labai norės patekti į Tomo ir Džerio namus juk ten pilna visokių skanėstų. Nepatikėsite ką jis sumanys. Ogi apsimesti kūdikiu. Juokingesnio katino jūs dar nematėte. Ši šmaikšti pirmoji serija prajuokins visą šeimą. Jeigu dar nematėte šio sezono paskubėkite užsikrėsti juoku bei pamatyti naujus istorijų veikėjus. Liksite neabejingi mažųjų herojų išdaigoms.

2000 | 2017-06-07 | 3652

„Nuskendusių laivų lobiai“ – tai senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie grupę moksleivių (jų tarpe yra ir iš Afrikos atvykęs negriukas), kurie išgirdę profesoriaus pasakojimą apie lobius jūros dugne išsiruošia jų ieškoti. Tačiau būdami toli nuo kranto vaikai pradeda skęsti ir netikėtai patenka į povandeninį mokslinį laivą. O čia ir prasideda tikri nuotykiai. Šioje istorijoje galime atrasti drąsos pasiaukojimo ir smalsumo elementų. Be to, filmukas moko, jog kartais dėl nesavanaudiškų tikslų ir noro padėti kitiems, galima nuveikti daug darbų.

2007 | 2017-06-09 | 3948

Aprašymas: Niujorkas, 1855-ieji metai. Garsieji nusikaltėliai broliai Daltonai vėl stoja prieš teismą. Deja, keturiems niekšams pavyksta pasprukti ir jie ima vieną po kito plėšti miesto bankus. Laimingasis Lukas po beprotiškų gaudynių skersai visą Ameriką sučiumpa Daltonus, tačiau Džo Daltonui pavyksta paslėpti grobį persikėlėlių furgone. Per 80 dienų jie privalo patekti į Kaliforniją, kad nepavėluotų užimti naujaisiais jų namais tapti turinčios žemės. Kaubojus Lukas pažada persikėlėliams padėti kelionėje per Laukinius Vakarus, o drauge į kalėjimą nugabenti brolius Daltonus. Tačiau brolių galvoje bręsta kitoks planas: kaip atgauti savąjį grobį.

2022 | 2017-06-09 | 4248

Ką veikti užpustytame name? Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Kino diena“ Maša ir lokys sugalvos kurti filmą. Pirmiausia reikia parašyti scenarijų, tik mažosios mergaitės ir lokio nuomonės šiuo klausimu labai skiriasi. Lokys nori kurti romantišką filmą, na o mažai nenuoramai, kaip visada, trūksta veiksmo. Epizode „Kino diena“ vaikai pamatys, kad net speiguotą, užpustytą dieną sėdint namie, gali būti labai linksma ir smagu.

2007 | 2017-06-09 | 3794

Aprašymas: Elijas – mažytis gelbėjimo laivelis, svajojantis tapti didvyriu. Net jei pačiam gresia pavojus, jis visuomet pasiruošęs skubėti į pagalbą. Atsitiktinai sužinojęs apie sąmokslą, Elijas supranta, kad čia jo didžioji proga parodyti, ką sugeba. Išgelbėjęs Karalių ir Princesę, Elijas grąžina ramybę į laivų šalį. Už tai jo laukia atpildas – nesuskaičiuojami nuotykiai, nauji draugai ir, žinoma, gražuolė Princesė.

1986 | 2017-06-09 | 4018

Aprašymas: Asterikso purbrolis susiduria su bėda Britanijoje – jį puola romėnų kariuomenė. Taigi mažasis Asteriksas ir jo draugas Obeliksas susiduria su sudėtinga misija. Jie privalo padėti.Kai šis filmas pasirodė per Britanijos televiziją, scenos su piratu, buvo iškirptos, kadangi kai kurie žmonės pagalvojo, jog pirato išvaizda – rasinis stereotipas.

2030 | 2018-07-24 | 3759

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.