Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1988 | 2017-06-09 | 4701

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

2013 | 2017-06-09 | 3732

Aprašymas: „Monstrų universitetas“ – kultinio animacinio filmo „Monstrų biuras“ priešistorė. Čia sužinosime siaubingą tiesą: Maikas ir Salis – labiausiai patyrę ir labiausiai gąsdinantys Monstropolio gyventojai – ne visada buvo geriausi draugai… Pirmąkart susitikę pačiame baisiausiame Monstrų Universitete, kur mokėsi monstriško gyvenimo baisybių, Maikas ir Salis neapkentė vienas kito ir vienas kitam krėtė bjauriausias šunybes. „Monstrų universitetas“ papasakos, kaip vienas kito nemėgę patys baisiausi monstrai tapo neišskiriamais draugais, perėję gausybę išbandymų ir patyrę nuotykių, kurie laukia studijuojant baisybių meną Monstrų Universitete.

2008 | 2017-06-09 | 3856

Aprašymas: Tarp tėvo daiktų rasta sena disko plokštelė aukštyn kojom apverčia iki tol nuobodų buvusį jaunojo kirmino Bario gyvenimą. Vos išgrdęs pirmuosius akordus, Baris supranta – jis privalo tapti pasaulinio garso žvaigžde! Subūręs muzikantų grupę pavadina ją „Linksmuolis Baris ir disko kirminai“, ir prasideda nuotykiai, kuriuos lydi patys ryškiausi disko eros himnai: „Boogie Wonderland“ (Earth Wind and Fire), „I Will Survive“ (Gloria Gaynor), „Upside Down“ (Diana Ross) ir daugybė kitų, neleisiančių nusėdėti nei jūsų vaikams, nei jums patiems.

2030 | 2018-07-24 | 4373

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2010 | 2017-06-09 | 3840

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

2009 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2008 | 2017-06-09 | 3615

2002 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

2003 | 2017-06-09 | 4259

Aprašymas: Kupinos stebuklų ir neitikėtinų nuotykių, truputį šiurpokos ir paslaptingos vokiečių pasakų rašytojo Wilhelm’o Hauff’o istorijos atgijo nuostabiame rusų animatorių kūrinyje. „Nykštukas nosis” – tai stebuklinga istorija apie tai, jog meilė ir draugystė gali nugalėti visus sunkumus. Norėdama įgyvendinti savo klastingus planus, piktoji burtininkė nusižiūri Jakobą – neturtingo batsiuvio sūnų. Tačiau geraširdis berniukas atsisako padėti piktadarei. Tada burtininkė paverčia jį kuprotu neūžauga su didžiule nosimi ir nukelia į ateitį po septynerių metų. Ji įsitikinusi, kad Jakobas neištvers išbandymų ir palūš. Berniukas grįžta namo, tačiau po septynerių metų čia viskas neatpažįstamai pasikeitę: tėvas pasimirė iš širdgėlos, o mama nebeatpažįsta savo sūnaus. Miestelėnai iš jo juokiasi ir veja šalin. Tačiau kartą, gelbėdamasis nuo persekiotojų, Jakobas išgelbsti gyvybę žąsiai. Netrukus paaiškėja, jog tai ne paprasta žąsis, o pagrobta ir užkerėta princesė. Dabar jiems kartu teks susiremti su piktąja burtininke. Galbūt herojams pavyks atsikratyti kerų ir grįžti namo pas artimuosius…

2000 | 2017-06-07 | 3563

Senosios animacijos filmukas vaikams Sviedinukas ir berniukas. Mielas kačiukas ir du paukšteliai miške aptinka sviedinį, kuris labai liūdi, nes jį paliko berniukas gavęs naują sviedinį. Kačiukas sviediniui pasakė, jog nėra čia ko stovėti ir pastūmėjo jį susirasti naują draugą. O sviedinio kelyje kaip tik pasitaikė berniukas pametęs raktą, sviedinukas padėjo jam jį surasti, o tada ir parsidėjo linksma draugystės istorija.

2030 | 2018-07-24 | 3218

Aprašymas: Smurfai (angl. Smurfs) – animacinis serialas. Smurfai yra maži mėlyni sutvėrimai, kurie gyvena miške, žaviuose grybų nameliuose. Jų gyvenimas būtų linksmas ir be rūpesčių, jei nereikėtų saugotis siaubūno Gargamelio, besikėsinančio į mažųjų draugų gyvybę.

2030 | 2018-07-24 | 4320

Aprašymas: Įžymusis čekų-slovakų animacinis serialas apie du kaimynus Patą ir Matą, bei jų linksmus kasdieninius nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3728

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.

2002 | 2017-06-09 | 3667

Aprašymas: Donas Diegas Vega – jaunas tingus aristokratas, senojoje Kalifornijoje gyvenantis slaptą Zoro gyvenimą. Savo antrąją tapatybę jis slepia po juoda kauke ir didžiuojasi savo paslaptingumu. Zoro išnyra tada, kai jo galima tikėtis mažiausiai. Jis visada apsiginklavęs savo aštriu kardu, nė žingsnio nesitraukiantis nuo vikraus žirgo ir į blogį žvelgiantis su humoro jausmu.

2008 | 2017-06-09 | 3592

Aprašymas: 1969-ieji. Visas pasaulis su jauduliu stebi pasiruošimą istoriniam įvykiui: skrydžiui į Mėnulį, kurio metu žmogaus koja pirmą kartą palies Žemės palydovo paviršių. Ir ne tik žmonės. Šį istorinį įvykį ne mažiau įdėmiai stebi ir… musės. Kartu su Neilu Armstrongu žengę istorinį žingsnį ant Mėnulio paviršiaus, musiukai įsirašo į istoriją. Tačiau nuotykiai čia tik prasideda…

2011 | 2017-06-09 | 4847

Aprašymas: Pagrindinis animacijos herojus, ančiasnapis Peris, priverstas įveikti savo baimes, kai Finas ir Ferbis netyčia išsiaiškina, kad jis yra slaptas agentas. Netrukus jis ir jo draugai turi keliauti į lygiagrečią dimensiją, kur karaliauja blogasis daktaras Dufenshmirtsas.

1964 | 2018-10-08 | 19225

Aprašymas: Tai serialas, kuriame vaizduojama didvyriška vengrų kova, paįvairinta puikiu humoru ir linksmais epizodais. Siužetinė filmo linija paremta istoriniais 18-ojo amžiaus įvykiais, ilgalaike vengrų kova prieš austrus. Pagrindinis filmo veikėjas – tai Kapitonas Tenkešas.

Время действия сериала относится к началу XVIII столетия, когда на юге Венгрии разворачивается направленное против власти австрийских Габсбургов восстание под руководством князя Ференца II Ракоци. Разгромленные присланным из Вены австрийским полковником Экбертом фон Эберштейном венгерские куруцы впоследствии, возглавленные отважным и хитроумным Мате Эке, прозванным «капитаном Тенкешем», при постоянной поддержке местной крестьянской бедноты изгоняют врага из крепости Шиклош и захватывают в плен австрийского генерала.

Kapitonas Tenkešas / Капитан Тенкеш - A Tenkes kapitánya (1964)

2030 | 2018-07-24 | 3168

Aprašymas: Peliukas Mikis, kurio nuotykiai jau senai tapo klasika visame pasaulyje. Filmukuose išdykęs Mikis siekia sužavėti pelytę Mini, o taip pat patiria nuotykius ir daug jo draugų: ančiukas Donaldas, jo simpatija Deizi, nenuoramos Plutas ir Gufis. Peliukas Mikis filmukai, pilna animacijos kolekcija.

2000 | 2017-06-07 | 3521

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.