Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1994 | 2017-06-09 | 3887

Aprašymas: Romos imperatorius Cezaris užkariauja visą Galiją, lieka tik nedidelis kaimelis, kuriame gyvena Asteriksas ir Obeliksas. Tačiau kaimelio žynys Počiniksas moka gaminti stebuklingą, jėgas suteikiantį eliksyrą, todėl romėnas Liucijus pagrobia žynį ir išsiunčia jį į pasaulio kraštą. Asteriksas ir Obeliksas leidžiasi gelbėti Počinikso, bet iš kurgi jie galėjo žinoti, kad pasaulio krašto nėra, o už jūrų marių yra šalis – Amerika…

2000 | 2017-06-07 | 3436

Gražiausios ir nepamirštamos senosios animacijos dainelės. Čiunga čianga. Na palauk zuikučių choras. Mikės pukuotuko dainelė. Barmalėjaus dainos. Bremeno muzikantų daina. Antoškos daina. Katino Leopoldo dainelės. Senelio šalčio, kuris ieškojo vasaros dainelė. Ir dar daug kitų dainelių vaikams...

2030 | 2018-07-24 | 4044

Aprašymas: Keisti Blynelio Džeko nutikimai (angl. The marvelous misadventures of Flapjack) – JAV animacinis serialas.

2030 | 2018-07-24 | 3719

Aprašymas: Ragai ir kanopos sugrįžta (angl. Back at the Barnyard) – JAV animacinis serialas. Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip juokauti. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuo, kad niekas nesužinotų apie “žmogiškus” gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajunta ant savo pečių nelengvą atsakomybės naštą, jis sugeba sukaupti visą savo vyriškumą ir imasi lyderio vaidmens…

2030 | 2018-07-24 | 3321

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.

2022 | 2017-06-09 | 3893

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

2004 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Helen Keller ir Leonardo da Vinci.

2000 | 2017-06-09 | 4266

Aprašymas: Trys meškiukai susiranda naujų draugų, su kuriais jie įveikia visas kelyje pasitaikančias negandas. Įdomūs narsių mažylių nuotykiai subtiliai pateikti šioje animacinėje juostoje.

2012 | 2017-06-09 | 3819

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.

2000 | 2017-06-07 | 4166

Sala tai ironiška istorija apie vienišą žmogų saloje. Čia niekas nekalba, girdėsime tik muziką. Ši istorija labiau sudomins tėvelius ar vyresnius vaikus. Žmogus gyvena saloje ir yra labai vienišas, aplink pilna žmonių, laivų, tačiau niekas juo nesidomi, visi nori tik naudos. Perteikta mintis, kad net būdamas tarp žmonių kartais gali jaustis labai vienišas,niekam nereikalingas, apleistas. Įdomu, kas gi išties pagalbos ranką šiam žmogui ? Šis vaizdelis pamoko, kad turėtume atkreipti dėmesį į aplinkinius, domėtis jų savijauta.

2030 | 2018-07-24 | 5574

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2000 | 2017-06-07 | 3812

Filmukas Aliošos pasakos. Gyveno kartą Alioša. Jis vienas sėdi namuose ir turi kambaryje pasikabinęs senelės nuotrauką. Jis ilgisi senelės ir nori pas ją nuvažiuoti, tačiau tėveliai yra labai užimti ir nenuveža Aliošos. Alioša nusprendė, kad vistiek važiuos pas senelę. Ištaręs stebuklingą burtažodį ir žaisliniu traukinuku išvyko. Važiavo važiavo ir sutiko karvytę. Karvytė perdavė gėlių puokštę ir liepė ją nuvežti senelei. Vėliau garvežys rado grybų ir surinkęs taip pat veš senelei. Dar Alioša nusprendė nupiešti senelei paveikslą, bet nerado pieštuko. Tačiau pelytė surado pieštuką. O Alioša paslėpė pelėkautus ir taip atsidėkojo pelytei. Alioša nupiešė paveikslą ir svajoja kaip padovanos jį senelei. Kitas burtažodis siunčia kareivėlius ir kranus sugauti auksinę žuvelę senelei prie mėlynosios jūros. Kranai traukė dideles žuvis ir visa jūra sumažėjo. Tuomet nutarė dideles žuvis paleisti ir mažas kraniukas ištraukė mažą žuvelę. Kai ištrauki mažą žuvelę jūra lieka kaip buvusi. Taigi Alioša su traukinuku pavažinėjo ir nusprendė, kad ištars burtažodį ir senelė pati atvažiuos, būtinai atvažiuos...

2009 | 2017-06-09 | 3800

Aprašymas: Filmas paremtas Hiroshi Mori novelės motyvais. Veiksmas vyksta alternatyviame istoriniame laikotarpyje. Tarp Rostock ir Lautern kompanijų vyksta brutalus karas, neturintis nei pradžios nei pabaigos, karas, kuris yra kaip šou, skirtas žmonių linksminimui taikos metu. Kannami Yuichi yra „Kildrenas“ – vienas iš genetiškai modifikuotų, nesenstančių pilotų, sukurtų specialiai tam, kad žūtų kovoje. Apie save jis žino tik tiek, kad yra vienas iš „Kildrenų“ bei, kad yra puikus lakūnas. Jis atvyksta į Urisu bazę, pakeisti prieš tai žuvusio lakūno. Čia jis susipažįsta su kita „Kildrene“ Kusanagi Suito. Vystantis jų santykiams Yuichi patiria karčius, bet kartu ir malonius gyvenimo momentus, ir po truputį sužino apie neišvengiamą savo likimą.

2006 | 2017-06-09 | 3673

Aprašymas: Istorija apie senojo Tokijo rajono mokyklą lankančią moksleivę Makoto, dažnokai bežaidžiančia su savo dviem draugais Chiakiu ir Kousuke “catchballą” beisbolo aikštelei. Būdama labai neatsargi ir nerūpestinga ji gan dažnai atsiduria įtin nemaloniose situacijose. Ir štai per vieną eilinį kuriozą pargriuvusi mokslinių tyrimų laboratorinių instrumentų sandelyje Makoto netyčia aptinką keistą riešuto formos daiktą, kuris jai suteikia galimybę daryti šuolius laike.

2022 | 2017-06-09 | 4251

Ką veikti užpustytame name? Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Kino diena“ Maša ir lokys sugalvos kurti filmą. Pirmiausia reikia parašyti scenarijų, tik mažosios mergaitės ir lokio nuomonės šiuo klausimu labai skiriasi. Lokys nori kurti romantišką filmą, na o mažai nenuoramai, kaip visada, trūksta veiksmo. Epizode „Kino diena“ vaikai pamatys, kad net speiguotą, užpustytą dieną sėdint namie, gali būti labai linksma ir smagu.

2000 | 2017-06-07 | 3824

Mergaitė ir delfinas - jie susitiko prie jūros. Čia ir prasidėjo tikra draugystė - mergaitės ir delfino. Jautrus, fantazijos ir svajokliško polėkio kupinas pasakojimas apie ištikimą ir stiprią mergaitės ir delfino draugystę. Ši draugystė patirs vieną ypatingą išbandymą, išbandymą laisve. Ar įveiks draugystė tokį iššūkį? Mergaitės ištikimasis draugas - delfinas, patenka į nelaisvę. Vieną dieną jis tampa žmonių pramoga. Kaip pasielgs mergaitė? Kokia šios draugystės ateitis ir tikroji jos prasmė? Žiūrėkite įdomiame, melodingame multiplikaciniame filmuke - ,,Mergaitė ir delfinas".

2000 | 2017-06-07 | 4021

Pasaka „Noriu būti drąsus“ – tai istorija vaikams apie bailų tigriuką, iš kurio už bailumą atimami dryžiai. Šis nuliūsta, kad dėl to niekas nenorės su juo žaisti. Taigi mažylis išeina drąsos ieškoti. Vaikštinėdamas jis sutinka pačių įvairiausių personažų. Kiekvienas jų vaizduoja didelę drąsą. Galiausiai, nori to ar nenori, mažajam tigriukui ir pačiam tenka įrodyti savo drąsą – per audrą eiti kviesti sergančiai mamai daktarą. Ir mama tigrė išgyja, ir mažylis tampa drąsus. Tai nuoširdumą vaizduojanti pasaka.