Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 3786

Mickey's Kangaroo. Paskutinė Mikio serija juodai baltu vaizdu. Mes pateikiame spalvotą versiją :)

2000 | 2017-06-07 | 3554

Filmukas Svajuko drambliones arba drambliuko svajonės - muzikos kupinas, eiliuotas filmukas apie Dramblių šeimynėlę. Šiame filmuke Tėtis moko savo prie televizoriaus drybsantį sūnų sportuoti. Mušti įvarčius, važiuoti dviračiu. Vėliau pasakojama apie Drambliuko tetulę kuri nebijo nieko išskyrus – pereiti gatvę, na, ir pasilikti namie. Filmuke gausu linksmų situacijų, tad jis puikiausiai tiks humoro mėgėjams.

2000 | 2017-06-07 | 3654

Filmukas Gražioji Vasilisa. Gyveno kartą karalius ir sūnūs. Karalius buvo jau senas, todėl nusprendė savo sūnus apvesdinti. Tėvas liepė sūnums išeiti į lauką ir šauti į skirtingas puses - kur strėlės įsmigs, ten ir bus kiekvieno likimas. Vienas sūnus šovė ir strėlę pagavo karalaitė. Kito strėlę pagavo princesė. O trečias taip toli šovė jog broliai jam išprognozavo jog niekada neras strėlės. Tačiau jaunikaitis pasikliovė likimu ir nuėjo ieškoti. Rado miške karalienę varlę, kuri laikė jo strėlę, tačiau ka darysi - toks likimas, ėmė caraitis Ivanas ir parsinešė varlę namo. Ta varlytė pasirodė esanti gražioji Vasilisa, kuri tapo gražiausia iš visų nuotakų. Tačiau Ivanas sudegino varlės išnarą ir dėl to varlytė turėjo iškeliauti. O Ivanas leidosi į kelionę už jūrų marių, pas Koščėjų savo Vasilisos išvaduoti. Ši nuostabi istorija pasakoja, kad likimas geriau žino kas mums geriausia ir viskas visada išeina į gerą.

2000 | 2017-06-09 | 3692

Smurfų dalis Nepaprastas medalionas ir vėl nukels vaikus į paslaptingą girią kur gyveną šaunūs nykštukai. Čia sutiksime naują personažą – piktą raganą. Ji pames savo medalioną. Žinoma mažoji smurfiukė jį suras ir tuomet prasidės keisti dalykai. Prisijuoksime iš nesusipratimų kilusių smurfų kaimelyje.Na o ragana susivienijusi su rūsčiuoju Gargameliu leisis į medaliono paieškas. Šie piktieji veikėjai puikiai dera tarpusavyje. Kaip jiems seksis pamatysite animaciniame filmuke Smurfas raganius.

1957 | 2017-06-07 | 4312

Senosios animacijos filmukas Lydekai paliepus, man panorėjus. Visiems gerai žinomas filmukas Vienoje karalystėje arba Lydekai paliepus man panorėjus. Tai paskaojimas apie Jemelią ir jo lydeką, caraitę Mariją, carą žirnį, užjūrio princą. Kartą jemelia pagavo lydeką. O ji prabilo ir paprašė paleisti ją pas mažuosius lydekiukus. Jemelia buvo geraširdis ir pasigailėjo lydekos. O lydeka jam atsidėkodama davė burtažodį, kuris išpildys visus Jemelios norus...

2030 | 2018-07-24 | 4104

Aprašymas: Šervudo padauža Robinas Hudas (angl. Robin Hood. Mischief in Sherwood) – tai 2014 metų Prancūzijos animacinis serialas. Robinas Hudas – vienas garsiausių pasaulio herojų – dabar ir seriale vaikams. Neįtikėtinas ryžtas ir drąsa, spinduliuojanti energija ir gera nuotaika prie ekranų prikaustys ne tik mažus, bet ir didelius, nuo senų laikų menančius legendinį plėšiką. Šervudo girios prieglobsty su ištikimais bičiuliais įsikūręs Robinas Hudas krečia išdaigas gobšam žmonių engėjui princui Džonui, gelbsti nekaltus, baudžia piktus. Tarp Robino Hudo ir princo Džono užverda kova. Ar pavyks padaužai Robinui pergudrauti princą Džoną? Nuotaikingi nuotykiai prasideda…

2030 | 2018-07-24 | 3070

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2022 | 2017-06-09 | 3653

Neįtikėtinas nutikimas atsitiko serijoje Pamestinukas. Vieną diena Mergaitė Maša į lokio trobelę parnešė didžiulį kiaušinį ir liepė lokiui jį... perėti. Netrukus išsirito mažas pingviniukas. Lokiui teko būti pingviniuko tėčiu - maitinti, žaisti, rūpintis, štai kokia dalia jo laukia filme Pamestinukas. Tačiau visi mes turim savo namus, ir pingvinui teks iškeliauti į savo kraštą.

1994 | 2017-06-09 | 3879

Aprašymas: Romos imperatorius Cezaris užkariauja visą Galiją, lieka tik nedidelis kaimelis, kuriame gyvena Asteriksas ir Obeliksas. Tačiau kaimelio žynys Počiniksas moka gaminti stebuklingą, jėgas suteikiantį eliksyrą, todėl romėnas Liucijus pagrobia žynį ir išsiunčia jį į pasaulio kraštą. Asteriksas ir Obeliksas leidžiasi gelbėti Počinikso, bet iš kurgi jie galėjo žinoti, kad pasaulio krašto nėra, o už jūrų marių yra šalis – Amerika…

2015 | 2017-06-09 | 4112

Aprašymas: Trisdešimtosios karalystės caras savo šimtas penkiasdešimtmečio proga nutarė, kad jam jau pakaks – laikas į užtarnautą poilsį. „Pavargau, aš išeinu,“ – tarė caras ir pasiėmęs meškerę su kibirėliu išėjo į gūdų kaimą. Tuomet saugoti valstybę ėmėsi Ivanas su Vilku Pilku. Ivano žmona Vasilisa prisiminė, kad jiedu taip ir nebuvo išvykę į povestuvinę kelionę, ir užsienio ji iki šiol nemačiusi. Ivanas neprieštaravo, todėl visi, kartu su Katinu bei Vilku Pilku, sėdo ant skraidančio kilimo-lėktuvo ir išvyko į kelionę. O vadovauti šaliai jie pavedė paprasčiausiai daržo kaliausei… Kol filmo herojai žioplinėjo po Milaną ir Paryžių, Trisdešimtojoje karalystėje kaliausė pradėjo įvedinėti savo tvarką…

Caraitis Ivanas ir Vilkas pilkas 3 - Иван Царевич и Серый волк 3 (2015)

2002 | 2017-06-09 | 3539

Aprašymas: Į tą šalį galima patekti per ketverias duris – Oro, Vandens, Žemės ir Ugnies, durų raktus saugo išmintingasis drakonas Etelbertas, kuris vienintelis žino jų paslaptis. Bet tos durys visada atviros žmonėms. Ne visiems – tik tiems, kurių širdyje rusena tikėjimas stebuklais, kurių sielos trokšta nuotykių, atradimų ir pažinimo džiaugsmo. Bet netgi čia, pačioje saulėtos šalies širdyje, giliai pasislėpę tūno klasta ir blogis. Raganius Septimus, ištremtas už savo piktus darbus, ieško kelių atgal į žmonių pasaulį. Jis rengiasi grįžti ir jį užkariauti, bet tam jam reikalingas vienas daiktas iš Drakonų šalies. O jį paliesti gali tik tyro ir švaraus žmogaus rankos. Tuo žmogumi tampa Kevinas, padūkęs fantazuotojas ir nuotykių ieškotojas. Drakonų šalis įsuka jį į savo keistos kasdienybės, stebuklų ir pritrenkiančių įvykių verpetą. Blogį nugali draugystė, narsa ir išradingumas. O tiksliau – Kevinas su jaunais drakoniukais Elfiu ir Mod – tokiais pat nutrūktgalviais, kaip ir žmonių vaikas.

2000 | 2017-06-07 | 3678

Senosios animacijos filmukas vaikams Pasaka apie senajį kedrą. „Pasakoje apie senąjį kedrą“ vaizduojama didžiulė giria, kurioje gyvena išmintingas kedras. Jau pati pasakėlės pradžia suintriguoja ir sudomina. Labai tikroviški vaizdai ir garsai iliustruoja situaciją ir leidžia įsijausti į veiksmą. Vaikams patiks emocingi miško gyventojai, nustebins senojo kedro didybė bei mokėjimas prišaukti lietų. Ši pasaka – dar vienas įrodymas, kokia nuostabi yra senoji animacija.

2000 | 2017-06-07 | 3604

Senosios animacijos filmukas vaikams Balerina laive. Animacinis filmukas apie baleriną kuri paslapčia įšoko į laivą ir vis susukdavo galvas jūreiviams vos padariusi kelis judesius. Neatsilaikė ir kapitonas kurį komanda išnešė su neštuvais. Balerina grakščiais judesiais šoko burėmis, sklandė oru ir šokdino visą laivo įgulą, jureiviams tai nepatiko. Ir štai jūroje pakilo audra... Kas buvo toliau pamatysite pažiūrėję šį animacinį filmuką.

2000 | 2017-06-07 | 3796

Linksmas muzikinis filmukas mažosios pelytės papasakos nuotaikingą istoriją apie tris drauges - pelytes. Jų linksmas gyvenimas žaislų kambaryje ir... netikėtos gaudynes su katinu. Ar linksmosioms pelytėms pavyks išsisukti nuo aštrių katino nagų? Ar ištikus bėdai pelytės gelbės viena kitą ar paliks likimo valiai? Ar nenaudėlis katinas gaus, ko nusipelnęs ir daugiau nebegaudys pelyčių? Kaip baigsis ši kvapą gniaužianti kova, vaikai sužinos tik pabaigoje, tad pasiruoškite limksmoms gaudynėms! Pirmyn, linksmosios pelytės!

2000 | 2017-06-07 | 3936

„Kačiukas vardu Au“ visos serijos - senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie labai mažą ir nedrąsų kačiuką, kurio vardas yra Au. Kieme jis turi keletą draugų : mažą, labai mielą šuniuką, juodą katiną, kuris vis stengiasi pašiepti kačiuką Au ir seną šunį,gyvenantį būdoje.Tai pasaka, kuri pamoko tikrųjų vertybių, draugystės,meilės ir pagalbos vienas kitam. Labai nuotaikingas, nesibaigiančių linksmybių kupinas filmukas mažiesiems žiūrovams, kurie mėgsta trumpas,tačiau labai įdomias istorijas!

2030 | 2017-06-09 | 3764

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus „Beprotiškų melodijų“ animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke „Kiškis Kvanka vėl pokštauja“ nusikelsite į Vakarus, filmuke „Mano svajonių gorila“ išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

2009 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.