Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3600

Aprašymas: Skūbis Dū, Skrepis ir Šegis aplanko nepaprastą mokyklą, kurioje vaidenasi. Po to, kai pagrobiamos mergaitės, Skūbis Dū ir draugai vyksta jų ieškoti.

1980 | 2017-06-09 | 3825

Aprašymas: Bumas (pranc. La Boum) – 1980 m. sukurta visai šeimai skirta prancūzų komedija, kurioje pirmą kartą vaidino Sofi Marso, vėliau tapusi viena žinomiausių šalies aktorių. Filme pasakojama apie paauglę Viką, jos šeimą ir pirmąją meilę. Prasidėjus mokslo metams, Vika pradeda eiti į naują mokyklą, kur greitai susidraugauja su klasės drauge Penelope. Merginoms norisi linksmintis, megzti pažintis su vaikinais, tačiau tėvai į tokius šėliojimus žiūri nepalankiai. Vikai atrodo, kad jos niekas nesupranta, nes palaikymo sulaukia tik iš savo senelės Popetės, kuri padeda jai vakare išsprukti iš namų, kad galėtų dalyvauti rengiamame vakarėlyje. Čia ji susipažįsta su Etjenu, kurį įsimyli.

2000 | 2017-06-09 | 3938

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

2000 | 2017-06-07 | 3659

Trys medkirčiai tai pasaka apie miško gyventojus ir jų nuotykius. Gyveno kartą Burbulas, Šiaudukė ir Vyžius. Vieną šaltą rudens rytą atsikėlę draugai sugalvojo eiti malkų kirsti, nes juk kitaip košės neišsivirsi. Tada vyžius tarnavo draugams vietoj valties. Vėliau medkirčiams dar teko patirti daug nuotykių, kol jie grįžo namo, užkūrė krosnį ir išvirė skanios košės.

2030 | 2018-07-24 | 4147

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2030 | 2018-07-24 | 3884

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2004 | 2017-06-09 | 4352

Aprašymas: Žaliasis žmogėdra Šrekas susituokia su gražuole Fiona, kuri pakviečia savo mylimąjį susitikti su tėvais – karaliene Lilijana ir karaliumi Haroldu. Tikrai ne visi yra patenkinti princesės pasirinkimu, o ypač žavusis princas, kuris tikėjosi kada nors sulaukti Fionos atsako. Nauji, juokingi, pavojingi ir žali nuotykiai su daugybe naujų personažų vėl prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3294

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

1940 | 2016-02-14 | 4313

Volto Disnėjaus animacijos klasika, kuri jau virš 70 metų žavi visą pasaulį. Dailidė Džepetas svajoja, kad jo išdrožtas medinis berniukas Pinokis atgytų, ir fėja senuko norą patenkina, bet įspėja medinuką, kad jei jis nori tapti tikru berniuku, jis turi būti doras. Kartą pakeliui į mokyklą Pinokis sutinka sukčius – lapę ir katiną. Šie prikalbina medinuką pasirodyti lėlių teatre. Čia jis pelno didelį susižavėjimą, bet praranda laisvę. Ar pavyks grįžti pas Džepetą, atskirti blogį nuo gėrio ir tapti tikru berniuku? Ši piešta muzikinė pasaka apie garsųjį Pinokį iš Italijos pelnė dvi Oskaro statulėles, ir tai buvo pirmasis Volto Disnėjaus filmas, įvertintas Oskarų komisijos. 2008-aisiais Amerikos filmų instituto rinkimuose “Pinokis“ buvo pripažintas antru geriausiu animacijos filmu istorijoje (po „Snieguolės ir septynių nykštukų“). Pinokis / Pinocchio -  (1940)

2004 | 2017-06-09 | 4359

Aprašymas: Sofijai – aštuoniolika, ji gyvena mažame provincijos miestelyje ir didžiąją dalį laiko praleidžia gamindama skrybėles savo tėvo parduotuvei. Vieno iš retų pasivaikščiojimų mieste metu Sofija susipažįsta su gražiu, bet nuobodoku burtininku Haulu. Pamaniusi, kad Sofija ir Haulas įsimylėjo, piktoji burtininkė paverčia merginą devyniasdešimtmete sene. Nusivylusi Sofija pabėga į dykumą ir ten atsitiktinai patenka į keliaujančią Haulo pilį.

2016 | 2017-06-09 | 3793

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.

2030 | 2018-07-24 | 3483

Aprašymas: Detektyvas Drupis (angl. The Droopy detective and Screwball squirrel show) – JAV animacinis serialas. Istorija apie didmiesčio detektyvą Drupį ir jo sūnų Driplą.

2030 | 2018-07-24 | 3766

Aprašymas: Antrasis SAO (Sword Art Online) sezonas, prasideda prabėgus metams po pirmojo sezono įvykių. Kiritas gauna kvietimą susitikti su Seijira Kikuoka iš Japonijos vidaus reikalų telekomunikacijos ministerijos biuro, VR divizijos atstovu, kuris papasakoja jam apie keistus incidentus: GGO (Gun Gale Online) žaidimo metu žaidėjai gavę kulką nuo paslaptingojo Mirties Ginklo miršta realybėje. Taigi, Kikuoka paprašo Kirito pagalbos- grįžti į žaidimų pasaulį ir užmegsti kontaktą su tuo paslaptinguoju vyruku.

2000 | 2017-06-07 | 3902

Pasakėlė ,,Gerbiamas miškinis" netradiciškai ir nenuobodžiai papasakos apie pagarbą, kurios taip nori nusipelnyti girioje gyvenantis miškinis. Įdomūs ir keisti miško gyventojai ir net ragana pasirodys šioje istorijoje apie mistinį pasakų personažą - miškinį. Filmukas ne multiplikacinis, kaip įprasta. Čia tarsi atgyja mažytės pasakų girios būtybės. Kaip galima nusipelnyti pagarbą? Ar galima priversti gerbti? Ar gąsdinimais ir bauginimais galima pasiekti ko nors gero? Pažiūrėkite, mažieji, kokios įdomybės vyksta miške ir kokios būtybės jame gyvena.