Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3682

Aprašymas: Meškiukai Gamiai (angl. Adventures of the Gummi Bears) – JAV animacinis serialas. Meškiukai Gamiai – legendinis daugiaserijinis animacinis filmukas. Veržlūs ir drąsūs, rūpestingi ir ištikimi, draugiški ir atsakingi serialo veikėjai puoselėja svarbiausias gyvenimo vertybes. Šie Disnėjaus herojai – vieni iš mieliausių animacijos istorijoje ir labiausiai ištroškę nuotykių. Kiekvienoje serijoje meškiukai kviečia į stebuklingą vietovę, kur gyvena milžinai, burtininkai, drakonai ir daugelis kitų – gerų ir blogų – padarų. Šeši herojai žaidžia, tyrinėja, mokosi ir kovoja už teisybę visi kartu, palaikydami vienas kitą.

2030 | 2018-07-24 | 4320

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Šiame sezone istorija sukasi apie Naruto, Sasuke, Sakura ir Kakashi, kurie bando nugalėti Kaguja Otsutsuki ir Zetsu (atsakingus už nesibaigiančios sapnų karalystės aktyvavimą). Taip pat pasakojamas Itachi Uchiha gyvenimas Konohoje ir jo pirmosios dienos Akatsuki organizacijoje.

1980 | 2017-06-09 | 3841

Aprašymas: Bumas (pranc. La Boum) – 1980 m. sukurta visai šeimai skirta prancūzų komedija, kurioje pirmą kartą vaidino Sofi Marso, vėliau tapusi viena žinomiausių šalies aktorių. Filme pasakojama apie paauglę Viką, jos šeimą ir pirmąją meilę. Prasidėjus mokslo metams, Vika pradeda eiti į naują mokyklą, kur greitai susidraugauja su klasės drauge Penelope. Merginoms norisi linksmintis, megzti pažintis su vaikinais, tačiau tėvai į tokius šėliojimus žiūri nepalankiai. Vikai atrodo, kad jos niekas nesupranta, nes palaikymo sulaukia tik iš savo senelės Popetės, kuri padeda jai vakare išsprukti iš namų, kad galėtų dalyvauti rengiamame vakarėlyje. Čia ji susipažįsta su Etjenu, kurį įsimyli.

2000 | 2017-06-07 | 3585

Filmukas Bocmanas ir papūga 3. Filmukas apie kalbančią papūgą. Kinostudijai prireikė papūgos filmo filmavimui ir bocmano papūga staiga dingo. Bocmanas pradėjo jos ieškoti milicijoje, kabinti skelbimus. Kaip herojams sekėsi toliau pamatysite šioje Bocmano ir papūgos serijoje.

2010 | 2017-06-09 | 3788

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

1979 | 2017-06-08 | 4263

Filmukas vaikams Skraidantis laivas. Filmukas apie princesę ir karalių, kuris ieškojo jai jaunikio. Tačiau caraitė buvo nelaiminga, nes nuo seno kiekviena caraitė privalo tik turtingam savo ranką pažadėti. Isimyli ji paprastą vaikiną ir jie paskęsta meilės svajose. Ar pavyks įsimylėjeliams būti kartu žiūrėkite šiame linksmame filme vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3329

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2030 | 2018-07-24 | 3704

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3961

Senosios animacijos filmukas Tai bent tigras. Kartą gyveno mažas žaismingas katinėlis. Jis norėjo būti kaip didelis tigras ir visus gasdindavo. Mažylis išgasdino ožiuką ir kalakutą bei kitus žverelius, tačiau niekas tokio tigro nebijojo. Tai bent tigras, nusiminė. Tada jis pasakė mamai jog pelę išgasdino. O mama jį pamokė, kad visos pelės bijo kačių ir geriausia būti tokiu koks esi. Tai bent tigras - linksmas filmukas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 4711

Aprašymas: Titanų medžioklė (angl. Attack on Titan) – Japonijos animacinis serialas. Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas… iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą. N-16

2030 | 2018-07-24 | 3925

Aprašymas: Gražiame miestelyje gyvena kačiukas, vardu Sausainiukas, jo vyresnysis brolis Pyragėlis ir mažoji sesutė Cukriukė. Miestelyje gyvena ir daugiau mažų bei didelių katinų, tačiau ši trijulė, atrodo, patiria daugiausiai nuotykių. Kačiukų fantazija tokia laki, kad jie atsidurti gali bet kur ir nuveikti nežinia ką. Drauge žaisdami jie atranda pasaulį, mokosi ir išdykauja. Animacinio filmo kūrėjai sako, kad žiūrėdamas juokiasi kiekvienas, tačiau linksma pramoga turi prasmę: serialas padeda tėvams duoti daugiau laisvės savo vaikams, o šiuos išmoko dažniau susimąstyti prieš ką nors darant, suprasti galimas pasekmes. Vos pasirodęs animacinis serialas sulaukė didelės sėkmės Rusijoje ir kitose šalyse, kur tik buvo rodomas.

2000 | 2017-06-07 | 3749

„Mergaitė cirke“ – filmukams vaikams apie knapsinčią mergaitę ir paukštelius. Šie nustebę, kad mergaitei geografija neįdomi. Jie netgi sako, jog tas, kuris užmiega besimokydamas geografiją, yra tinginys. Tai prasminga istorija apie mokytis tinginčią mergaitę, parodanti, kaip svarbu yra mokytis ir atlikti savo pareigas. Akcentuojama ir padėjimo vienas kitam svarba.

1995 | 2017-06-09 | 3747

Aprašymas: Tai nepaprastai šviesus bei šiltas filmas apie vaikus. Siužetas gan paprastas. Mergaitė šiaip ne taip išprašo iš savo mamos, kad ji duotų jai pinigų auksinei žuvelei pirkti, be kurios negalima švęsti pagal musulmonišką paprotį, Naujųjų Metų. Labai nenoriai, bet mama duoda pinigų. Toliau filmo veiksmas virsta vaikų kelionėmis ir blaškymusį po Teheraną. Pats pagrindinis šios prasmingos kino juostos iš Irano veikėjas yra septynmetė labai išmintinga mergaitė, kuri taip tikroviškai, tiesiog gyvena savo rolėje, kad net pati turbūt nesupranta, kad jinai tiktai aktorė. Ši meninė šeimyninė kino juosta laimėjo Kanų kino festivalio auksinę kamerą ir kitus prestižinius prizus pasaulinio lygio kino festivaliuose.

2008 | 2017-06-09 | 3778

Aprašymas: Po kelių šimtų metų darbo pagal paskirtį ir pareigų vykdymo WALL-E sutinka robotą, vardų EVE, ir netikėtai be šiukšlių rinkimo suranda naują gyvenimo tikslą. EVE supranta, kad WALL-E netyčiomis atrado būdą išgelbėti Žemę ir skuba atgal į kosmosą pranešti apie tai žmonėms, kurie nekantriai laukia žinių, ar jau saugu grįžti namo.