Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4019

Tai pasaka apie ugnies svarbą žmogaus gyvenime. Pamatysite, kad be ugnies žiemą būtų šalta, be to ji reikalinga maistui pasigaminti. O dar, kur ugnelė šoka, ten galima rasti aukso. Smagi istorija sužavės kiekvieną mažąjį ir padės suprasti, kad su ugnimi negalima žaisti ir ją reikia gerbti ir ja rūpintis.

2005 | 2017-06-09 | 3746

Aprašymas: Šegis, Skūbis Dū ir likusieji Paslapties korporacijos nariai išsirengia į neaprėpiamus Havajų paplūdimius žiūrėti Hanahunos didžiojo Kahunos banglenčių varžybų. O atkakę pamato, kad čia karaliauja siaubinga pabaisa, griaunanti viską, kas pasimaišo po ranka. Vietiniai gyventojai nė neabejoja, kad tai salos dvasios niršta, juk šventojoje žemėje ketinama statyti didžiulį, naują kurortą. Tačiau kai banglentininkus užpuola ištisa armija mažų pabaisiukų, senovinėmis pranašystėmis patiki visi. Negi tai ir bus ta mįslė, kurios Dafnei nepavyks įminti? Juk bėda jau ant nosies – netrukus išsiverš milžiniškas ugnikalnis.

2014 | 2017-06-09 | 3636

Aprašymas: Vienas mėgstamiausias šuo-detektyvas sugrįžta. Paslapčių komanda tęsia savo darbą, išaiškindami vieną nusikaltimą po kito. Velma sužino, kad iš savo pro-pro-dėdės daktaro Von Dinkensteino paveldėjo prakeiktą pilį. Po ilgų išsisukinėjimų, komanda įkalba ją priimti palikimą, esantį Transilvanijoje… Pensilvanijos valstijoje. Jie atvyksta į pilį ir išsiaiškina tamsias paslaptis, kurias Velma visa laiką slėpė.

2013 | 2017-06-09 | 3381

Aprašymas: Jeigu mūsų akys kažko ir nemato, tai nebūtinai reiškia, jog tai neegzistuoja! Ledynmečio ir Rio kūrėjai pasakoja magišką istoriją apie miško tankmėje vykstančią nuožmią kovą tarp gėrio, siekiančio apsaugoti gamtos grožį ir gyvybę, bei blogio, kurio pagrindinis tikslas sunaikinti visą gyvąjį pasaulį. Paauglė Amanda atsitiktinai patenka į šį nepaprastą pasaulį, kur kova tarp gėrio ir blogio į savo verpetą įtraukia ir mergaitę. Amanda privalo prisidėti prie nuožmaus mūšio baigties, nes nuo to priklauso ne tik magiškojo, bet ir jos pačios pasaulio likimas.

2011 | 2017-06-09 | 4159

Aprašymas: Filmukas pagal japonų sukurtą kompiuterinį žaidimą „Tekken“. Tačiau vyksta ne vien kautynės, o yra šioks toks siužetas.

2012 | 2017-06-09 | 3560

Aprašymas: Danų animacinė komedija, kurioje netrūks vasariškų nuotykių. Pašėlusi makaka Markas prižiūri miesto paplūdimį, tačiau už šį nuostabų darbą jam kur kas svarbiau gražuolė beždžionėlė Lulu. Vieną dieną paplūdimyje Marko varžovas Karlo atidaro kazino. Tai padaro įspūdį Lulu, bet sukelia Marko įsiūtį. Ką darys nenuorama Markas, kad išgelbėtų savo svajones?

1987 | 2017-06-07 | 3877

„Šuniukas ir sena šlepetė“ patiks visiems, kurie mėgsta senąją animaciją. Vaikai galės susipažinti su kaimo aplinka bei nepaprastais veikėjais. Šuniukas bando išsiaiškinti, kokia jo veislė, tačiau šios paieškos neatrodo lengvos. Staiga jis randa seną šlepetę... Tai iš tiesų labai graži pasakėlė vaikams su draugiškumo užuomina bei nuoširdžia pabaiga.

2003 | 2017-06-09 | 4246

Aprašymas: Kupinos stebuklų ir neitikėtinų nuotykių, truputį šiurpokos ir paslaptingos vokiečių pasakų rašytojo Wilhelm’o Hauff’o istorijos atgijo nuostabiame rusų animatorių kūrinyje. „Nykštukas nosis” – tai stebuklinga istorija apie tai, jog meilė ir draugystė gali nugalėti visus sunkumus. Norėdama įgyvendinti savo klastingus planus, piktoji burtininkė nusižiūri Jakobą – neturtingo batsiuvio sūnų. Tačiau geraširdis berniukas atsisako padėti piktadarei. Tada burtininkė paverčia jį kuprotu neūžauga su didžiule nosimi ir nukelia į ateitį po septynerių metų. Ji įsitikinusi, kad Jakobas neištvers išbandymų ir palūš. Berniukas grįžta namo, tačiau po septynerių metų čia viskas neatpažįstamai pasikeitę: tėvas pasimirė iš širdgėlos, o mama nebeatpažįsta savo sūnaus. Miestelėnai iš jo juokiasi ir veja šalin. Tačiau kartą, gelbėdamasis nuo persekiotojų, Jakobas išgelbsti gyvybę žąsiai. Netrukus paaiškėja, jog tai ne paprasta žąsis, o pagrobta ir užkerėta princesė. Dabar jiems kartu teks susiremti su piktąja burtininke. Galbūt herojams pavyks atsikratyti kerų ir grįžti namo pas artimuosius…

2015 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.

1985 | 2017-06-09 | 3717

Pirmojoje Mauglio serijoje „Raksa“ vaikai pamatys, kaip mažąjį žmonių vaiką priims džiunglių gyventojai, kaip jam pavyks įsilieti į vilkų šeimą ir ką nuspręs žvėrių taryba dėl Mauglio likimo. Kurie žvėrys stos vaiko pusėn, o kurie lieps jį išmesti ar net sunaikinti. Pirmoje daugiarerijinio filmuko serijoje „Raksa“ žiūrovai sužinos kokią lemtį Maugliui paskirs vadas Akela ir kaip į tai reaguos piktasis Šarchanas.

1996 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Jis dar visai vaikas, mažutis, valiūkiškas ir kvailutis. Tačiau likimas parengė jam daug staigmenų ir išbandymų. Ar sugebės mokytojas padaryti iš jo tikrą karį ar išminčių? Animacinis filmukas sukurtas pagal kinų legendą, neabejotinai nurodys kelią į gėrį, drąsą ir laimę.

2012 | 2017-06-09 | 3848

Aprašymas: Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo, protingojo peliuko Džerio. Šiame filme yra viskas, ko ir reikėtų tikėtis iš Tomo ir Džerio. Veiksmas vyksta Robino Hudo pasakoje, kur Tomas ir Džeris kovoja skirtingose pusėse. Vienas – Robino Hudo pusėje, o kitas – Notingamo šerifo pusėje. Tomas yra įkaitės mergelės Merijon skvairas, o Džeris – Robino Hudo pasiuntinys. Bet Tomo ir Džerio duetas netikėtai tampa sąjungininkais, kai Tomas sužino, kad princas Džonas kartu su karaliumi Ričardu ir Robinu ketina nuskriausti ir Merijon. Paskelbę paliaubas du kailiuotieji konkurentai rizikuoja viskuo, kad išgelbėtų savo draugus žmones ir visą karalystę. Tomo ir Džerio gerbėjams negali būti nieko smagiau, kaip šis, turintis daug veiksmo, filmas. Jame yra visi įprastiniai herojai, daug linksmybių ir nieko per daug pavojingo ar gąsdinančio mažuosius gerbėjus. Net muzika patenkins bet kokio amžiaus žiūrovus.

2011 | 2017-06-09 | 3768

Aprašymas: Tintinas sendaikčių turguje randa nepaprastą senovinio laivo modelį. Jis nusprendžia nupirkti jį dovanų draugui, kapitonui Hedokui. Kapitonas, pamatęs laivo modelį, atpažįsta, jog tai jo tolimo protėvio, gyvenusio XVII a., kapitono sero Francio Hedoko laivas – „Vienaragis“. Išdykęs Tintino šuo Sniegelis sulaužo laivo modelį, o netrukus ir pavagiamas pats modelis. Vagystės pėdsakai painūs ir veda nuo vienų durų prie kitų, tik kur dingo „Vienaragio“ modelis taip ir neaišku. Tačiau praradimas nublanksta prieš staigmeną: atsitiktinumo dėka – už tai Tintinas turi padėkoti Sniegeliui , sulaužiusiam „Vienaragį“ – į Tintino rankas patenka senovinis pergamentas su nuorodom į piratų lobyną. Tačiau tai tik nuorodos – tikslią vietą Tintinas sužinos suradęs dar du tokius pačius laivo modelius. Tik kur jų ieškoti? Atrodo, jog „Vienaragio“ modelių ieško ne tik Tintinas ir kapitonas Hedokas. Jų vaikosi ne vienas ir ne du neaiškūs tipai. Jie dėl laivo modelių pasiruošę net nužudyti. Ramus Tintino gyvenimas baigiasi – dabar jam bet kurią akimirką gresia pavojus. Jam tenka sprukti nuo persekiotojų, dalyvauti susišaudymuose ir bendrauti su ne pačiais maloniausiais tipeliais. Galiausiai visi trys pergamentai patenka į Tintino ir kapitono Hedoko rankas. Lobio koordinatės aiškios, telieka ruoštis į ekspediciją. Tačiau žinant, kokie nuotykiai lydėjo pergamentų paieškas, ramaus kruizo per vandenyną tikėtis neverta…

2022 | 2017-06-09 | 3714

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

2030 | 2018-07-24 | 3421

Aprašymas: Mėlynasis drakonas (angl. Blue dragon) – Japonijos animacinis serialas. Prieš daug daug laiko, susirėmė tamsos ir šviesos kariaunos. Abi pusės buvo labai galingos, bet savo galia išsiskyrė padaras iš šešėlių pasaulio. Beprotiškai drąsių ir galingų, septynių šviesos karžygių komanda sugebėjo nugalėti ir užrakinti visas blogio jėgas, bei patį galingiausią padarą. Paslėpta nuo žmonių ši jėga gyvavo visą laiką ir tik išrinktieji iš kartos į kartą perduodavo svarbiausią misiją, neleisti joms atgimti. Bet kas neišvengiama, tas neišvengiama. Ar pavyks jiems jas išlaikyti? O jei ne ar pasaulis bus sunaikintas?