Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3921

Aprašymas: Į kosmosą ištremto Halko erdvėlaivis sudužo Sakaro planetoje, kurią valdo nuožmusis Raudonasis karalius. Parduotas į vergiją, jis tapo galingiausiu gladiatoriumi, tačiau naujieji šeimininkai neilgai tuo pasidžiaugė. Milžinas sudarė sąjungą su naujaisiais savo likimo draugais: apsukriu vabzdžiu Myku, negailestingu uolažmogiu Korgu, buvusiu dvasininku Hiruamu ir kilminga maištininke Eloja. Viskuo nusivylę Sakaro gyventojai tiki, kad Halkas yra jiems siųstasis išgelbėtojas. Tačiau ar jis išgelbės jų planetą, ar sunaikins?

1998 | 2017-06-09 | 3508

Donald Duck Chips Ahoy išleistas 1956 m.

1980 | 2017-06-09 | 3864

Aprašymas: Mūsų mylimas veikėjas, Batuotas Katinas Pjeras pakliūna į laukinius vakarus. Šiuose laukiniuose kraštuose romantika atsiskleidžia su nesuskaičiuojamais pavojais, o drąsa ir veikėjų gerumas užgožia piktų nusikaltėlių piktadarystes. Netikėtai Pjeras ir jo naujas draugas Džimis atsiduria mažame miestelyje, kur valdžia užgrobė pinigų padirbinėtojai. Negi Pjeras galėtų ramiai žiūrėti, kaip piktadarys akivaizdžiai atlieka savo juodus darbelius! Mūsų veikėjas kartu su pelių indėnų gentimi susidoros su piktadariaus.

2011 | 2017-06-09 | 3586

Aprašymas: Panda Po, užkariavusi ne tik mažųjų, bet ir jų tėvelių širdis ir tapusi geidžiamiausiu draugu, su trenksmu grįžta į didžiuosius kino ekranus tam, kad parodytų kas yra tikrasis kung- fu meistras. Praeityje tingus ir nerangus, o dabar tikras kung-fu didmeistris Po, gyvena ramų ir laimingą gyvenimą Taikos Slėnyje, kartu su legendiniais savo draugais – Tigre, Beždžione, Gerve, Angimi ir Mančiu. Netikėtai Po ir jo draugų gyvenimą persmelkia naujiena, jie sužino apie niekšingo vagies kėslus užkariauti šalį, panaudojus slaptąjį ginklą. Galingojo penketuko būrys ir nauji jų draugai, Žynė, Skunkas, Krokodilas ir Raganosis leidžiasi į varginančią ir kupiną nuotykių bei netikėtumų kelionę per Kiniją tam, kad stotų į kovą su blogiu ir apsaugotų save ir savo šalį nuo piktadario.

2012 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Artėja Helovinas, todėl ne tik Monstrų vidurinė mokykla, o ir visas miestas pilnas nežemiškų būtybių. Staiga grupelė chuliganų pradeda krėsti eibes, o visiems atrodo, kad tai vampyrų darbas. Ar pavyks įrodyti, kad iš tikrųjų dėl visko kalti baugiais personažais persirengę žmonės? Grupelė Monstrų vidurinės moksleivių pateks į mirtingųjų vakarėlį, nes bus palaikyti persirengėliais. Ar ilgai jie liks neatpažinti?

2012 | 2017-06-09 | 3863

Aprašymas: Filmo istorija vystoma apie berniuką vardu Normanas, keistuoliu laikomą net ir savo paties šeimoje. Išsiskiriantis iš visų kitų miestelio vaikų, daugelio nenormaliu laikomas berniukas apdovanotas nepaprastomis galiomis ir gali matyti vaiduoklius bei bendrauti su jais. Neteikdamas tam pernelyg didelės reikšmės Normanas gyvena įprastą gyvenimą, kol vieną dieną sužino, jog gimtasis miestelis yra prakeiktas piktosios raganos, o ano pasaulio blogio jėgos gali atgimti bet kurią akimirką. Būdamas išrinktuoju mažasis Normanas yra vienintele kiek apsnūdusio miestelio, o gal ir visos žmonijos viltimi kovoje su blogio jėgomis. Vienui vienas stojęs į kovą su zombiais berniukas atranda savo nepaprastų galių jėgą, tačiau ar mažasis Normanas sugebės nugalėti blogį ir raganos burtus?

2030 | 2018-07-24 | 3072

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

1967 | 2017-06-09 | 4295

Aprašymas: (rus. Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика). Šurikas išvažiuoja į vieną iš kalnų respublikų rinkti tautosakos. Ten jis įsimyli simpatišką mergaitę Niną. Netikėtai Niną pagrobia, norėdami ją prievarta ištekinti. Naiviam ir geram Šurikui ne iš karo pavyksta suprasti, kas vyksta, tačiau vėliau, ištikimo draugo padedamas, jis išlaisvina “Kaukazo belaisvę”.

Отправившись в одну из горных республик собирать фольклор, герой фильма Шурик влюбляется в симпатичную девушку — «спортсменку, отличницу, и просто красавицу». Но ее неожиданно похищают, чтобы насильно выдать замуж.

Наивный Шурик не сразу смог сообразить, что творится у него под носом, — однако затем отважно ринулся освобождать «кавказскую пленницу»…

Kaukazo belaisvė arba Nauji Šuriko nuotykiai (1967) - Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика (1967)

2004 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Haris Poteris kartu su savo draugais ir priešais pradeda trečiuosius mokslo metu Hogvartso burtų ir kerėjimų mokykloje. Šį kartą jam teks išmokti kontroliuoti savo pyktį, pasivažinėti paslaptingu triaukščiu autobusu, susipažinti su naujais mokytojais ir sužinoti apie atsiskyrėlį burtininką Sirijų Bleką, kuris už žmogžudystes yra uždarytas burtininkų kalėjime Azkabano pilyje. Jaunasis vunderkindas net neįsivaizduoja, kad klastingasis Sirijus pabėgo iš kruopščiai saugomo kalėjimo, kad užbaigtų prieš 13 metų pradėtą savo mokytojo darbą – nužudyti Harį Poterį!

1998 | 2017-06-09 | 3686

Donald Duck Let's Stick Together išleistas 1952 m.

2030 | 2018-07-24 | 3396

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2030 | 2018-07-24 | 3268

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3635

Filmukas vaikams Kaip Maša susipyko su pagalve. Tai nutiko šią vasarą mergaitei vardu Maša. Ją katik paguldė miegoti, o jai nesimiega. Na nemoka žmogus miegoti ir viskas. Ir kas gi sugalvojo tas lovas, tas anklodes, tas pagalves. Nusprendė maša eiti į sodą pasivaikščioti. Ten sutiko apvalų labai gražų mėnulį. Sutiko Maša šuniuką, kuri pakvietė ją miegoti savo būdoje ir dar atnešė kaulą. Bet jai nelabai patiko šuns būdoje. Vėliau keliavo ji pas vištas, pas varles, pas gandrą miegoti. Mergaitė ilgai ieškojusi rado savo vietelę ir saldžiai užmigo.

2016 | 2017-06-09 | 3573

Aprašymas: Šįkart dėmesio centre atsidurs užuomarša Dorė, kuriai žuviukas Nemo ir jo tėtis Merlinas padės prisiminti praeitį. Kas gi yra Dori tėvai? Kada ir kur ji išmoko banginių kalbos? Klausimų tiek daug, o atsakymai kažkur toli toli… Prabėgus keliems mėnesiams po žuviuko Nemo nuotykių, jo draugę Dorę staiga pradeda lankyti vaikystės prisiminimų nuotrupos. Užuomarša Dorė staiga prisimena, kad kadaise ji yra buvusi Monterėjuje, Kalifornijoje. Lydima geriausių savo draugų Nemo ir Merlino ji leisis į ilgą kelionę link Monterėjaus jūrų instituto, kuriame jie sutiks naujus draugus, tapsiančius gidais po Dori prisiminimų pasaulį. Tai bus nepamirštamas nuotykis, kurio Dorė tikriausiai vėliau nė neprisimins…

2000 | 2017-06-07 | 3446

Skirtingi ratai linksmas filmukas. Ar esatę matę lokį, kuris konstruotų vežimą? Šio filmuko pagrindinis veikėjas būtent šis gyvūnas, kuriam tai pavyko, bet ne tobulai. Tačiau kaip panaudoti ratą, ir koks tai, be galo, naudingas išradimas galima bus pamatyti pažiūrėjus šį filmuką. Kiekvienas pažiūrėjęs supras, kad norint, jog daiktas veiktų, reikia jį itin kruopščiai sumeistrauti.

2000 | 2017-06-07 | 3572

„Būk sveikas“ – tai istorija vaikams apie kiemsargį Kūtia ir gaidelį, kuris neklausydamas savo draugo patarimų, vis valgo krentančias snaiges, kol galiausiai suserga. Kūtia liepia gaideliui palūkėti ir saugotis lapės, kol šis nulėks iki vaistinės ir parneš gaideliui vaistų. Ši pasaka parodo, kaip svarbu yra klausyti vyresniųjų išminties ir patarimų, be to pamoko, jog tikras draugas visada linkės tik gero.

2000 | 2017-06-07 | 3929

Senosios animacijos filmuke pasakojama apie drambliuką Timką. Jis, kaip ir visi labai domėjosi cirku bei pats norėjo tapti artistu. Netikėtai patekęs į cirko artistų treniruotę drambliukas patraukia vadovo dėmesį ir gauna pasiūlymą prisidėti. Pirmieji bandymai nesėkmingi, kiti artistai šaiposi iš Timkos. Drambliukas labai stengėsi, daug treniravosi ir pasiekė savo tikslą - tapo geriausiu cirko artistu.Ši senosios animacijos pasaka vaikams moko, kad visada reikia labai stengtis, daug dirbti ir pasieksi savo svajonę.

2008 | 2017-06-09 | 3645