Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3685

Aprašymas: Įspūdingasis žmogus voras (angl. Spectacular Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie Piterį Parkerį kuriam yra 16 metų, bei jo nuotykius pavirtus “Žmogumi-voru”…

2030 | 2018-07-24 | 3377

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2030 | 2018-07-24 | 3997

Aprašymas: Aštuometis Eidžei puikiai išmano automobilius. Jis vairuoja senuką raudoną sunkvežimį Žybsnį. Žybsnis – geraširdis, ištikimas ir drąsus, jis gali transformuotis į lenktyninį automobilį. Nereikia nė sakyti, kad pašėlusios lenktynės yra Eidžei ir Žybsnio gyvenimo esmė! Berniukas su savo sunkvežimiu leidžiasi į daugybę nuotykių! Kai Žybsnis pasiverčia lenktyniniu automobiliu, pasikeičia ir jo vairuotojas – technikos išradimais apsikarstęs berniukas padeda Žybsniui kelio vingiuose. Jų miestelyje yra ir daugiau sunkvežimių, dauguma nusiteikę draugiškai, išskyrus mėlynąjį Krašerį, kuris vos tik pasitaiko proga, bando sukčiauti ir nuolat konkuruoja su Žybsniu ir jo vairuotoju Eidžei. Serialas skirtas pradinių klasių mokiniams, jame be pagrindinių herojų nuotykių taip pat gilinamasi į mokslo, technologijų, mokymosi, inžinerijos ir matematikos temas.

2006 | 2017-06-09 | 5019

Aprašymas: Netikėtai į tualetą pakliuvusi žiurkė patiria šokiruojantį sukrėtimą, kai kažkas nuleidžia vandenį tualete! Taip iš prabangių apartamentų ji patenka į purvinus Londono kanalizacijos vamzdžius, kur turi išmokti prisitaikyti prie kitokio gyvenimo ir susiranda naujų pažįstamų.

2015 | 2017-06-09 | 4354

Aprašymas: Modernios karalystės princesė Kara gyvena įprastą gyvenimą, tačiau viskas pasikeičia, kai princesę pabučiuoja magiškas drugelis ir ji supranta įgijusi super galių, padėsiančių kovoti su blogiu ir nusikaltimais. Nuo tos dienos Kara skraido po karalystę ir sprendžia žmonių problemas, tačiau apie pasikeitimus sužinojusi pavydi pusseserė susiranda tą patį drugelį, pavagia jo bučinį ir įgavusi supergalias tampa blogąją heroje… Merginų konkurencija tiesiogine prasme pasieks dangų, nes vyks dausose, bet gal yra kažkas šioje karalystėje, dėl ko pusseserės nustotų kovoti ir susivienytų?

2030 | 2018-07-24 | 3400

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

1989 | 2017-06-09 | 3774

Aprašymas: Pirmasis žinomo anime režisieriaus Mamoru Oshii („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“) ilgametražis filmas, pašvęstas žmogaus ir roboto konflikto tematikai. Netolimoje ateityje žmonės darbui naudoja milžiniškus robotus, vadinamus „laborais“ (nuo angliško žodžio „labor“ – „darbas“). Tokijo policija tvarkai palaikyti naudoja „patruliuojančius laborus“ – „patlaborus“. Filmo veiksmas sukasi aplink vieną Tokijo specialiosios paskirties policininkų būrį, besistengiantį atskleisti ir sužlugdyti sąmokslą, kuris sunaikintų visą miestą.

2009 | 2017-06-09 | 4044

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.

2000 | 2017-06-09 | 3598

Lietuviškai įgarsintas filmukas Smurfai atkeliauja su dar viena pasakiška serija Požemių pasaulyje Smurfų kompanija bežaisdama su kamuoliu ras stebuklingą rutulį. Tai požeminio pasaulio gyventojų – trolių pasala . Piktieji veikėjai troliai nori užvaldyti smurfų kaimelį .Pamažu stebuklingas rutulys visus smurfus nukels į požeminį pasaulį pas piktus blogiukus. Kaip likusieji laisvėje išgelbės savo mažuosius draugus? Kovą su nenaudėliais troliais išvysite šioje dalyje Požemių pasaulyje.

2000 | 2017-06-07 | 3781

O ką tu moki? – pasaka vaikams, kurią galite žiūrėti online lietuviškai. Pagrindinis filmuko veikėjas Moliūgėlis ieško draugų, su kuriais galėtų pažaisti, bet miško gyventojams neįdomu su juo. Moliūgėlis moka tik augti. Senoji animacija parodo kaip svarbu nenuvertinti vienas kito ir būti draugiškiems, nes niekada nežinosi kada tau prireiks pagalbos. Taip nutiko ir miško gyventojams, kuriuos pačiupo vilkas. O ką tu moki? Moliūgėlis parodo ką moka ir išgelbsti draugus.

2008 | 2017-06-09 | 3863

Aprašymas: Trys draugai – žiurkėnas, žiurkė ir jūrų kiaulytė papuola į milžinišką audrą didžiulėje upėje. Nurimus bangoms draugai leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę namo. Kiekviename žingsnyje juos lydi linksmi nutikimai bei siaubo kupinos akimirkos, tačiau didžiausias siaubas jų laukia grįžus, kai ant viso gimtosios upės kranto pasirodo pastatytas didžiulis vaflių, uogienės ir riešutų svieto fabrikas, kurį valdo storosios katės, o kiekvienas fabrikas, žinoma, teršia visą gamtą…

2016 | 2017-06-09 | 3773

Aprašymas: Draugiško biglio Ozio gyvenimas apsiverčia letenomis aukštyn sužinojus, jog šeimininkai išvyksta ilgų atostogų. Prabangiame šunų viešbutyje augintinį įkurdinusi Martinų šeima nė nenutuokė, jog po SPA centro pavadinimu slypi apgaulė – viešbutis tėra tikrų tikriausiu kalėjimu, į kurį patenka visi ilsėtis čia atvykę šunys. Pikti prižiūrėtojai, klastingas šeimininkas ir įbauginti kameros draugai – naujasis Ozio būstas nė iš tolo neprimena jaukių Martinų namų. Tačiau Ozis pasirodo esąs ne iš kelmo spirtas – norėdamas sugrįžti namo, šunelis privalės bando rasti bendraminčių ir suplanuoti gudriausią šunų pabėgimą istorijoje. Ar jam pavyks? Greičiau vizginkite uodegas – Ozis nenusiteikęs kalėjime praleisti nei dienos!

1997 | 2017-06-09 | 4110

2015 | 2017-06-09 | 3824

Aprašymas: Į kino ekranus atkeliauja senovines kung-fu paslaptis išmanantis triušis. Visą gyvenimą svajojęs tapti galingu kovotoju, vienas triušelis pagaliau įgyvendino savo svajonę. Iš savo mokytojo išmokęs senovinių kung-fu meno paslapčių, vieną dieną triušelis galėjo stoti į kovą su bet kuriuo priešininku. Svarbiame stipriausių kung-fu kovotojų turnyre nugalėjęs visus varžovus, jis tapo visų gerbiamu savo miestelio gynėju. Sunkiai iškovota pergalė, aplinkinių pagyros ir pagarba išlepino triušį. Maudydamasis šlovės spinduliuose jis aptingo ir apleido treniruotes. Vieną dieną priverstas stoti į kovą su klastingu priešininku, triušis su nerimu pastebi, kad jo kung-fu sugebėjimai paslaptingai dingo. Maža to – jo nugalėtojas ima kėsintis sugriauti gimtojo triušio miestelio tvarką ir ramybę. Netrukus paaiškėja ir dar viena nemaloni aplinkybė: jo priešininkas stengiasi pasisavinti paslaptingą senovinį akmenį, su kurio pagalba galima valdyti žemę ir ugnį. Supratęs, kad tai reikštų pražūtį jo gimtajam miesteliui, triušis privalo padaryti viską, kad apgintų tai, kas jam brangu. Sukandęs dantis, jis grįžta prie griežto treniruočių režimo. Tačiau ar jo pastangų pakaks apsiginti nuo klastingojo priešininko? Su dviejų ištikimų draugų pagalba kung-fu triušis pasiryžta suardyti savo priešo planus ir apginti savo gimtąjį miestelį.

2000 | 2017-06-09 | 4129

Tai šventiškai pradedamas „Na, palauk!“ filmukas įgarsintas lietuviškai. Naktiniame danguje šaudo fejerverkai. O tada pasirodo vilkas. Jo grėsmingą grojimą gitara nutraukia linksmutis kiškis, mušdamas būgnus. Atrodo, kad aštriadantis vilkas tuoj griebs zuikį, tačiau šis stebuklingai išsigelbėja. Vėliau vilkas įsisuka į atrakcionus, galiausiai aptinka kiškį kreivų veidrodžių kambaryje. Tačiau ir šįkart pilkajam vilkui nepasiseka. Tai nuostabi animacija, kuri patiks ir vaikams, ir suaugusiems.

2015 | 2017-06-09 | 5402

Aprašymas: „Keista magija“ – tai animacinė muzikinė pasaka, įkvėpta „Vasarvydžio nakties sapno“. Popoliariausios pastarųjų šešių dešimtmečių dainos lydi spalvingą goblinų, elfų, fėjų ir velnių būrį per visas nelaimes, sukeltas kovos dėl galingo stebuklingojo gėrimo.