Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1961 | 2017-06-09 | 3939

Aprašymas: (rus. 100 грамм для храбрости). Trys satyrinės novelės antialkoholine tema.

2000 | 2017-06-07 | 4243

Senosios animacijos filmukas vaikams Daktaras Aiskauda ir Barmalėjus. Filmukas pasakoja apie daktarą Aiskauda, kuris atidarė ligoninę žvėreliams ir paukščiams. Daktaras buvo toks geras, kad išgydė visus žvėris. Daktaras liepdavo visada daryti mankštą, valgyti vitaminus ir buti sveikiems. Tuomet prie daktaro trobelės pasirodė garsusis plėšikas Barmalėjus su savo gauja. Barmalėjus neapkentė daktarų, tačiau daktaras Aiskauda buvo stebukladarys. Malonaus žiūrėjimo.

2030 | 2018-07-24 | 3722

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2022 | 2017-06-09 | 4191

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

2030 | 2018-07-24 | 3827

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2022 | 2017-06-09 | 3627

Šiame pasakojime Būkite sveiki Maša tapo tikra gydytoja. Juk susirgo draugas lokys, tad jos užduotis išgydyti vargšą ligonį. O tam reikia ne tik medicininių žinių, bet ir meilės, rūpesčio bei globos. Ar lokys pasveiks taip puikiai gydomas? O gal jis tik apsimeta, kad nereiktų žaisti su Maša bei dalintis savo nauju sukonstruotu lėktuvėliu? Visa tai filmuke Būkite sveiki.

2000 | 2017-06-09 | 4094

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

2000 | 2017-06-09 | 4058

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

2015 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

2030 | 2018-07-24 | 3680

Aprašymas: Džekas yra linksmas sunkvežimiukas, kuriam smagiausia ką nors stumti, pervažiuoti ar į ką nors atsitrenkti – daryti viską, ką daro tikri sunkvežimiai. Jis turi draugus Maksą ir Deną, kurie mielai dalyvauja visuose patrakusiuose žaidimuose. Sunkvežimių miestelis, kuriame gyvena trijulė, puikiai pritaikytas jų pramogoms ir pamokoms, o sunkvežimių čia yra pačių originaliausių, su savitais pomėgiais ir charakteriais. Kiekvieną dieną kompanija susigalvoja vis naujų užduočių ir kliūčių ruožų, kuriuos ryžtasi įveikti. Su šia kompanija niekad nebūna nuobodu.

2030 | 2018-07-24 | 3237

Aprašymas: Kovotojas Reksas (angl. Generator Rex) – JAV animacinis serialas. Reksas yra penkiolikmetis paauglys, turintis įvairių biomechaninių savybių ir galių. Jis naudoja savo unikalius gebėjimus sustabdyti ir išgydyti nekontroliuojamus monstrus.

2013 | 2017-06-09 | 4047

Aprašymas: „Karalienės liūnas“ – tai trumpas animacinis filmas pagal Anykščių krašto padavimą.

2000 | 2017-06-07 | 4242

Filmukas Jauniausiasis lietutis. Jauniausias lietutis – šiltų jausmų kupinas filmukas apie lietučius. Griaustinio sūnūs, lietučiai, išnešiodavo vandenis į įvairias žemės vietas. Tik jauniausiam sūnui – jauniausiam lietučiui – nė karto nebuvo patikėta nei vieno debesėlio. Tačiau jis turėjo laistytuvą, su kuriuo laistė žemę. Jo dėka žaliavo miškai ir pievos, žydėjo gėlės. Lietutis buvo labai laimingas, nes visada troško padaryti ką nors gero. Pažiūrėkite šį mielą ir nuotaikingą filmuką apie jauniausią lietutį ir jo išsipildžiusį norą skleisti gerumą.

2003 | 2017-06-09 | 5009

Aprašymas: Filmas paremtas populiariu vaikšku komiksu, laimėjusiu daugybę apdovanojimų. Tai istorija apie mergaitę, kurią Helovyno naktį prižiūri pusbrolis, kuris visai nenori, tokio nuobodaus darbo, tad stengiasi mergaitę išgąsdinti. Tačiau tikros linksmybės prasideda, kai mergaitei ima padėti baisioji krikštamotė…

1984 | 2017-11-07 | 5137

Aprašymas: (rus. Гостья из будущего). Dvylikametis Maskvos moksleivis Kolia, 1984-ais išėjęs nupirkti kefyro, apleistame name užtinka laiko mašiną ir netikėtai nukeliauja į 2084-uosius. Patenka ten, kaip išėjęs – su uniforma, pionierišku kaklaraiščiu ir tuščiais kefyro buteliais permatomame sietelyje. Čia jis susipažįsta su daugybe įdomių veikėjų: Alisa – tikrai nepaprasta mergaitė, dinozauras Brontis, gyvenantis Maskvos kosmozoosode, Sirijos sistemos gyventojas Šuša, profesorius Kurakis, trumpam buvęs pačiu tikriausiu vaiduokliu, Šnekorius – fenomenalios atminties paukštis, galintis skraidyti kosminėje erdvėje, geologas Gromozeka, kurio mėgstamiausias gėrimas – valerijonas, Indikatorius – nemokantis kalbėti, tačiau keičiantis spalvą priklausomai nuo nuotaikos, kosmonautas Ploskovas ir dar daug daug kitų įvairių padarų ir keistų asmenybių. Taip prasideda penkių serijų TV filmas vaikams ir jaunimui “Viešnia iš ateities” (1984, Tarybų Sąjunga), iš kart pakerėjęs milijonus žiūrovų.

Viešnia iš ateities (1-5 serijos) - Гостья из будущего (1984)

2016 | 2017-06-09 | 3565

Aprašymas: Zootropolyje nėra žmonių – tai civilizuotas gyvūnų miestas! Čia visi vaikšto ant dviejų kojų, dėvi drabužius ir ypač seka naujausias mados tendencijas bei, žinoma, naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis. Be to, netgi prigimtiniai priešai, pavyzdžiui zuikis ir lapė, čia turi elgtis civilizuotai – laikytis taisyklių ir nesipykti. Žavinga ir visuomet gerai nusiteikusi kiškutė Džiudi – Zootropolyje naujokė ir ką tik įsidarbino policijos nuovadoje. Sutramdyti gerokai už save didesnius gyvūnus kartais būna labai sunku, bet Džiudi – narsi, todėl iššūkių nebijo. Vienas tų iššūkių – dingusios ūdros byla. Išspręsti šią bylą Džiudė turi vos 48 valandas ir… netikėtą pagalbininką – sukčių menininką lapiną Niką! Nors ir nerandantys bendros kalbos jiedu kibs į mįslingą dingimo istoriją ir leisis į juokingą ir nuotykių kupiną kelionę po margas Zootropolio gatves…