Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3545

Aprašymas: Pirmojoje dalyje susitikę ir vienas kitą pamilusios nykstančios džiunglių gražuolės mėlynosios papūgos aros „Rio 2“ ir vėl nestokos jaudinančių nuotykių. Žydrūnas, jo pati Pupa ir trys jų vaikai gyvena tobulą gyvenimą savo magiškame svajonių mieste Rio de Žaneire. Kai rūpestingoji Pupa nusprendžia, kad judviejų vaikai turi išmokti gyventi ir laukinėmis sąlygomis – kaip tikri paukščiai! – ši margaspalvė šeimynėlė leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę po Amazonę. Civilizacijoje užaugusio Žydrūno ši kelionė nedžiugina – jis jaudinasi, kaip jiems, miesto paukščiams, pavyks sutarti su laukiniais savo giminaičiais, ir nerimauja, kad Amazonės gamtos grožybės gali amžiams pasiglemžti jo mylimąją Pupą ir vaikus… Todėl jis turi būti drąsus, bebaimis ir savo šeimą pasiryžęs apsaugoti didvyris! Kaip jam sekėsi – čia jau atskira istorija…

2015 | 2017-06-09 | 3687

Aprašymas: Ernis, Džulija ir Maksas, žaisdami Makso tėčio dirbtuvėse, netikėtai užkuria laiko mašiną, kuri juos nukelia 65-is milijonus metų atgal į praeitį. Ten juos įsivaikina dinozaurė mama Taira ir dinozauras brolis Dodžeris. Vaikų tėvai organizuoja jų gelbėjimo misiją, tačiau, norėdami grįžti namo, jie turi išvengti piktųjų dinozaurų ir pasikliauti Taira bei Dodžeriu. Juk šeima – ne visuomet tik ta, kurioje gimstama.

1974 | 2017-06-07 | 3891

Senosios animacijos filmukas Viskas atvirkščiai. Asiliukas, labai troško skraidyti dangumi ir pavirsti drugeliu. Po nesėkmingo bandymo, jis sutinka vikšrą, kuris asiliukui paaiškina, kad jei jis viską darys atvirkščiai – pavirs drugeliu. Paklausęs patarimo, asiliukas greitai išvaromas iš namų. Tačiau jo svajonė baigiasi, kai jis sutinka naktinę plaštakę, kuri jam paaiškina, kad jis labai gražus asiliukas ir reikia būti savimi, o ne stengtis tapti kažkuo kitu.

2030 | 2018-07-24 | 3569

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3737

Aprašymas: Dešimtmetė Sandra (angl. The fairytale detective Sandra) pasitelkusi detektyvės įgūdžius keliauja į tolimus kraštus, kuriuose apstu pasakų herojų. Tačiau ten mums gerai žinomos pasakos turi kiek kitokį, savotišką prieskonį. Įsivaizduojat, kaip būtų buvę, jei Pinokis nebūtų niekada melavęs? Arba kas nors būtų pavogęs ir apsiavęs krištolinę Pelenės kurpaitę? Sandrai teks ne juokais paplušėt, kol ištirs visas šias bylas!

2006 | 2017-06-09 | 3967

Aprašymas: Gėris ir blogis visada dalino pasaulį į dvi dalis, ir dažnai nutinka taip, kad skirtingose pusėse atsiduria patys artimiausi žmonės… Tai dviejų seserų istorija. Jos užaugo drauge, bet visiškai nepanašios viena į kitą. Vienos sesers pavydas, pyktis ir neapykanta bei kitos gėris, rūpestis ir švelnumas susidūrė audringame gyvenimo vandenyne. Kas stipresnis, gėris ar niekšybė? Nežinote atsakymo? Stebuklingas lotosas – ekranizuota kinų legenda, persmelkta gilios rytų filosofijos prasmės…

2002 | 2016-02-14 | 4775

Vieną dieną judrioje gatvėje mergaitė Haru drąsiai išgelbėja nuo mirties po automobilio ratais žavingą katiną. Ji be galo nustemba, kai katinas atsistoja ant užpakalinių letenų ir padėkoja Haru žmonių kalba. Vėliau paaiškėja, kad šis katinas yra paslaptingos Kačių karalystės princas. Įtakingas Kačių karalius nori jį apvesdinti su narsiąja gelbėtoja. Netrukus karalius pagrobia Haru. Ši visiškai nenori tapti Kačių princese - tik ištikimi ūsuotieji ir uodeguotieji draugai - valkataujantis Storulis ir nuostabusis Baronas gali išgelbėti ją iš kačių nelaisvės. Jų laukia netikėti susitikimai ir svaiginantys nuotykiai paslaptingoje Kačių karalystėje. Katino grįžimas / Neko no ongaeshi / The cat returns -  (2002)

1998 | 2017-06-09 | 3557

Donald Duck How to Have an Accident at Work išleistas 1959 m.

2000 | 2017-06-09 | 3764

„Na, palauk!“ serija „Miestas“ prasideda baugiai – kiškis atsiduria vilko maiše. Tačiau pastarojo planus kiek sumaišo pro šalį važiuojantys pareigūnai. Vėliau nenaudėlis vilkas zuikiui bando pakenkti rūkydamas ir... pats patiria rūkymo žalą. Šioje „Nu, pogodi!“ serijoje taip pat išvysite žalius arbūzus ir vilką, įsispraudusį tarp autobuso durų. O pabaiga, žinoma, laiminga (zuikiui).

2030 | 2018-07-24 | 3723

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2030 | 2018-07-24 | 2992

Aprašymas: Antinas Dafis (angl. Daffy Duck Show) – JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos… Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu!

2030 | 2018-07-24 | 6389

Aprašymas: Pižamų herojai (angl. PJ Masks) – animacinis serialas apie tris vaikus, kurie nakties metu tampa superherojais.