Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1979 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: (rus. Гараж). Zoologijos muziejaus darbuotojai susirenka aptarti garažų kooperatyvo veiklą. Puikiai nusiteikę mokslo darbuotojai greitai galės savo automobilius įkurdinti naujutėlaičiuose garažuose. Susirinkusiųjų laukia nemaloni staigmena – taip geidžiamų garažų visiems neužteks. Iš sąrašo teks išbraukti keturis nelaiminguosius. Kai paskelbiamos pasmerktųjų pavardės, įvykiai pakrypsta netikėta linkme. Jie net neketina pasiduoti ir nusprendžia protestuoti. Kažkas užrakina salės duris ir paslepia raktą. Dabar visi priversti kiaurą naktį aiškintis santykius ir ieškoti išeities iš nepavydėtinos situacijos.

2000 | 2017-06-07 | 3758

Linksmasis daržas - linksmas, nuotaikingas filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie sodina daržą ir rūpestingai jį prižiūri. Darže mažieji vaikai pastato kaliausę, kad ši nuvytų čia atlekiančius paukščius. Savo šuneliui taip pat liepia saugoti daržą, o šis savo darbą atlieka nepriekaištingai - išvaro į linksmąjį daržą atklydusius šernus. Taip rūpindamiesi daržu rudenį vaikai sulaukia be galo gausaus derliaus. Pažiūrėkite šį nuotaiką pakeliantį filmuką, kuris be skambančių dainų dar leidžia pasigėrėti vaikučių darbštumu.

2016 | 2017-06-09 | 3929

Aprašymas: Liucijus – magiška karalystė, šventojo kristalo namai. Tačiau grėsminga Niflhaimo Imperija padarys viską, kad kristalas atitektų jiems. Tarp šių karalysčių karas tęsiasi taip ilgai, kad niekas nepamena, kada jis prasidėjo. Liucijaus vadas, karalius Regis, vadovauja elitinėms kareivių pajėgoms, dar žinomoms, kaip Kingsgleivai.Pasinaudodamas karaliaus magija, Niksas Ulrichas, bei jo ištikimieji draugai stoja ginti Insomnijos miestą, kovodami prieš nenumaldomą Niflhaimo armiją. Prieš Imperijos nesuvokiamą jėgą, karalius Regis teturėjo vienintelę išeitį sustapdyti karui – jis turi atiduoti visas žemes už sienos ribų, bei matyti, kaip jo sūnus, princas Noktis susituokia su panele Lunafrėja, buvusia Tenebros princese, dabartine Niflhaimo kaline. Karui besitęsiant, Niflhaimo mechanizmai Insomniją padarė kovos lauku, verčiantį Niksą kovoti už savo karalystę iš visų jėgų.

2030 | 2018-07-24 | 4013

Aprašymas: Linksmieji draugai (angl. Backyardigans) – tai puiki mokomoji animacija patiems mažiausiems.

2011 | 2017-06-09 | 3897

Aprašymas: Ratai 2 filmuke lenktyninis automobilis Žaibas Makvinas ir jo draugas, vilkikas Brolis leidžiasi į nepaprastą nuotykį. Mašinos nusprendžia dalyvauti svarbiausiose ir prestižiškiausiose pasaulinėse Grand Prix lenktynėse, kuriose paaiškės greičiausias pasaulio automobilis. Tačiau žavingųjų mašinyčių laukia ilgas ir kupinas netikėtumų kelias iki varžybų. Vilkikas Brolis netikėtai atsiskleidžia kaip tarptautinis šnipas! Asistuodamas Žaibui Makvinui, kuriam teks varžytis su geriausiais iš geriausių pavojingose ir grožiu pritrenkiančiose Japonijos, Prancūzijos ir Italijos trasose bei vykdydamas ypatingai slaptą misiją, Brolis ir jo draugas nė nenutuokia, jog visai netrukus atsidurs pačiame painaus šnipų sąmokslo centre.

2000 | 2017-06-07 | 3837

Senosios animacijos filmukas Ežiukas turi būti dygus?. Kartą gyveno ežių šeimyna. Ir jų sūnelis ežiukas turėjo garbanotus dyglius. Šalia gyveno varna, kuri greit visiems paskelbė, koks keistas ežiukas. Vėliau likimas varną pamokė ir herojai suprato, kad jeigu esi balta varna, tai dar ne priežastis liūdėti. Svarbiausia būti linksmu ir drąsiu ir viskas bus gerai.

2030 | 2018-07-24 | 3328

Aprašymas: Kiekviena tauta turi savo literatūros paveldą, kurį bet kokia kaina stengiasi išsaugoti ir perduoti ateinančioms kartoms. Ne išimtis ir Japonija. Tekančios Saulės šalies lobynuose daugybė šedevrų, kurie visiškai nepelnytai užmiršti dulka bibliotekų lentynose. Taip bent jau buvo iki šiol. Studija „Madhouse“ nusprendė prikelti šešis žymiausius literatūros kūrinius naujam gyvenimui ir sukūrė dvylikos dalių anime, kurį pavadino Aoi Bungaku (literatūros klasika). Televizijos serijose įamžinti Osamu Dazai, Natsume Suseki, Ryunosuke Akutagawa ir Ango Sakaguchi kūriniai.

2000 | 2017-06-07 | 3926

Senosios animacijos filmukas Skruzdeliuko kelionė. Kartą, skruzdėliukas nusprendžia įliptį aukštai į medį, kur gyvena vikšrai. Viskas būtų buvę gerai, bet staiga papučia stiprus vėjas ir nuskina nuo medžio lapą ant kurio stovėjo skruzdėliukas. Taip ir prasideda jo kelionė. Atsidūręs nežinomoje vietoje, jis pirmiausia ima šauktis pagalbos, tačiau jos nesulaukęs, patraukia pėsčias rasti savo namų. Pakeliui jis sutinka gausybę vabalų, kurie padeda jam grįžti.

2030 | 2018-07-24 | 3831

Aprašymas: Liolekas ir Bolekas (lenk. Bolek i Lolek) – tai garsiausias lenkų animacinis serialas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3996

Aprašymas: Aštuometis Eidžei puikiai išmano automobilius. Jis vairuoja senuką raudoną sunkvežimį Žybsnį. Žybsnis – geraširdis, ištikimas ir drąsus, jis gali transformuotis į lenktyninį automobilį. Nereikia nė sakyti, kad pašėlusios lenktynės yra Eidžei ir Žybsnio gyvenimo esmė! Berniukas su savo sunkvežimiu leidžiasi į daugybę nuotykių! Kai Žybsnis pasiverčia lenktyniniu automobiliu, pasikeičia ir jo vairuotojas – technikos išradimais apsikarstęs berniukas padeda Žybsniui kelio vingiuose. Jų miestelyje yra ir daugiau sunkvežimių, dauguma nusiteikę draugiškai, išskyrus mėlynąjį Krašerį, kuris vos tik pasitaiko proga, bando sukčiauti ir nuolat konkuruoja su Žybsniu ir jo vairuotoju Eidžei. Serialas skirtas pradinių klasių mokiniams, jame be pagrindinių herojų nuotykių taip pat gilinamasi į mokslo, technologijų, mokymosi, inžinerijos ir matematikos temas.

2030 | 2018-07-24 | 3176

Aprašymas: Peliukas Mikis, kurio nuotykiai jau senai tapo klasika visame pasaulyje. Filmukuose išdykęs Mikis siekia sužavėti pelytę Mini, o taip pat patiria nuotykius ir daug jo draugų: ančiukas Donaldas, jo simpatija Deizi, nenuoramos Plutas ir Gufis. Peliukas Mikis filmukai, pilna animacijos kolekcija.

2000 | 2017-06-07 | 3901

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.

2005 | 2017-06-09 | 3964

Aprašymas: Po to, kai Sefirosas sunaikino Nibelheimą, Zakas ir Klaudas bėga iš Šinros. Pakeliui į Midgarą jie prisimena siaubingus įvykius, kurie nutiko Nibelheime, taip pat ir kovą dėl išlikimo prieš Šinrą.

2000 | 2017-06-07 | 3756

„Mergaitė cirke“ – filmukams vaikams apie knapsinčią mergaitę ir paukštelius. Šie nustebę, kad mergaitei geografija neįdomi. Jie netgi sako, jog tas, kuris užmiega besimokydamas geografiją, yra tinginys. Tai prasminga istorija apie mokytis tinginčią mergaitę, parodanti, kaip svarbu yra mokytis ir atlikti savo pareigas. Akcentuojama ir padėjimo vienas kitam svarba.

2000 | 2017-06-09 | 3522

Ši „Na, palauk!“ serija pradedama iškilminga muzika. Į cirką susirinkę gyvūnai. Tarp jų – ir vilkas bei kiškis. Jų laukia nepaprasti nuotykiai. Visa šeima gali žiūrėti filmuką online ir mėgautis, kaip piktasis vilkas niekaip nesugauna kiškio. Tai serija, kurioje pamatysite ne tik pažįstamus personažus, bet ir kobrą, liūtą, o veiksmas sužavės. Filmuko pabaigoje vilkui neliks nieko kito kaip tik šaukti „Nu, pogodi!“

2000 | 2017-06-07 | 3673

Filmukas apie ponį kuris gyvena cirke ir ratu vežioja vaikučius. Kai jis pamato stiprius ir didelius žirgus, pats užsimano dalyvauti kare, vežti patrankas ir karius. Ponis liūdi, kadangi jis tikrai tam netinkamas, iki kol sutinka karo veteraną, kuriam užtenka ir ponio. Istorija kuri parodo posakio “Kiekvienam savo” tikrąją prasmę.

2012 | 2017-06-09 | 3845

Aprašymas: Prieš porą metų apkeliavęs aplink pasaulį, gerokai paaugęs vėžliukas Semis grįžta su naujais draugais ir neįtikėtinais nuotykiais! Lydėdami jaunus žuviukus į atvirą jūrą, Semis kartu su geriausiu savo draugu Rėjumi patenka į brakonierių tinklus ir yra parduodami didžiulį akvariumą turinčiam restoranui Dubajuje. Vos ten patekę Semis ir Rėjus iškart imasi kurti išsigelbėjimo planą, tačiau ištrūkti nėra taip paprasta. Mikliai susiradę naujų draugų ir sukurpę tobulą pabėgimo planą, du bičiuliai su nepalaužiamu ryžtu širdyse patraukia namų link.