Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1985 | 2017-06-11 | 4884

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)

2030 | 2018-07-24 | 3427

Aprašymas: Kaukė (angl. The Mask) – JAV animacinis serialas. Po nerealiai nesėkmingos dienos – būna dienų lyg tyčia – banko tarnautojas Stenlis randa kaukę. Jis tiki, kad tai gali pakeisti jo likimą, bet tikrovė pranoko visus lūkesčius. Iš kuklaus paprasto žmogaus jis pavirto nesunaikinamu herojumi. Pasikeitė jo išvaizda, jėga ir galimybės. Dabar jis gali įgyvendinti nerealiausias savo fantazijas. Jis sugeba įspėti slapčiausius žmonių įgeidžius ir gali išpildyti bet kokį norą.

2000 | 2017-06-07 | 3555

„Miško estradoje“ – tai linksmas animacinis filmukas apie miško estradoje pasakojamas dvi pasakėčias. Pirmoji pasakėčia – apie vargšą ligonį lokį, kuriam išaugo votis, o antroji – apie pagirių kamuojamą zuikį, kuris netikėtai sutinka liūtą. Šioje pasakoje galime rasti tokias vertybes kaip gudrumas, paprastumas ar išradingumas. Filmukas stengiasi pamokyti, jog kartais nereikia didelių mokslų ar proto, kad išgelbėtum savo kailį nuo bėdų.

2013 | 2017-06-09 | 3825

Aprašymas: Akmens amžiuje gyvena darni Krudžių šeimyna. Dienomis vyrai gaudo mamutus, moterys užsiima namų ruoša, o vakarais, susibūrę draugėn, visi klausosi tėčio Grago pasakojimų. Kad ir kas nutiktų, urvinių žmonių šeima tvirtai laikosi taisyklės – norėdamas išgyventi privalai niekuomet nepalikti savo gimtojo urvo. Deja, smalsiausiai šeimos atžalai paauglei Ip tokios taisyklės – nė motais. Nuotykių trokštanti mergina suvokia, jog pasaulis – tai kur kas daugiau, nei šeimos ola. Tarsi išgirdusi Ip mintis, gamta iškrečia pokštą. Vieną dieną ramų šeimos gyvenimą sudrumsčia netikėtas žemės drebėjimas ir sunaikina visą jų turtą bei sugriauna gimtąją olą. Dideliame ir pavojingame pasaulyje be pastogės likę Krudžiai priversti ieškoti naujo prieglobsčio. Palikę savo gimtąją vietovę, jie keliauja kalnais ir kloniais, neįtikėtinų spalvų ir formų pasauliu. Viskas lyg ir buvo neblogai, kol kelyje jiems netikėtai pasipainioja žavus klajoklis, ir kaip mat pakeri vyresniąją būrio vado Grago dukterį Ip. Šiuolaikiniais metodais užsitarnavęs ne tik Ip, tačiau ir visos šeimos simpatijas bei jų palankumą, akiplėšiškas jaunuolis užrūstina Gragą, kuris net neketina vadovavimo būriui perleisti geltonsnapiui jaunuoliui, net jeigu pastarasis geba įžiebti ugnį!

2004 | 2017-06-09 | 4270

Aprašymas: Skūbis Dū ir draugai keliauja atostogoms į Škotiją, kur netikėtai susiduria su Lochneso pabaisa.

2030 | 2018-07-24 | 3140

Aprašymas: Simono katė (angl. Simon’s Cat) yra trumpos animacinės serijos apie išdykusią ir linksmai besimaivančią baltą katę ir jo savininką Simoną.

2000 | 2017-06-07 | 3651

„Pasaka“ – tai nuostabi pasaka apie kunigaikštį, jo tarną, kurie keliauja į burtininko Kašėjaus bokštą išlaisvinti gražuolės Vasilisos. Kašėjus liepia bailiui kunigaikščiui atlikti žygdarbius, nes tik tokiu būdu Vasilisa taps laisva. Tačiau vietoj kunigaikščio, gelbėti gražuolę apsiima narsusis jo tarnas. Ši pasaka mus moko, jog svarbiausios žmogiškosios vertybės yra drąsa bei pasiaukojimas, ir tik patys drąsiausi bei ištikimiausi nusipelno būti laimingi.

2022 | 2017-06-09 | 4157

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

1994 | 2017-06-09 | 4410

Aprašymas: Turtingiausias pasaulio vaikas turtuolis Ričis neišvengiamai tampa nusikaltėlių taikiniu ir įstatymų laužytojų žiauraus plano dalimi. Macauliui Culkinui, turtuolio Ričio vaidmens atlikėjui, vėl teks susidurti su sukčiais. Jis ir vėl vienas, kaip kad buvo “Vienas namuose”.

2009 | 2017-06-09 | 3578

Aprašymas: Kai astronautas Čarlis „Čakas“ Beikeris nusileidžia tolimoje planetoje, labai nustemba supratęs, kad visatoje mes, žmonės, gyvename ne vieni. PLANETA 51 – pilna žalių padarėlių. Jiems Čakas – tikras ateivis ir jie klaidingai nusprendžia, kad jo atvykimas reiškia tik viena – prasidėjo žmonių-ateivių invazija į jų šalį! Laimei, linksmas vietinis astronomas Lemas supranta, kad Čakas nusiteikęs draugiškai ir imasi neįmanomos misijos – saugiai pargabenti jį į erdvėlaivį, sukantį atgal Žemę…

2009 | 2017-06-09 | 3945

Aprašymas: Istorija tęsiasi, Dartas Veideris medžioja Luką Skaivokerį per visą galaktiką. Tai antroji legendinių Žvaigždių karų istorijos dalis, „Šeimos bičo“ stiliumi.

1998 | 2017-06-09 | 3327

Donald Duck Fall out fall in išleistas 1943 m.

2005 | 2017-06-09 | 4472

Aprašymas: „Madagaskaro pingvinai: Kalėdų išdaiga“ yra trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnipai.

1964 | 2018-10-08 | 19226

Aprašymas: Tai serialas, kuriame vaizduojama didvyriška vengrų kova, paįvairinta puikiu humoru ir linksmais epizodais. Siužetinė filmo linija paremta istoriniais 18-ojo amžiaus įvykiais, ilgalaike vengrų kova prieš austrus. Pagrindinis filmo veikėjas – tai Kapitonas Tenkešas.

Время действия сериала относится к началу XVIII столетия, когда на юге Венгрии разворачивается направленное против власти австрийских Габсбургов восстание под руководством князя Ференца II Ракоци. Разгромленные присланным из Вены австрийским полковником Экбертом фон Эберштейном венгерские куруцы впоследствии, возглавленные отважным и хитроумным Мате Эке, прозванным «капитаном Тенкешем», при постоянной поддержке местной крестьянской бедноты изгоняют врага из крепости Шиклош и захватывают в плен австрийского генерала.

Kapitonas Tenkešas / Капитан Тенкеш - A Tenkes kapitánya (1964)

2030 | 2018-07-24 | 3320

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3840

Dvi pasakos – tai istorija, susidedanti iš dviejų filmukų vaikams. Pirmoje istorijoje „Obuolys“ išvysite miško gyventojų – kiškio, varnos ir ežiuko – peštynes dėl obuolio. Kilusį konfliktą išsprendžia protingiausias miško gyventojas lokys. Antroji istorija „Stebuklingoji lazdelė“ yra apie stebuklingą lazdelę, kurią miške suranda kiškis ir ežiukas. Lazdelės dėka ežiukas ir kiškis išvengia nelaimių ir padeda kitiems, patekusiems į bėdą. Pažiūrėkite dvi pasakas, kurios pamoko būti sąžiningais, teisingais ir draugiškais.