Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3379

Aprašymas: Tai juodojo humoro komedija su įvairiomis netikėtomis situacijomis. Rinko Sakuma įsidarbina detektyvo Akutabe agentūroje, jos viršininkas praktikuoja juodąją magiją ir iššaukia demonus, kad išspręstų klientų problemas. Demonų personažai atrodo meiliai dėl demonologo detektyvo Akutabe sudaromo barjero. Atėję į žmonių pasaulį, jie netenka pusės savo jėgų, bet ir likusių užtenka, kad sukeltų tikrą chaosą. Kaip juos sutramdyti, kaip priversti padaryti tai, ko nori – pagrindinis Akutabe ir jo asistentės Saku, rūpestis. N-16

2030 | 2018-07-24 | 6394

Aprašymas: Pižamų herojai (angl. PJ Masks) – animacinis serialas apie tris vaikus, kurie nakties metu tampa superherojais.

2012 | 2017-06-09 | 3713

Aprašymas: Tikrojo Kryžiaus akademija ruošiasi svarbiam festivaliui, kuris vyksta kas 11 metų. Tuo metu, Okumura Rin buvo patikėta susitvarkyti su įsiutusiu Fantomo Traukiniu. Vykdant misiją, jis sutinka mažo berniuko išvaizdą turintį demoną.

2030 | 2018-07-24 | 3202

Aprašymas: Praėjus dešimt metų po Honkongo Šventojo karo, Močizuki Jiro, dar žinomas kaip Sidabrinis Kardas, ir vienišas herojus, kuris kovojo ir nugalėjo Kovlunų Vaikus, nepaisant savo mylimosios pridarytų nuostolių, grįžta į Japoniją su savo jaunesniuoju broliu Kotaro Močizuki. Abu jie greitai atranda, kad Kovlunų vaikai, kurie išgyveno Šventąjį karą, siekia įsiskverbti į Specialiąją Zoną. Klestintis miestas apsaugotas nematomu barjeru, kuris neleis Kovlunų vaikams įeiti, nebent jie bus per naujo pakviesti. Raudonuoju krauju vadinami Žmonės, Juoduoju krauju-vampyrai, o Močizuki broliai, Senojo Kraujo, paskutinio elito klano vampyrų palikuonys. Tad kai Kotaro pagrobiamas vieno iš Kovluno vaikų, Jiro nelieka nieko kito, tik vėl stoti į kovą.

1990 | 2017-06-09 | 4591

Aprašymas: Drakonų Kova Z grįžta, ir vėl jums primeną vaikystę. Istorija prasideda dar tada, kai Gokas dar tik, tik, buvo gimęs, ir kuomet dar nebuvo išsiųstas iš savo gimtosios Sajanų planetos į Žemę. Goko tėvo vardas yra Bardokas. Jis yra mažos geriausių rinktinių Sajanų komandos kapitonas. Jo visos komandos tikslas yra užgrobti visas planetas, kurių pageidauja Ponas Fryzas. Visa jo komandą vykdo jo įsakymus net nenutuokdami apie tai ką jis planuoja. Bet kuomet Bardokas tai sužino, gali būti per vėlu….

2016 | 2017-06-09 | 3502

Aprašymas: Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas. Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigium, tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.

2014 | 2017-06-09 | 3720

Aprašymas: Makoto Nakadzono beveik tipinis mokinys. Tik va, Makoto nuo pat vaikystės geba matyti „tamsiuosius sutvėrimus“, kurie lydi tuoj mirsiančius žmones. Kartą jis išdrįsta pakalbėti su vienu iš tų „būtybių“, Akira Seno. Nepastebėjęs užuominos apie jo vaikystės draugei Hazuki gręsiantį pavojų, Makoto ryžtasi mesti likimui iššūkį.

2008 | 2017-06-09 | 3731

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas, begemotė Glorija ir pingvinai apsisprendė – metas grįžti namo. Juos parskraidins surastas lėktuvas. Tiesa, jis kažkada sudužo, todėl yra gerokai aplūžęs. Tik pradėję mėgautis svaiginančia kelione beveik aukščiausia klase, net nespėję susigaudyti draugai buvo priversti išbandyti ne mažiau įspūdingesnį… priverstinį nusileidimą, vos nesibaigusį katastrofa!

2014 | 2017-06-09 | 3935

Aprašymas: Pasaulio geriausi didvyriai įkuria „Tesingumo lygą“ su tikslu sustabdyti ateivių invaziją Žemėje.

2004 | 2017-06-09 | 4061

Aprašymas: Atlantida tai vieta, kur keturi gyvi kristalai turi galią valdyti keturis gamtos stichijas: Žemę, vėją, ugnį ir vandenį. Atlantidos istorija prasidėjo taip princesė Elena, karalius susilaukė dukros Merianos. Vieną dieną karaliaus patarėjas, Belialas sužino, kad yra keturi kristalai kurie gali valdyti visas keturias gamtos stichijas visoje Atlantidos Karalystėje. Taigi, įgyvendinti planą, Belialas ruošiasi ieškoti pats tuos kristalus ir, savo blogumu sunaikinti viską kas gyvą. Miesto likimas priklauso tik nuo princesės Elenos rankų, tik ji gali rasti visus keturis galingus kristalus ir laiku užkirsti kelią neišviangiamos katastrofos. Ar jai pavyks tai padaryti pirmai ir išgelbėti visą Atlantidą?

2007 | 2017-06-09 | 4034

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2022 | 2017-06-09 | 3595

Animaciniame filmuke „Dvi prieš vieną“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai pamatys net dvi Mašas, tiksliau – Mašą ir jos sesutę Dašą. Visi žino, kaip viena Maša sugeba sujaukti lokio namus, reikia tik įsivaizduoti, ko gali pridaryti dvi tokios mergaitės. Serijoje „Dvi prieš vieną“ lokys supras, kad varvantis stogas tai ne blogiausia, kas jam galėjo nutikti.

2012 | 2017-06-09 | 3603

Aprašymas: Senelis šaltis, Velykų zuikis, Dantukų fėja, Smėlius ir Džekas Frostas – pasakų personažai ir geriausi vaikų draugai. Jie auga kartu su vaikais, su jais žaidžia, valgo ir miega… Suteikia jiems pačias gražiausias svajones, tikėjimą stebuklais ir gerais darbais. Visi jie kadaise prisiekė saugoti vaikų svajų pasaulį nuo blogio jėgų. Nuo tos dienos tokie skirtingi, tačiau bendrą tikslą turintys Sergėtojai nenuilstamai vykdo savo pareigą ir neša mažiesiems viltį, stebuklus ir džiaugsmą. Tačiau net ir pačius gražiausius pasaulius kartais užpuola piktos jėgos. Taip atsitiko ir šįkart… Todėl Sergėtojai suvienija jėgas bandydami nugalėti ties pasakų pasauliu pakibusią grėsmę. Tačiau niekas nežino, ar susivieniję legendos pajėgs atremti blogio smūgį ir užtikrinti mažųjų ramybę…

1986 | 2017-06-09 | 3690

Aprašymas: Viktorijos laikų Londone maža pelytė Olivija laimingai gyvena su savo tėvu žaislų gamintoju Hairemu. Švenčiant Olivijos gimtadienį, į jų namus įsiveržia vienakojis šikšnosparnis ir pagrobia jos tėvą. Hairemas nugabenamas pas profesorių Ratiganą, kur turi prisidėti prie jo niekšingo pasaulio užkariavimo plano. Likusi viena Olivija kreipiasi į žymiausius pelių pasaulio detektyvus padėti rasti jos tėvą. Sužinoję, kad jis yra piktojo profesoriaus žinioje, detektyvai skuba veikti, kad nebūtų užkariautas pasaulis.

1961 | 2017-06-09 | 4248

Aprašymas: (rus. Пес Барбос и необычный кросс). Novelėje pamatysime pirmą auksinės trijulės – J.Morgunovo, G.Vicino, J.Nikulino – pasirodymą. Trumpo metražo komedija, kaip buvo nubausti trys brakonieriai.

1984 | 2017-11-07 | 13757

Aprašymas: „Robinas iš Šervudo” – tai populiarus britų sukurtas TV serialas. Bemaž įspūdingiausia iš visų kine ir televizijoje pasirodžiusių istorijų apie legendinį Robiną Hudą. Čia susipina ryžtas, narsa, įspūdingi nuotykiai, juodoji magija ir senoji religija. Anglų liaudies baladžių herojus, garsusis plėšikas, visą grobį išdalija vargšams, gelbsti nekaltuosius ir baudžia žmonių engėjus.

Robinas iš Šervudo (1-13 serijos) - Robin of Sherwood (1984)

1994 | 2017-06-09 | 4318

Aprašymas: Galvodamas, kad nužudė savo tėvą, mažas liūtukas Simba iškeliauja tremtin ir atsisako teisės užaugęs tapti karaliumi. Čia jis sutinka griaužiką Timoną ir Afrikos tapyrą Pumbą, kurie tampa geriausiais liūtuko draugais. Bėga laikas, Simba užaugo. Kartą atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą ir ją įsimyli. Jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi su dėde Scaru dėl teisės į sostą. Filmukas už geriausią dainą ir geriausią garso takelį pelnė 2 „Oskarus“.

Liūtas karalius - Lion King (1994)