Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4118

Pamokanti istorija "Aš laukiu tavęs bangini", kuri nutiko berniukams, kurie svajojo sužvejoti didžiulį banginį. Ar esate kada svajoję apie, regis, neįmanomus dalykus? Ar esate ko nors taip stipriai norėję, kad net nepagalvojote ar tai teisinga? Šio pasakojimo herojai svajoja sužvejoti banginį. Atrodo neįmanomas dalykas! Bet gal jiems tai pavyks? Gal jų svajonė išsipildys? Ar berniukai pagaus banginį? Ko berniukai panorės? Ir - ką banginis pasakys mažiesiems žvejams? Atsakymus rasite įdomiame ir jautriame multiplikaciniame filmuke mažiesiems ,,Aš laukiu tavęs, bangini".

2000 | 2017-06-09 | 3934

Smurfai online Juokdario vaistai pasakos apie linksmiausią šios kompanijos smurfą- Juokdarį. Jis kaip ir pridera tikram juokdariui krės įvairias išdaigas visiems savo bičiuliams Smurfams. Linksmai pasijuoksite iš jų. Mėlynieji žmogeliukai nuspręs šį išdaigininką pamokyti. Tikra mįslė kaip smurfai išgydys savo draugą nuo tokio elgesio. O juk bejuokaujant jie gali patekti ir į pavojų. Juokdario vaistai ypač linksmas filmukas su begale juokingų situacijų tad tikrai neliksite abejingi.

2030 | 2018-07-24 | 3083

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2011 | 2017-06-09 | 3616

Aprašymas: Režisieriaus Oskaro Jonassono spalvingas animacinis filmas orientuotas į mažuosius žiūrovus, seka šimtametę legendą. Mažame kaimelyje augantis paauglys kalvis, o iš tikro – Valhalos dievų karaliaus Odino sūnus, trokšta užaugęs tapti stipriu vyru ir įstoti į kovotojų prieš piktąją raganą gretas. Vieną dieną Toro rankose atsiduria kalbantis kūjis, kuris ne tik dalija naudingus patarimus, bet ir suteikia galiūno jėgų. Stebuklingą ginklą pasisavinti nori daugybė blogiečių ir net prakeiksmus svaidanti piktoji ragana su galingų milžinų rinktine. Šiaurietiškos mitologijos sakmė, keistai intriguojantis ir kerintis animacijos stilius, įdomūs personažai ir efektyviai išnaudoti 3D privalumai turėtų iškelti islandišką šedevriuką iki pasaulinio lygio fenomeno.

2030 | 2018-07-24 | 5206

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2007 | 2017-06-09 | 4003

Aprašymas: Milijardierius meno tyrinėtojas Tonis Starkas, kurio specializacija – Rytų šalys, jau kelerius metus intensyviai vykdo svarbiausią savo gyvenimo projektą – siekia atkurti senovės kinų miestą, kurio imperatorius buvo didysis Mandarinas, istorijoje išlikęs kaip pats žiauriausias Kinijos valdovas.

2004 | 2017-06-09 | 4175

Aprašymas: Alciono planetai gręsia baisi katastrofa. Dviejų civilizacijų likučiai pasislėpė po apsauginiu kupolu vieninteliame mieste – sostinėje, išdėstytame ant giganto kupolo nugaros vardu Arkas. Arkas – jų vienintelis išsigelbėjimo kelias, paskutinė galimybė ištrūkti iš mirštančios planetos…

2000 | 2017-06-07 | 3846

Senosios animacijos filmukas Ežiukas turi būti dygus?. Kartą gyveno ežių šeimyna. Ir jų sūnelis ežiukas turėjo garbanotus dyglius. Šalia gyveno varna, kuri greit visiems paskelbė, koks keistas ežiukas. Vėliau likimas varną pamokė ir herojai suprato, kad jeigu esi balta varna, tai dar ne priežastis liūdėti. Svarbiausia būti linksmu ir drąsiu ir viskas bus gerai.

2030 | 2018-07-24 | 3790

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2021 | 2017-06-09 | 3881

Aštuntas sezonas prasideda draugiška istorija kaip geraširdis peliukas Džeris padeda Spaikui susižeidusiam leteną. Spaikas norėdamas atsidėkoti be galo gražiai rūpinsis peliuku gins jį nuo katino Tomo. Tai nuostabi draugystės istorija pamokanti kad draugystei nesvarbu išoriniai skirtumai. Net ir didžiulis šuo ir mažas peliukas gali būti puikiais bičiuliais.Toliau sužinosim dėl ko Tomas bus išvarytas iš namų kaip nenaudėlis norės suėsti žuvelę ir daug kitų nutikimų. Gražūs filmukai apie draugystę ir išdaigas.

1999 | 2017-06-09 | 3480

Aprašymas: Tai buvo blykčiojantis debesis ir iš jo pradėjo snigti. Iš jo snigo, snigo ir snigo, kol Teletabių šalyje viskas pasidengė sniegu. Kiek sniego!

1964 | 2018-10-08 | 19293

Aprašymas: Tai serialas, kuriame vaizduojama didvyriška vengrų kova, paįvairinta puikiu humoru ir linksmais epizodais. Siužetinė filmo linija paremta istoriniais 18-ojo amžiaus įvykiais, ilgalaike vengrų kova prieš austrus. Pagrindinis filmo veikėjas – tai Kapitonas Tenkešas.

Время действия сериала относится к началу XVIII столетия, когда на юге Венгрии разворачивается направленное против власти австрийских Габсбургов восстание под руководством князя Ференца II Ракоци. Разгромленные присланным из Вены австрийским полковником Экбертом фон Эберштейном венгерские куруцы впоследствии, возглавленные отважным и хитроумным Мате Эке, прозванным «капитаном Тенкешем», при постоянной поддержке местной крестьянской бедноты изгоняют врага из крепости Шиклош и захватывают в плен австрийского генерала.

Kapitonas Tenkešas / Капитан Тенкеш - A Tenkes kapitánya (1964)

1985 | 2017-06-09 | 4002

Paskutinėje filmuko „Mauglis“ serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ džiunglių gyventojus užklumpa priešas, kurio taip lengvai nenugalėsi – sausra. O Mauglis suprant, kad nesilaikantis taisyklių Šarchanas nebegali gyventi ir stoja su juo į kovą. Vis tik didžiausia kova verda žmonių vaiko širdyje – kas jis iš tiesų – žmogus ar žvėris. Penktojoje serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Mauglis ruošiasi grįžti pas žmones ir kaip skaudžiai jam tenka atsisveikinti su džiunglių gyvenimu, jaunuolis supranta – džiunglės ir jo broliai visada liks jo širdyje.

2007 | 2017-06-09 | 4760

Aprašymas: Šiame muzikiniame filme, gražioji Barbė yra Rosela. Kai sudužo laivas, Rosela liko įkalinta ir užaugo saloje, kur ja rūpinasi budrios, jos mėgstamų draugų, gyvūnų akys. Princo Antonio atvykimas priverčia Roselą ir jos žvėrelius, atvykti į civilizaciją, bei išgelbėti karalystę, atskleidžiant piktą sąmokslą.