Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3708

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3226

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2002 | 2017-06-09 | 3930

Aprašymas: Paauglys Zakas Gibsas niekuo nesiskiria nuo kitų bendraamžių. Tačiau kartą jis randa paslaptingą, į rankinį laikrodį panašų daiktą, kuris gali sustabdyti laiką. Taip vaikinas netikėtai įgauną neįprastų galių. Zakui tai tik idealus būdas padaryti įspūdį gražuolei mokyklos naujokei, iš užsienio atvykusiai Frančeskai…

2030 | 2018-07-24 | 4326

Aprašymas: Įžymusis čekų-slovakų animacinis serialas apie du kaimynus Patą ir Matą, bei jų linksmus kasdieninius nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 5497

Aprašymas: Usagi Tsukino paprasta vidurinės mokyklos mokinė, kurios gyvenimas pasikeičia sutikus juodą, kalbančią katę su pusmėnuliu ant kaktos. Katė vardu Luna, pasako Usagi, jog ji yra išrinktoji Mėnulio Jūreivė. Dabar Usagi turi surasti kitas jūreives, Legendinį Sidabro Kristalą ir apginti Mėnulio Princesę. Per savo kelionę, ji turi nugalėti daugumą priešų, kaip kad Karalienė Berylė, kuri taip pat siekia Sidabro Kristalo.

2000 | 2017-06-07 | 4460

Pantelėjus ir baidyklė - nuotaikingas fimukas vaikams apie neklaužadą berniuką, kuriam tenka pabūti baidykle. Linksmas multiplikacinis filmukas su dainelėmis papasakos mažiesiems, kas būtų, jei viskas apvirstų aukštyn kojom! Jei neklaužada padūkęs, vietoje nenustygstantis berniūkštis staiga virstų kaliause! Kas pasikeistų berniuko ir baidyklės gyvenime? Pažiūrėkite mažieji, gal taip ištiesų gali nutikti? Gal tai gali nutikti jums ar jūsų draugams?

2000 | 2017-06-09 | 4408

Seriale vaikams ir visai šeimai - „Smurfai“ išvysime istoriją apie stebuklingus akinius. Smurfytė labai pagerbiama ir sulaukia daug dovanų. Vienas smurfas sugalvoja padovanoti jai stebuklingus vaivorykštės akinius ir nori, kad ji pamiltų dovanotoją. Šventinė nuotaika miestelyje, tačiau žinys Gargamelis nesnaudžia, jis sukelė vėtrą ir smurfai skuba slėptis, tačiau Smurfytė neišsilaiko ir Smurfytė su Meistreliu nunešami vėtros. Smurfai lekia prie upės jų ieškoti. Čia jų jau laukia Gargamelis, kuris pačiumpa Smurfytę. Ji su stebuklingais akiniais ir Gargamelį mato kaip stebuklingą princą ir jo neatpažįsta. Ar išsisklaidys stebuklingų akinių kerai ir Smurfytė praregės – vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.

2004 | 2017-06-09 | 3789

Aprašymas: Kartą pasakiškoje Gajos šalyje įvyksta didelė nelaimė – kažkas pavagia Dalamitą, energijos kristalą, be kurio gali žūti visa, kas gyva. Paslaptingas ir galingas sūkurys nuneša narsius ieškotojus į žmonių pasaulį…

2005 | 2017-06-09 | 3724

Aprašymas: Puiki ir įspūdinga 3D animacinė juosta, skirta visai šeimai. Miestą užpuola pabaisa, kurią įveikti galima tik legendiniu Drakono kardu. Bet kas gi ras šį paslaptingą kardą? Kokie nuotykiai laukia ieškotojų jų nelengvame kelyje?

2030 | 2018-07-24 | 4545

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2008 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Klastingas senatorius Tucis išsiunčia beždžionėles į kosmosą, į vieną pavojingiausių misijų. Ji turi būti puikiai atlikta, nors pirmąkart kosmose atsidūrusios beždžionėlės galbūt nėra pačios kvalifikuočiausios šioje srityje. Tironas Danielis užvaldė svetimšalių pasaulį ir dabar tik beždžionėlių ir ištikimosios komandos priklausys, ar pavyks nuversti šį despotą.

2000 | 2017-06-07 | 3732

Ežiukas rūke - tai puikus animacinis filmukas 2003 m. pripažintas visų šalių geriausiu animaciniu filmuku istorijoje. Tai pasakojimas apie Ežiuką ir meškiuką, bei jų draugystę. Ežiukas kasdien eidavo pas meškiuką į svečius gerti arbatos su uogiene. Tačiau kartą ežiukas eidamas mišku pasiklydo rūke. Rekomenduojame pažiūrėti šį gražų, nepamirštamą filmuką.

2000 | 2017-06-07 | 3623

Namų cirkas – berniukas, vardu Timoša per televizorių pamato cirko pasirodymą ir sumano turėti nuosavą namų cirką. Senelė prašo jai padėti šį bei tą, o Timoša sakosi užsiėmęs. Filmukas lietuviškai vaikams turi ir moralą. Berniuko augintiniai: katė, šuo ir papūgėlė nesutinka dalyvauti namų cirke, taipogi apsimeta užsiėmę. Į gerą atsakoma geru. Šito mus pamoko senoji animacija Namų cirkas.

1964 | 2018-10-08 | 19250

Aprašymas: Tai serialas, kuriame vaizduojama didvyriška vengrų kova, paįvairinta puikiu humoru ir linksmais epizodais. Siužetinė filmo linija paremta istoriniais 18-ojo amžiaus įvykiais, ilgalaike vengrų kova prieš austrus. Pagrindinis filmo veikėjas – tai Kapitonas Tenkešas.

Время действия сериала относится к началу XVIII столетия, когда на юге Венгрии разворачивается направленное против власти австрийских Габсбургов восстание под руководством князя Ференца II Ракоци. Разгромленные присланным из Вены австрийским полковником Экбертом фон Эберштейном венгерские куруцы впоследствии, возглавленные отважным и хитроумным Мате Эке, прозванным «капитаном Тенкешем», при постоянной поддержке местной крестьянской бедноты изгоняют врага из крепости Шиклош и захватывают в плен австрийского генерала.

Kapitonas Tenkešas / Капитан Тенкеш - A Tenkes kapitánya (1964)

2000 | 2017-06-07 | 4031

Tai pasaka apie ugnies svarbą žmogaus gyvenime. Pamatysite, kad be ugnies žiemą būtų šalta, be to ji reikalinga maistui pasigaminti. O dar, kur ugnelė šoka, ten galima rasti aukso. Smagi istorija sužavės kiekvieną mažąjį ir padės suprasti, kad su ugnimi negalima žaisti ir ją reikia gerbti ir ja rūpintis.

2012 | 2017-06-09 | 4061

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas ir hipopotamė Glorija vis dar puoselėja viltį grįžti į Niujorko zoologijos sodą ir visais įmanomais būdais ketina įgyvendinti savo svajonę. Šįkart pašėlusiems žvėreliams tenka kirsti Europą, kur ketveriukė prisijungia prie keliaujančio cirko ant ratų. Būtent čia Martis, Aleksas, Glorija ir Melmanas randa naujų draugų ir, jeigu planas pasiseks, kelią namo. Tačiau ne viskas taip lengva kaip gali pasirodyti iš pradžių, o už draugų visuomet slypi priešai. Vienas jų – toli gražu negeranoriškai nusiteikęs beglobių gyvūnų gaudytojas, kuris net neketina taip lengvai paleisti egzotiškų gyvūnų ketveriukės. Tad ar Martis, Aleksas, Glorija ir Melomanas sugebės grįžti į išsvajotąjį Niujorką?

2014 | 2017-06-09 | 3651

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.