Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3945

Mes su Šerloku Holmsu – klasikinės istorijos apie garsųjį seklį atpasakojimas. Pagrindinis pasakos veikėjas šuo Tomas – Šerloko Holmso padėjėjas gaudant plėšikus. Senolis Tomas pasakoja jaunėliams kaip jie su Šerloku gaudė nuožmiausius miesto plėšikus bei narplioja sudėtingiausias amžiaus bylas. Ko pamoko filmukas Mes su Šerloku Holmsu sužinosite pažiūrėję jį online lietuviškai.

2030 | 2018-07-24 | 3462

Aprašymas: Agentas šunytis (angl. T.U.F.F. Puppy) – JAV animacinis serialas. Tai filmukai apie šunį Dadlį, kuris gina savo miestą su savo komanda. Dadlis prisidirba visokių įdomiausių šunybių.

2002 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Dvi vagilės pagrobia senovinį ginklą, kuris skirtas apginti vandens miestą Altomarą. Ešas, Pikačiu ir kiti pokemonai bando padėti miesto sergėtojai Latijai susigrąžinti pagrobtą relikviją ir išlaisvinti jos brolį Latijų.

1990 | 2017-06-09 | 3965

Aprašymas: Leonardai! Rafaeli! Mikelandželai! Donatelai! Laikas! Visų pasaulio vaikų numylėtasis herojų ketvertas, kupinas veržlios energijos, leidžiasi į supernaujuosius nuotykius, nugalėdami nenaudėlius, susekdami piktadarius ir kirsdami picą nelėtinant tempo. Šįkart draugai visos žmonijos labui kovoja su žiauriais kosminiais grobikais.

2030 | 2018-07-24 | 3672

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis “netikras”. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2015 | 2017-06-09 | 4045

Aprašymas: Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo gigantiškojo aštriadančio T- Rex iki mažiau gigantiško Napoleono. Tačiau vieną dieną, netikėtai jiems patiems, pakalikai suprato likę be šeimininko. Geltonųjų kolonijai atėjo gilios depresijos laikai… Tuomet vienas jų, ryžtingasis Kevinas, sugalvoja planą ir, drauge su maištaujančiu paaugliu Stiuartu bei viso pasaulio mielumo įsikūnijimu mažuoju Bobu, leidžiasi į platųjį pasaulį laimės (ir naujo, labai blogo, šeimininko giminei) ieškoti! Trijulės nuotykių horizonte – ne tik jaudinančios pažintys (tarkim su potencialia klano šeimininke, pirmąja pasaulio moterimi super-niekše Scarlet Overkill), bet ir kelionė nuo Antarktidos ligi 1960-ųjų rokenrolo ritmu alsuojančio Niujorko! Deja, jai lemta baigtis ūkanotam Londone, kur mažieji bičiuliai atsiduria akistatoje su pačiu didžiausiu gyvenime iššūkiu – išgelbėti Pakalikų rasę nuo sunaikinimo.

2008 | 2017-06-09 | 4104

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

2005 | 2017-06-09 | 3809

Aprašymas: XVII amžiaus Prancūzija. Karališkąjį dvarą apgaubė intrigos, o karalienės garbę yra pasiruošęs suteršti kardinolas Rišelje. Tik drąsuolis D’Artanianas su savo naujais draugais muškietininkais gali išgelbėti valstybę nuo naujo skandalo ir karo…

2008 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Niko – šiaurės elnio vaikas, svajojantis išmokti skraidyti ir būti toks, kaip tėtis. Juk jo tėtis – paties Kalėdų senelio elnias! Bėda ta, kad Niko tvirtai jaučiasi tik ant žemės. O vos bent kiek nuo jos pakilus, elniukui ima svaigti galva. Labiausiai elniuko svajones palaiko ir kanopų nenuleisti ragina jo geriausias draugas – voveriukas Julius. Vieną šaltą dieną abu draugai nugirsta vilkų gaujos planus aplankyti Kalėdų senelį. Pasibaisėję Niko ir Julius išskuba į kelionę, kad perspėtų Kalėdų senelio kinkinį apie gresiantį pavojų. Bičiulius gelbsti pakeliui sutikta simpatiška ir drąsi žebenkštis Vilma. Bendromis pastangomis trijulė pasiekia tikslą, įtikina elnius ir Kalėdų Senelį, kad jų pasakojimas – neišgalvotas. Vilkams pasirodžius, jungtinės pajėgos jau mobilizuotos ir nusiteikusios laimėti.

2030 | 2018-07-24 | 3506

Aprašymas: Užstrigę laike (angl. Looped) serialo veiksmas vyksta apie gerus draugus Luką ir Teo, kurie įstringa laiko kilpoje. Kiekviena diena jiems – pirmadienis, bet jie linksminasi, lyg tai būtų šeštadienis.

2010 | 2017-06-09 | 3922

Aprašymas: Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa“ būriui. Vilkas Hamfris priešingai – mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai“. Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda. Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį…

2030 | 2018-07-24 | 3375

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2030 | 2018-07-24 | 3556

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2011 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

2030 | 2018-07-24 | 3735

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.