Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3935

Aprašymas: Po pergalės prieš Šrederį vėžliukai išsibarstė po visą pasaulį. Tačiau Niujorke bręsta naujas pavojus – pramonininkas Maksas Vintersas surinko senovinių monstrų-karių armiją. Pasauliui gresia rimtas pavojus. Vieninteliai, kas gali jį išgelbėti – vėžliukai nindzės.

2011 | 2017-06-09 | 3999

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

2000 | 2017-06-07 | 3724

„Kalėdų senelis ir vilkas pilkas“ – tai nuotaikinga naujametė pasaka. Ji pradedama mažų lokiukų žaidimais (sniego senio lipdymu) ir linksmų kiškučių prašymu, kad Kalėdų senelis atneštų eglę. Deja, kur buvęs, kur nebuvęs, piktų kėslų vedinas, pasirodo klastingas vilkas. Jis apsirengia Kalėdų seneliu. Atrodo, kad šventinę nuotaiką keičia baimė, tačiau stebuklingų tikrojo Kalėdų senelio galių dėka viskas baigiasi laimingai, o vilkas gauna atpildą už savo niekšybes.

2000 | 2017-06-07 | 3675

Filmukas vaikams Akmens sūnus ir milžinas. Pasakojimas apie milžiną, kuris iš žmonių pavogė ugnį, šviesą ir šilumą. Didvyriai karžygiai norėjo nukauti milžiną, tačiau jis pasirodė toks galingas, jog susiurbė debesis ir pūsdamas užšaldė visus karžygius. Tačiau atsirado vienas narsus jaunikaitis kuris stojo į kovą su milžinu. Jis stebuklinga strėle šovė į žvaigždes ir atšildė karius. Vėliau nujojęs pas milžiną gudrumu ir narsa jį nugalėjo. Milžinas siūlė jam savo jėgą, tačiau narsus karys atšovė jog jėga priklauso tik žmonėms. Jaunikaitis sugražino ugnį, visi paukščiai žvėrys ir žmonės džiaugėsi ir šlovino Karį Susruką. Filmukas moko narsos, dorybės ir rūpesčio kitais.

1975 | 2017-06-08 | 3978

Filmukas vaikams Gražinkite reksą. Filmukas apie šunelį Reksą, kuris linksmai su savo šeimininku žaidė ledo ritulį. Skilus ledui berniukas liko ant ledo lyties ir Reksas jį išgelbėjo. Tačiau šunelis sušalo ir pateko pas gydytoją. Berniukas ilgai ieškojo savo draugo ir liūdėjo, skambino gydytojui ir prašė gražinti šuniuką. Tačiau gydytojas žinojo, kad šuniuko jau nebėra. Pažiūrėkite nepaprastą istoriją apie šuniuko Rekso ir berniuko draugystę.

2007 | 2017-06-09 | 3735

Aprašymas: MAKSimaliai paslaptinga, MAKSimaliai juokinga ir MAKSimaliai patraukli istorija! Nuo ankstyvos vaikystės Maksas buvo įsitikinęs, kad užaugęs būtinai susiras savo garsųjį tėvą – Džonį Bigudą, paslaptingai dingusį vos berniukui gimus. Praėjo daug metų, tačiau Maksas nepamiršo senos svajonės – vieną dieną ėmė ir išsiruošė į kelionę. O kelyje jo laukia neįtikėtini nuotykiai ir nauji atsidavę draugai.

2000 | 2017-06-07 | 3847

Spalvota istorija tai nuostabus senosios lietuvių animacijos filmukas, kuris pasakoja apie kūrybingą mergaitę. Ši mergaitė ne tik gražiai piešia, bet ir turi labai lakią vaizduotę, visi jos nupiešti veikėjai atgyja. Kas gi tie stebuklingi veikėjai ? Kokią istoriją nupieš mergaitė ? Filmukas Spalvota istorija patiks ir mažiems ir dideliems. Suprasime, kad į pasakų pasaulį nukeliauti visai nesunku, reikia tik svajoti.Šie spalvingi herojai patiks kiekvienam vaikui.

2022 | 2017-06-09 | 3990

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2015 | 2017-06-09 | 4058

Aprašymas: Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo gigantiškojo aštriadančio T- Rex iki mažiau gigantiško Napoleono. Tačiau vieną dieną, netikėtai jiems patiems, pakalikai suprato likę be šeimininko. Geltonųjų kolonijai atėjo gilios depresijos laikai… Tuomet vienas jų, ryžtingasis Kevinas, sugalvoja planą ir, drauge su maištaujančiu paaugliu Stiuartu bei viso pasaulio mielumo įsikūnijimu mažuoju Bobu, leidžiasi į platųjį pasaulį laimės (ir naujo, labai blogo, šeimininko giminei) ieškoti! Trijulės nuotykių horizonte – ne tik jaudinančios pažintys (tarkim su potencialia klano šeimininke, pirmąja pasaulio moterimi super-niekše Scarlet Overkill), bet ir kelionė nuo Antarktidos ligi 1960-ųjų rokenrolo ritmu alsuojančio Niujorko! Deja, jai lemta baigtis ūkanotam Londone, kur mažieji bičiuliai atsiduria akistatoje su pačiu didžiausiu gyvenime iššūkiu – išgelbėti Pakalikų rasę nuo sunaikinimo.

2012 | 2017-06-09 | 4006

Aprašymas: Plastelininės animacijos čempionai iš anglų studijos „Aardman“ iškėlė plastelinines bures barzdotų ir ūsuotų piratų laive, kuris plaukia ieškoti aukso ir bando išvengti bermudų trikampio akistatos su jūrų baisa pabaisa. Kapitonas kausis su demoniškai pikta ir piratų nekenčiančia Karaliene, diskutuos apie išradimus su jaunuoju mokslininku Charlesu Darvinu ir konkuruos šauniausio pasaulyje pirato rinkimuose su viliokle Kardine Lize, bei gudriuoju Juoduoju Belami.

2009 | 2017-06-09 | 5801

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Barbes muškietininkes ir jų nuotykius.

2000 | 2017-06-07 | 3807

„Seni pažįstami“ – tai animacinis filmukas apie sukčiu medinukų komanda, kuri visais įmanomais būdais apgaudinėja savo varžovus ir nepelnytai laimi visas varžybas. Šį kartą medinukai yra pasiruošę apgaule nugalėti vandensvydžio varžybose ir laimėti pagrindinį priza. Ši istorija kupina nuoširdumo ir gerumo, pamokanti, jog melo ir apgaulės kojos visada trumpos. Filmukas taip pat stengiais pabrėžti, jog teisybė ir sunkus darbas visada triumfuoja.

2030 | 2018-07-24 | 3338

Aprašymas: Kiekviena tauta turi savo literatūros paveldą, kurį bet kokia kaina stengiasi išsaugoti ir perduoti ateinančioms kartoms. Ne išimtis ir Japonija. Tekančios Saulės šalies lobynuose daugybė šedevrų, kurie visiškai nepelnytai užmiršti dulka bibliotekų lentynose. Taip bent jau buvo iki šiol. Studija „Madhouse“ nusprendė prikelti šešis žymiausius literatūros kūrinius naujam gyvenimui ir sukūrė dvylikos dalių anime, kurį pavadino Aoi Bungaku (literatūros klasika). Televizijos serijose įamžinti Osamu Dazai, Natsume Suseki, Ryunosuke Akutagawa ir Ango Sakaguchi kūriniai.

2030 | 2018-07-24 | 5440

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

2030 | 2018-07-24 | 3682

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!