Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3895

Aprašymas: Ledynmetis prasideda, iš dalies, dėka hyperaktyvaus, besimaivančio priešistorinio graužiko – pusiau voverės, pusiau žiurkės Skrato. Mamutas Manfredas atsiduria netinkamoje vietoje, bet tinkamu metu. Nenoromis jis tampa tinginio Sido gynėju. Iš pradžių Manfredas nenori turėti nieko bendro su žmonių palikuoniu. Bet kai palaižūniškas, aštriadantis tigras Diego pasisiūlo prisiimti atsakomybę už Roshaną, nepatiklus mamutas, turintis negerų įtarimų, nusprendžia pats pasirūpinti mažuoju berniuku…

2015 | 2017-06-09 | 4037

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.

1998 | 2017-06-09 | 3766

Donald Duck Tea for two hundred išleistas 1948 m.

2002 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Dvi vagilės pagrobia senovinį ginklą, kuris skirtas apginti vandens miestą Altomarą. Ešas, Pikačiu ir kiti pokemonai bando padėti miesto sergėtojai Latijai susigrąžinti pagrobtą relikviją ir išlaisvinti jos brolį Latijų.

2030 | 2018-07-24 | 3582

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2004 | 2017-06-09 | 4479

Aprašymas: Piktadariai tugoriai pagrobia Rostovo gyventojų surinktą duoklę, tad karžygiui Aliošai Popovičiui tenka keliauti ieškoti atimto aukso, atsikovoti savo gerą vardą bei išginti iš rusų žemės slibiną Tugorių. Šią nelengvą užduotį atlikti jam padeda žirgas Julijus Cezaris, be galo plepus ir šiek tiek bailokas, gražuolė Liubava, tėvukas ir bobulė bei asilėlis Moisejus. Keliaujant Aliošai su draugais reikia įveikti daugybę kliūčių.

1996 | 2017-06-09 | 4989

Aprašymas: Animacinė muzikinė pasaka V.Hugo romano motyvais apie geraširdį Kvazimodą ir žaviąją Esmeraldą.

2030 | 2018-07-24 | 3553

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2030 | 2018-07-24 | 3718

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

1992 | 2017-06-09 | 4023

Aprašymas: Paparčių Slėnyje, nepaprastame atogrąžų miške, laukia kerai ir nuotykiai. Šikšnosparnis sugedusiu radaru, vardu Betis, susivienija su Krista, Pipsu ir Vabalų Berniukais, kad išgelbėtų savo nuostabų pasaulį nuo piktojo Heksuso. Nepaisydama draugų įspėjimų, smalsi medžių fėja Krista nuklysta anapus Paparčių Slėnio. Ji suranda Zaką, tikrą gyvą žmogų, kuris padeda kirsti atogrąžų mišką. Pamatęs Paparčių Slėnio grožį ir magiją, Zakas prisiekia jį išgelbėti. Bet jau gali būti per vėlu. Žiaurusis Heksusas ištrūko į laisvę ir ketina sunaikinti visą Paparčių Slėnį.

2000 | 2017-06-09 | 3956

Aprašymas: Linksmajam meškiukui ir jo draugams: kačiukui, ančiukui, pelėdai ir vištai, sunku nustygti vienoje vietoje. Visas dienas mažyliai praleidžia žaisdami. Kas geriausiai peršoka per balą? O kas sugalvos patį baisiausią kostiumą šventei? O kas sugebės padėti mamai-meškai darže ir išvaryti kenksmingus vikšrus? Mūsų nenuoramos visada čia. Tyrinėdami juos supantį pasaulį jie padaro nepaprastų atradimų. O tvirta draugystė padeda jiems įveikti sunkumus.

2001 | 2017-06-09 | 3827

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Kalėdas.

1998 | 2017-06-09 | 3894

Donald Duck Wide open spaces išleistas 1947 m.

2030 | 2018-07-24 | 3263

Aprašymas: Iš pirmo žvilgsnio Natsume panašus į paprastą paauglį tik šiek tiek atsiskyręs ir nelinkęs bendrauti. Bei gebantis matyti dvasias. Vieną dieną į jo rankas patenka Draugų knyga, priklausiusi jo senelei Reiko. Reiko, jautėsi vieniša, tad, norėdama nuo to pabėgti, pasinėrė į dvasių pasaulį. Šioje knygoje surašyti visų dvasių (youkai) vardai, kurias jo senelė įveikė. Nugalėtas dvasias Reiko priversdavo užrašyti savo vardus kaip prielankumo jai ženklą. Sakoma, kad kai kas nors, turintis kontraktą, pašaukia dvasią vardu, ji negali pasipriešinti ir privalo vykdyti visus duotus nurodymus. Todėl visi tie, kurių vardai užrašyti šioje knygoje, nori bet kokia kaina ją surasti. Natsume susitaria su viena dvasia katino kūne, kurią netyčia išlaisvino, jog ji jam padės grąžinti vardus, o jeigu jam nepavyks ir jis mirs nespėjęs to padaryti, katinas galės pasiimti Draugų knygą sau.