Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3436

Šioje Mašos ir lokio serijoje Vienas namuose pasakojama apie tai, kaip smagu švęsti naujuosius metus kartu su draugais. Tačiau lokys nenori draugų, jis nori vienas papuošti eglutę ir namus. Bet netikėtai jis supranta, kad visai nelinksma vienam, o Mašos nėra. Koks įvyks stebuklas ir kokią dovaną gaus lokys, vaikai sužinos filmuke Vienas namuose.

2012 | 2017-06-09 | 3701

Aprašymas: Keletą savaičių iki didelės aviacijos šventės jaunasis naikintuvas SU-27 vardu Karžygys, įstoja į lėktuvų-korifėjų mokyklą, kur ruošiasi varžyboms. Bet, sutikęs ir iki ausų įsimylėjęs nuostabiąją Perkūniją, Karžygys apleidžia pamokas, nė neįtardamas, kad ji – piktojo naikintuvo vardu Griaustinis pagalbininkė, kuris siekia susidoroti su Karžygiu… Ar pavyks Karžygiui užkariauti Perkūnijos širdį? Ar suspės sujaukti klastingus Griaustinio planus? Ir svarbiausia – kas taps aviacijos šventės nugalėtoju?

2000 | 2017-06-07 | 3596

Senosios animacijos filmukas Saulės grūdelis. Tai filmukas vaikams apie eilinę kriauklytę, niekuo neišsiskirianti iš kitų, kartą pastebi švytinčią žuvytę, kuri maudėsi saulės spinduliuose. Kriauklelė užsimano pamatyti saulę, tačiau visi Jūros gyvūnai jai aiškina, kad ji negali pamatyti saulės, nes kriauklytė visada būna jūros dugne. Vis dėlto du drąsūs jūrų arkliukai jai padeda iškilti į paviršių ir išvysti saulę. Deja, bet iš pirmo karto jai ne visai pavyksta įgyvendinti savo svajonės. Šią istoriją puikiai apibūdina žodžiai – „per kančias į žvaigždes“.

2000 | 2017-06-07 | 3906

Du kazachai randa didžiulį lobį. Tačiau ką su juo daryti? Kaip pasielgti su tokiu turtu, kuris niekam nepriklauso? Ir kreipiasi du kazachai į išminčius, kad šie teisingą išeitį jiems rastų. Tačiau išmintis prakalba berniuko lūpomis, kuris pasiūlo kazachams didelį sodą pasodinti, kad pavargę žmonės galėtų jame ilsėtis. Tačiau šis pasiūlymas patinka ne visiems. Berniukas užsitraukia piktadario rūstybę. Kokius išbandymus jis paruošia berniukui? Ar pavyks mažajam išminčiui išsigelbėti nuo pražūtingo keršto? Ar pražys nuostabusis sodas dykynėje? Pažiūrėkite ir atrasite daug išminties pasakojime ,,Nuostabus sodas“.

2030 | 2018-07-24 | 3889

Aprašymas: Byvis ir Tešlagalvis (angl. Beavis and Butt-Head) – JAV animacinis serialas. Byvį ir Tešlagalvį pažįsta visi, netgi tie, kas jau nebeatsimena, kada atsirado pirmasis muzikinis TV kanalas – MTV. Šie du vyrukai tapo tikra legenda. Ir viskas tik dėl to, kad puikiai atlikdavo keturis dalykus: 1. Sėdėjo ant sofos ir spoksojo į “teliką”. 2. Prietrankiškai, bet labai šmaikščiai komentavo muzikinius vaizdo klipus. 3. Niekad taip ir “nenukabino” nė vienos panos. 4. Nuolat patekdavo į kvailiausias situacijas. Keisčiausia tai, kad paaugliai, ir netgi kai kurie suaugusieji, ėmė aklai juos pamėgdžioti. Animacinio serialo kūrėjai netgi turėjo atiduoti kai kurias serijas cenzūrai. Ypač kai keli vaikai, prisižiūrėję Byvio ir Tešlagalvio nuotykių, vos nesudegė savo namuose.

2000 | 2017-06-07 | 3817

Senosios animacijos filmukas vaikams Vienišas rojalis. Mažas berniukas džiaugiasi savo muzikos instrumentu ir kuria gražiausias melodijas, kol staiga jo rojalio neparduoda. Rojalis palieka namus, o kartu, iš paskos, ir berniukas. Jie ieško vienas kito, sutinka gausybę kitų veikėjų, patiria daug nuotykių, vien tam, kad berniuko pirštai kurtų puikiausią muziką. Galų gale jie vėl atranda vienas kitą ir iš naujo pasigirsta gražiausi muzikos garsai.

2000 | 2017-06-07 | 3818

„Kablelio ir taško nuotykiai“ – naudingas filmukas vaikams. Veikėjas galvoja, kaip iš dvejeto trejetą padaryti. Dėl šio mokinio aplaidumo kenčia kableliai ir taškai. Ką skyrybos ženklai veikia ir koks nuotykingas jų gyvenimas, tikriausiai niekas nė neįtartų... Aišku viena – nuo tingių vaikų jie sprunka toli toli.

2011 | 2017-06-09 | 3895

Aprašymas: Ratai 2 filmuke lenktyninis automobilis Žaibas Makvinas ir jo draugas, vilkikas Brolis leidžiasi į nepaprastą nuotykį. Mašinos nusprendžia dalyvauti svarbiausiose ir prestižiškiausiose pasaulinėse Grand Prix lenktynėse, kuriose paaiškės greičiausias pasaulio automobilis. Tačiau žavingųjų mašinyčių laukia ilgas ir kupinas netikėtumų kelias iki varžybų. Vilkikas Brolis netikėtai atsiskleidžia kaip tarptautinis šnipas! Asistuodamas Žaibui Makvinui, kuriam teks varžytis su geriausiais iš geriausių pavojingose ir grožiu pritrenkiančiose Japonijos, Prancūzijos ir Italijos trasose bei vykdydamas ypatingai slaptą misiją, Brolis ir jo draugas nė nenutuokia, jog visai netrukus atsidurs pačiame painaus šnipų sąmokslo centre.

2000 | 2017-06-07 | 3574

Filmukas vaikams Įvartį įvartį. Filmukas pasakoja apie berniuką, kuris labai mėgo ledo ritulį. Jis žaisdavo pats su savimi aikštelėje ir nuolat treniruodavosi. Ir štai prasidėjo rungtynės. Pradžioje niekas berniuko neleido į aikštę. Komandos įnirtingai kovėsi. Tačiau pabaigoje berniukas imušė lemtingą įvartį ir visi tapo laimingi.

2030 | 2018-07-24 | 3879

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.