Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Arendelo šalyje vyrauja amžina žiema, o jos gyventojai jau nebe prisimena, kada veidą glostė šilti saulės spinduliai. Tačiau sniegas šią šalį dengia ne šiaip sau. Tai merginos vardu Elsa burtai – kadaise nuostabią karalystę, pavertė balta dykyne. Tačiau drąsuolė Elsos sesuo Ana ryžtasi stoti seseriai skersai kelio ir kartu su netašytu kalniečiu Kristofu, bei šmaikščiu (be)smegeniu Olafu sugrąžinti karštą vasaros saulę. Bet tam jiems teks susidurti su žvarbios žiemos speigais, mistiniais troliais ir kitokio plauko stebuklingais padarais.

2007 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Po incidento, kurio metu vos nežuvo Mažapėdžio senelė, Mažapėdis išmoksta visą eilę pamokų, dar jo rūšies dinozaurų vadinamų „patarimais“.

2003 | 2017-06-09 | 4291

Aprašymas: Kupinos stebuklų ir neitikėtinų nuotykių, truputį šiurpokos ir paslaptingos vokiečių pasakų rašytojo Wilhelm’o Hauff’o istorijos atgijo nuostabiame rusų animatorių kūrinyje. „Nykštukas nosis” – tai stebuklinga istorija apie tai, jog meilė ir draugystė gali nugalėti visus sunkumus. Norėdama įgyvendinti savo klastingus planus, piktoji burtininkė nusižiūri Jakobą – neturtingo batsiuvio sūnų. Tačiau geraširdis berniukas atsisako padėti piktadarei. Tada burtininkė paverčia jį kuprotu neūžauga su didžiule nosimi ir nukelia į ateitį po septynerių metų. Ji įsitikinusi, kad Jakobas neištvers išbandymų ir palūš. Berniukas grįžta namo, tačiau po septynerių metų čia viskas neatpažįstamai pasikeitę: tėvas pasimirė iš širdgėlos, o mama nebeatpažįsta savo sūnaus. Miestelėnai iš jo juokiasi ir veja šalin. Tačiau kartą, gelbėdamasis nuo persekiotojų, Jakobas išgelbsti gyvybę žąsiai. Netrukus paaiškėja, jog tai ne paprasta žąsis, o pagrobta ir užkerėta princesė. Dabar jiems kartu teks susiremti su piktąja burtininke. Galbūt herojams pavyks atsikratyti kerų ir grįžti namo pas artimuosius…

2000 | 2017-06-07 | 3415

Istorija apie meškiną kuris labai liūdėjo, kad visi turi uodegas išskyrus jį. Nuėjęs pas daktarą jis išsiprašo povo uodegos. Kaip meškinui sekėsi gyventi su uodega pamatysite filmuke, ir suprasite, kad pavydėti kitiems daiktų, kurių pats neturi, tikrai nereikia. Filmukas sprendžia labai aktualią temą lietuviškai publikai.

2014 | 2017-06-11 | 4017

Aprašymas: Japonijoje filmukai apie Kūlverstuką, sulaukė didelio populiarumo, ko pasekoje japonų režisierius Makoto Nakamura sukūrė dar vieną filmą apie jį. Skirtumas visai nesijaučia, tik šiuolaikiniai filmavimo ypatumai. Taip, kad originalas ir pratęsimas neturi pusės amžiaus skirtumo. Į filmuką įeina: „Kūlverstukas ir cirkas“, „Kūlverstukas eina į zoologijos sodą“ ir „Skrybėliuotės patarimai“. Tad sėskim ir žiūrėkim japonišką Kūlverstuką!

Kūlverstukas - Cheburashka (2014)

2002 | 2017-06-09 | 3797

Aprašymas: Tai legendinio anglų rašytojo Artūro Doilio 1912 m. mokslinės fantastikos romano „Dingęs pasaulis“ motyvais paremta unikali animacinė istorija. Kaip ir knygoje, čia veiksmas vyksta fantastiniame pasaulyje, kuriame išlikę dinozaurai ir kiti priešistorės gyvūnai. Pagrindiniai veikėjai – keturi paaugliai, išrinkti tam, kad varžytųsi ir nugalėtų televizijos realybės šou Dingęs pasaulis. Lėktuvas, kuriuo Aleksas, Leo, Džekis ir Margaret skrenda filmuotis, sudūžta, tačiau ketvertukas spėja išsigelbėti – parašiutais nusileidžia paslaptingoje saloje, kurioje knibždėte knibžda įvairiausių rūšių dinozaurų. Kaip paaugliams seksis su tais prieštvaniniais padarais susidraugauti, o gal reikės vien tik kautis?

2009 | 2017-06-09 | 3596

Aprašymas: Kai milžiniskas nežemiškos kilmės monstras išlenda iš skylės danguje, nieko keisto, kad Nacionalinis Saugumas pradeda siųsti ten tankus, o visuomenė puola į paniką. Niekas nežino iš kur jie, nei kas jie, bet Juki, drąsi ir smalsi mergina, pradeda po truputį atskleisti paslaptį. Jos draugas Tetsas su savimi vedžiojasi keista padarą, vardu Senkas. Be to tas padaras pasirodo turi gana įspūdingą sugebėjimą, kurio net neįmanima apibūdinti. Nespėjus jai gerai susipažinti su Tetsu, atsiranda dar vienas vaikinas stipriai besidomintis Tetso augintiniu. Po šito prasideda kova, kam jis priklausys?

2000 | 2017-06-09 | 4142

Kiekviena „Na, palauk!“ serija – šis tas nepaprasto. Filmukas ne vienerius metus žavi vaikus ir jų tėvelius. Dabar „Na palauk!“ galima žiūrėti ir online. Viena iš žavinčių serijų – „Olimpinės žaidynės“. Čia vyrauja veiksmas, o piktasis vilkas netgi atsiduria bokso ringe. Kaip jam seksis? Ir kuo atsilieps piktdžiuga prie šachmatų lentos? Įsijunkite ir pasimėgaukite puikiu filmuku jau dabar!

2000 | 2017-06-07 | 3766

Senosios animacijos filmukas Drambliukas nori mokytis. Filmukas apie drambliuką, kuris nori mokytis. Vis prašydavo mamos į mokyklą. Tačiau dramblių mokyklos tik afrikoje. - Mama, noriu mokyklėlėn... Vėliau mama nuvedė drambliuką ė peliukų mokyklą, bet jis nelabai ką mokėjo, nepritapo, buvo jam sunku. Mokosi rašyt drambliukas, švyti jo akelės, aritmetiką padės, jam išmokti pelės !

2004 | 2018-10-08 | 3856

Aprašymas: Beveik prieš šimtą metų, kai garo varikliai tik pradėjo rastis kasdieniniame gyvenime, giliai miške gyveno maži žmogeliukai. Jie turėjo savo mažą miestą, ne taip toli nuo didelių žmonių miesto. Jie buvo 15 cm ūgio ir stengėsi, kad jų nepamatytų dideli žmonės, todėl apie juos niekas nežinojo. Žmogeliukai turėjo daug tų laikų technikos naujovių ir buvo išradingesni už žmones. Mieste gyveno indėnas Ski, kaubojus Mikas, žvejys Limas, profesorius Bromas, mechanikas Buršas, Murzius ir mūsų herojai protingasis žurnalistas Žiniukas ir jo jaunesnysis brolis Nežiniukas. Kartą žiaurus nusikaltėlis Barabasas užpuolė geografų draugiją, kur buvo saugomi visi mažų miško žmogeliukų žemėlapiai, knygos ir gaubliai…

2000 | 2017-06-09 | 3936

Smurfai online lietuviškai Jaunystės versmė tai dar viena nuotaikinga Smurfų serija apie mažųjų nykštukų ir baisaus blogiuko Gargamelio nuotykius . Žynys bando smurfus sugauti jiems beskinant smurfauoges, tačiau kaip visada blogiukui nesiseka. Smurfai suras jaunystės versmę ir norės šio vandens parnešti tėtei , bet juos užpuls piktas trolis. Kaip linksmieji personažai pabėgs nuo trolio? Kas atsitiks tėtei smurfui išgerus stebuklingo vandens ? Pamatysite animaciniame filmuke vaikams Jaunystės versmė .

2030 | 2018-07-24 | 3390

Aprašymas: Skunk Fu – animacinis serialas. Pagrindinis animacinio serialo veikėjas – Skunkas, svajojantis tapti kung fu meistru. Žinoma, norint įgyvendinti šią svajonę, Skunkui tenka ilgai ir paklusniai mokytis iš kung fu meistro – Pandos. Komiškų situacijų ir iki ašarų juokingų nuotykių čia netrūks!

2013 | 2017-06-09 | 3930

Aprašymas: Tomas ir Džeris yra ištikimiausi Džeko tarnai, kuris turi pasakišką kovos parką su atrakcionais. Staiga viskas apsiverčia aukštyn kojom, nes paslaptingų ir stebuklingų pupų dėka atsiveria tiltas į milžino karalystę. Prisijunkite prie Tomo ir Džerio nuostabaus nuotykio bei sužinokite, kaip jiems pavyks išsisukti nuo milžino spąstų…

1997 | 2017-06-09 | 5899

Aprašymas: Astridos Lindgren vienos žinomiausių istorijų apie mergaitę Pepę Ilgakojinę, kurios tėvą, laivo kapitoną pasiglemžė jūra. Ji gyvena viena dideliame name, turi arklį bei bezdžionėlę. Susidraugauja su kaimynystėje gyvenančiais dviem vaikais ir su jais patiria begales smagių nuotykių.

Pepė Ilgakojinė - Pippi Longstocking (1997)

2030 | 2018-07-24 | 3486

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.