Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3387

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

1970 | 2017-06-09 | 3822

Mickey's Kangaroo. Paskutinė Mikio serija juodai baltu vaizdu. Mes pateikiame spalvotą versiją :)

2030 | 2018-07-24 | 3344

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.

2030 | 2018-07-24 | 3195

Aprašymas: Fujinuma Satoru yra vargstantis manga kūrėjas, turintis sugebėjimą grįžti laiku ir išvengti mirčių. Kai nužudomas vienas iš jo artimųjų, jis grįžta laiku ir atsiduria pradinėje mokykloje prieš įvykstan vienam iš jo klasiokių – Hinazuku Kayo, dingimui.

2008 | 2017-06-09 | 3876

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

2000 | 2017-06-07 | 3955

Senosios animacijos filmukas Pakeliui su debesimis. Pasakojimas apie tigriuką ir beždžioniuką. Tigriukui buvo liūdna nes nėra saulės. O beždžioniukas jį mokė jog jei kažkas yra, kad ir debesys - vadinasi jau linksma. Kiek pasaulyje gerų draugų ir gerų sumanymų. Susirinko jie visi dramblys, krokodilas ir visi linksminosi. Pakeliui su debesimis ir linksmais draugais. Gryžęs namo tigriukas suprato, kad pasivaikščiojimas buvo labai linksmas, nors ir visą dieną buvo debesuota.

2016 | 2017-06-09 | 3569

Aprašymas: Zootropolyje nėra žmonių – tai civilizuotas gyvūnų miestas! Čia visi vaikšto ant dviejų kojų, dėvi drabužius ir ypač seka naujausias mados tendencijas bei, žinoma, naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis. Be to, netgi prigimtiniai priešai, pavyzdžiui zuikis ir lapė, čia turi elgtis civilizuotai – laikytis taisyklių ir nesipykti. Žavinga ir visuomet gerai nusiteikusi kiškutė Džiudi – Zootropolyje naujokė ir ką tik įsidarbino policijos nuovadoje. Sutramdyti gerokai už save didesnius gyvūnus kartais būna labai sunku, bet Džiudi – narsi, todėl iššūkių nebijo. Vienas tų iššūkių – dingusios ūdros byla. Išspręsti šią bylą Džiudė turi vos 48 valandas ir… netikėtą pagalbininką – sukčių menininką lapiną Niką! Nors ir nerandantys bendros kalbos jiedu kibs į mįslingą dingimo istoriją ir leisis į juokingą ir nuotykių kupiną kelionę po margas Zootropolio gatves…

2008 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Trys draugai – žiurkėnas, žiurkė ir jūrų kiaulytė papuola į milžinišką audrą didžiulėje upėje. Nurimus bangoms draugai leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę namo. Kiekviename žingsnyje juos lydi linksmi nutikimai bei siaubo kupinos akimirkos, tačiau didžiausias siaubas jų laukia grįžus, kai ant viso gimtosios upės kranto pasirodo pastatytas didžiulis vaflių, uogienės ir riešutų svieto fabrikas, kurį valdo storosios katės, o kiekvienas fabrikas, žinoma, teršia visą gamtą…

1974 | 2017-06-09 | 3913

Aprašymas: (rus. Невероятные приключения итальянцев в России). Romoje, skurdžių ligoninėje, miršta senutė, buvusi Peterburgo Imperatoriškojo teatro balerina. Gulėdama mirties patale, ji papasakoja anūkei Olgai, kad po revoliucijos, bėgdama iš Rusijos, ji visas savo brangenybes paslėpė slėptuvėje po liūtu. Dabar Olga yra vienintelė paveldėtoja. Ilgai nedvejojusi, ji išsiruošia į miestą prie Nevos. Bėda ta, kad lėktuve mergina sutinka dar penkis pretendentus į senelės palikimą. Du sanitarai, gydytojas, pacientas sulaužyta koja ir mafiozas, kurio žmona gimdė toje pačioje ligoninėje, nugirdo pasakojimą apie brangenybes ir neatsispyrė pagundai išbandyti savo laimę. Peterburge italus pasitinka gidas Andrėjus… Jis įsimyli Olgą, tačiau ji netikėtai sužino, kad šaunusis rusas yra visai ne gidas, o milicijos darbuotojas, vykdantis operaciją…

Nepaprasti italų nuotykiai Rusijoje - Невероятные приключения итальянцев в России (1974)

2030 | 2018-07-24 | 4287

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys, tačiau visiškai skiriasi nuo pastarųjų serijų. Pasirodžius naujai Deceptikonų armijai, Kamanius turi vesti savo komandą prieš amžinuosius priešus.

2030 | 2018-07-24 | 4735

Aprašymas: Titanų medžioklė (angl. Attack on Titan) – Japonijos animacinis serialas. Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas… iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą. N-16

1953 | 2017-06-09 | 3943

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

2030 | 2018-07-24 | 3548

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

2001 | 2017-06-09 | 4031

Aprašymas: Denis Volkeris persikelia gyventi į gimtąjį savo tėčio miestelį. Berniukas matė, kad įprasti prie naujojo gyvenimo jam nebus lengva. Bet jis nė nesapnavo, kad miestelio gyventojai jį pasitiks taip piktai. Pasirodo, kad Denis yra garsiojo Fredo Volkerio, šokolado fabriko savininko, vaikaitis. Kadaise, prieš daugelį metų, saldumynų fabrike žuvo keistuolis Kurtis. Prieš pat mirtį jis užkeikė miestelį ir pažadėjo atkeršyti, jei miestelėnai išdrįs švęsti Helovyną. Kol Denio tėtis bando atgaivinti šokolado fabriką, berniukas bando išsiaiškinti…

2008 | 2017-06-09 | 3964

Aprašymas: Volisas ir jo lojalus šuo Gromitas atidarė kepyklėlę ir susidūrė su keista žmogžudyste. Bet, kai Volisas įsimyli, Gromitui tenka vienam spręsti bylą.

1947 | 2018-07-24 | 3945

„Arkliukas kupriukas“ – ilgas filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradedamas jis žvaigždžių skaičiavimu ir arkliu auksiniais karčiais... Berniukas, kuris mokėjo ant jo išsilaikyti, yra apdovanojamas. Šioje pasakoje išvysite ne tik tai, bet ir carą ir dar daug įdomybių... „Arkliukas kupriukas“ – puiki vakaro (nors nebūtinai vakaro) pramoga visai šeimai.

2000 | 2017-06-07 | 3701

Šioje pasakoje vaikams pagrindinis veikėjas meškiukas Miša pakviečiamas dalyvauti sporto olimpiadoje. Bebriukui patikima pareiga jam kuo greičiau perduoti žinią. Vienintelis meškiukas iš viso miško gyventojų gauna šį pakvietimą, todėl jis iškart tampa įžymybe. Netgi pats didžiausias plėšrūnas paprašo Mišos autografo, visi nori meškiuko autografo. Ši senoji animacija lietuviškai prieinama visiems vaikams online.