Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 5769

Aprašymas: Keturiolikmetis našlaitis Krabatas gyvena paslaptingame malūne. Jis yra vienas iš dvylikos malūnininko pameistrių. Jie mokosi ne tik amato, bet ir juodosios magijos. Kai Krabato draugo ir globėjo gyvybei ima grėsti pavojus, jis ryžtasi išsivaduoti iš piktojo burtininko valdžios ir pradeda jaudinančią kovą už laisvę, draugystę ir meilę… Jaudinanti istorija apie amžiną gėrio ir blogio dvikovą.

2030 | 2018-07-24 | 3066

Aprašymas: Vieną naktį aštuntokė Madoka Kaname susapnuoja sapną kaip blogio perkreiptame pasaulyje kita mergaitė kovoja už viso pasaulio likimą ir, deja, pralaimi. Kitą dieną mergaitė iš sapno perkeliama į Madokos klasę. Pasirodo, naujokė, Akemi Homura, nori bet kokia kaina sustabdyti paslaptingą padarėlį Kyuubey, kad šis nesudarytų sutarties su Madoka. Kyuubey siekia su kuo daugiau mergaičių sudaryti sutartį, pagal kurią išpildomas bet koks mergaitės noras, bet už tai ji turi tapti magiška mergaite ir kovoti su raganomis. Viena Madokos draugė sutinka sudaryti sutartį, bet netrukus ima to gailėtis, nes nežinojo kas nutinka magiškoms mergaitėms, kai jos praranda viltį ko nors pasiekti. Mergaitė pradeda nekęsti Kyuubey už dalykus, kuriuos per jį turi iškęsti jos draugės. Madokos pasaulis dar labiau sukrečiamas, kai ji suvokia, kad sapne ji matė savo pačios ateitį, kurios taip norėjo išvengti Akemi Homura.

2030 | 2018-07-24 | 3726

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.

1985 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Žmonės išsiuntė balandį, kad surastų jiems žemę, bet jis nesugrįžo, o galbūt surado žemę ir nusileido ant jos, o galbūt išseko ir nugrimzdo į vandenį. Galbūt jokio paukščio net nebuvo ir žmonės pamiršo kas jie yra, ir kas slepias po vandeniu. „Angel‘s Egg“ siužetą nelengva nusakyti žodžiais. Filosofiškumas čia daugiau liejas vizualiai, o reti dialogai nepraskaidrina, o tik dar labiau supainioja. Filme viso labo tik du pagrindiniai personažai – maža mergaitė, negalinti palikti paslaptingo kiaušinio ir vyras, su savimi nešiojantis keistą kryžių. Atrodo, kad jie tarsi – vienintelė likusi užleisto postapokaliptinio miesto gyvybės forma. Miestas atrodo taip, tarsi jį nesenai paliko gyventojai: namai suskilinėja, langai išdaužyti, bet viduje guli daiktai, knygos… maistas. Taip, pasaulis man kažkiek primena Ergo Proxy atmosferą tik čia utopinis pasaulis yra paskendes ir paglemžtas bedugne.

2000 | 2017-06-07 | 3526

Jei pasiilgote nebylaus kino, kai neištariant nei žodžio, sukuriamas meno kūrinys kurio esmė labai paprastai suvokiama, šis filmukas paliks neišdildomą įspūdį. Pavadinimas pasako viską - dingsta anūkė ir visi puola jos ieškoti, na o kaip šeimynai sekasi tai daryti, ir kur bastosi anūkėlė, išvysite pažiūrėję šį nuotykių pilną filmuką.

1998 | 2017-06-09 | 3709

Donald Duck The riveter išleistas 1940 m.

2016 | 2017-06-09 | 3604

Aprašymas: Sėkmingiausias visų laikų kompiuterinis žaidimas „Angry Birds“ atkeliauja į kino ekranus. Atokioje atogrąžų saloje gyvena laiminga naivių, neskraidančių ir apie išorinį pasaulį nieko nenutuokiančių paukščių bendruomenė. Žinoma, kaip ir kiekvienoje bendruomenėje, yra keletas individų, iškrentančių iš bendro konteksto – tiek naivumo, tiek laimės prasme. Raudonukas, nuo pat vaikystės kentęs patyčias dėl savo vešlių antakių, turi pykčio valdymo problemų. Čakas kenčia nuo hiperaktyvumo, o Bomba – nuo Netikėtų Sprogimų Sindromo. Vieną dieną paukščiai sulaukia netikėtų ir nematytų svečių: žalių padarų, prisistatančių kiaulėmis. Draugiški salos gyventojai širdingai priima atvykėlius, surengia jiems trenksmingą pasveikinimo vakarėlį ir tiesiog trykšta džiaugsmu dėl naujųjų draugų. Išskyrus Raudonuką, kuris įsitikinęs, kad kiaulės kažką rezga ir toli gražu nėra tokios geranoriškos, kokiomis dedasi. Ar Raudonuko įtarimai pasitvirtins? Ar vis tik jis klysta?

2000 | 2017-06-07 | 3730

O ką tu moki? – pasaka vaikams, kurią galite žiūrėti online lietuviškai. Pagrindinis filmuko veikėjas Moliūgėlis ieško draugų, su kuriais galėtų pažaisti, bet miško gyventojams neįdomu su juo. Moliūgėlis moka tik augti. Senoji animacija parodo kaip svarbu nenuvertinti vienas kito ir būti draugiškiems, nes niekada nežinosi kada tau prireiks pagalbos. Taip nutiko ir miško gyventojams, kuriuos pačiupo vilkas. O ką tu moki? Moliūgėlis parodo ką moka ir išgelbsti draugus.

2000 | 2017-06-07 | 3645

Kaštonė – be galo miela ir jausminga istorija apie ištikimą ir besąlygiškai šeimininkui atsidavusį šunelį. Paklydusią kalytę Kaštonę priglaudžia cirke dirbantis gyvūnų dresuotojas. Jis nusprendžia ją išmokyti įvairiausių triukų ir padaryti cirko artiste. Kaštonei puikiai sekasi mokytis ir štai vieną dieną ji atsiduria cirke. Taip jau nutinka, kad tuo pat metu į cirką ateina ir tikrasis Kaštonės šeimininkas. Kaip baigiasi ši istorija sužinosite pažiūrėję šį puikų filmuką. Jame atskleidžiamas begalinis šuns atsidavimas šeimininkui.

1969 | 2017-06-09 | 4003

2000 | 2017-06-07 | 3598

Filmukas Be šito negalima pasakoja vaikams apie mažą miško žvėrelį, kuris nebuvo niekam reikalingas ir tuo džiaugėsi. Jam labai patiko sakyti, jog jis yra niekeno, laisvas ir nepriklausomas. Deja, žvėrelis buvo širdžių daužytojas ir skaudino aplinkinius, tačiau, laiku tai suprato. Šis filmukas moko vaikus, kokie tėvai yra svarbūs jų gyvenime.

2000 | 2017-06-07 | 3744

„Kentervilio vaiduoklis“ – tai rusiškai įgarsintas filmukas. Jame pasakojama apie pilį ir, kaip suprantama iš pavadinimo, apie vaiduoklį. Pilyje dedasi keisti dalykai. Kraujas, grandinėmis žvanginantis vaiduoklis... Bet ar jis iš tiesų baisus, o gal pats yra bailus? Viską atskleis šis vaikiškas filmukas. Vaiduoklis ant mėlynų šlepečių apsiauna kaubojiškus batus, užsideda skrybėlę, pasiima kardą, ir... Ir nieko jis nenuskriaudžia.

2030 | 2018-07-24 | 4393

Aprašymas: Garfildas (angl. The Garfield show) – Prancūzijos animacinis serialas. Žavusis lazanijos mėgėjas, tingus ir storas, bet tuo pačiu metu protingas ir gudrus katinas Garfildas vėl su mumis. Šiame seriale jo tingų gyvenimą paįvairins ateiviai, pelių invazija, rūpinimasis pasimetusiais paukšteliais ir linksmojo šunelio Odžio išdaigos. Smagūs nuotykiai prasideda.

1975 | 2017-06-07 | 3753

Senosios animacijos filmukas vaikams Bitė maja. Bitės Majos nuotykiai ir padangių draugija. Puikus filmukas apie bitelę Mają kuri ryžosi gyventi savarankiškai ir per trumpą laiką patiria daug įvairiausių nuotykių su savo draugais. Bitutė įgyja daug patirties ir išminties ir pažįsta subtilų pasaulio grožį. Nuostabus pamokantis filmukas vaikams.

1998 | 2017-06-09 | 3509

Donald Duck Beezy Bear išleistas 1955 m.

2000 | 2017-06-07 | 3990

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

1977 | 2017-06-09 | 4778

Aprašymas: (rus. Служебный роман). Statistikos departamentui vadovauja senmergė direktorė Kalugina, kurią visi vadina “mūsų mymra”. Ir kas galėjo pagalvoti, kad meilė bendradarbiui šią blankią, tik skaičiais besidominčią moteriškę ne tik pavers gražuole gulbe, bet ir atskleis slaptuosius jos talentus. Kaluginos išrinktasis kuklus tarnautojas Novoselcevas – taip pat “pilkas peliukas”. Jis vienas augina du berniukus, kuriuos jam paliko kažkur pradingusi žmona. Visi jį laiko tiesiog nevykėliu. Kol kartą, bičiulio paragintas, jis ryžtasi pastūmėti savo beviltiškai užstrigusią karjerą. Tereikia paflirtuoti su vadove. Tačiau netikėtai Novoselcevas iš tiesų pamilsta savo viršininkę.

2012 | 2017-06-09 | 3778

Aprašymas: Ar žinojote, kad naktį, ištuštėjusiame prekybos centre, bakalėjos skyrius virsta į tikrą miestą? Dėžės čia tampa pastatais, praėjimai – gatvėmis, o miesto gyventojais – žinomi prekių ženklai, kurie linksminasi naktiniame klube „Kopa-Banana“. Kartą į miestą atvyksta piktasis Brendas X, ketinantis viską kontroliuoti. Yra tik vienas būdas sustabdyti piktadarį – stoti į produktų karą…