Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: Ginčas Sparnuotoji Raketa, lenktynėse nugalėjęs patį Lenktynių Karalių, apkaltinamas sukčiavimu. Laikraščio skleidžiamos apkalbos visiems taip apsuka galvas, kad net geriausias Sparnuotosios Raketos draugas Kombas nebežino, kuo tikėti. Laimei, nedorėlių pinkles išpainioja žavi žurnalistė.

2004 | 2017-06-09 | 3865

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Helen Keller ir Leonardo da Vinci.

1993 | 2017-06-09 | 5010

Aprašymas: Tai devintasis Drakonų kova Z filmas. Kaip ir kasmet rengiamas Pasaulio kovų turnyras. Jame dalyvauja Tenšinhanas, Tranksas ir Gohanas. Paskutinė rungtis, jie galvoja kaip ir visos kitos, ji bus labai lengvutė, bet taip pasirodo nėra, jiems pakiša koją ir apkeičia kovotojus. Bodžiakai! Jų jėgos yra mažesnės nei jų, visi jau beveik sumušti, bet atskrenda padėti Vedžitas, tačiau ir jo pagalba bergždžia. Bet jūs patys žinote, kas gali atsitikti kai Gohanas įniršta…

2030 | 2018-07-24 | 3716

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2015 | 2017-06-09 | 4365

Aprašymas: Barbės ir trijų jos seserų laukia nuostabi močiutės dovana – keturi mieli šunyčiai, o vėliau – įspūdingi nuotykiai. Mergaitės palėpėje žaidžia su naujais augintiniais ir atsitiktinai atranda seną žemėlapį, kuriame, tikima, yra nurodyta gausaus lobio vieta. Keturios seserys ir jų kalbantys šuniukai nusprendžia išnaršyti visą miestelį ir surasti paslėptus turtus. Didžiulės erdvės ir pasakiški atradimai slepiasi po gimtojo miestelio gatvėmis, tik niekas apie tai nežino. Kai seserys nusileis į požemius, supras, kad apie lobį žino ir du niekadėjai, kurie ima lipti mergaitėms ant kulnų. Ar joms pavyks seną paslaptį surasti pirmoms?

2000 | 2017-06-09 | 4825

Aprašymas: Išdidus ir įžūlus imperatorius Kuzco, atleidęs įtartiną savo pavaduotoją Yzmą, nusprendžia gimtadienio proga sau pasidovanoti vandens atrakcionų parką, kurio pastatymui reikėtų nugriauti vieną iš jo karalystės kaimelių. Yzma rezga planus, kaip nugalabyti imperatorių ir susigrąžinti valdžią į savo rankas. Tačiau jos parankinio Kronko dėka, Kuzco yra paverčiamas į lamą ir papuola pas Pachą, nuoširdų kaimietį, gyvenantį būsimojo vandens parko teritorijoje. Pacha pasiūlo imperatoriui padėti sugrįžti į sostą su sąlyga, kad jis persigalvos ir statys savo pramogų parką kitoje vietoje.

2003 | 2017-06-09 | 4590

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija: Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma keliaus į Meksiką. Ten jų laukia Meksikos Pabaisa ir kiti nuotykiai.

2009 | 2017-06-09 | 3955

Aprašymas: Animacinis filmas „Vaikystės dienoraštis“ pasakoja apie sergančios mergaitės bei boružės draugystę, kuri atspindi ypatingą santykį tarp vaiko ir gamtos. Šis siužetas įkvėptas Marcelijaus Martinaičio eilėraščio „Rauda boružei. Vasaros Sapnas“ bei filme skambančios Vytauto Kernagio dainos „Rauda boružei“.

2030 | 2018-07-24 | 3208

Aprašymas: Ozis ir Driksas (angl. Ozzy & Drix) – JAV animacinis serialas.

2030 | 2018-07-24 | 3351

Aprašymas: Prieš septynerius metus Yuto Amakawa tėvai mirė palikdami jį vieną be jokio giminaičio. Nuo tada, jo vaikystės draugė, Rinko Kuzaki, pažadina jį, gamina jam ir geranoriškai rūpinasi juo. Vienintelis dalykas likęs iš praeities yra raudonas pakabukas kurį jam davė seneliai kaip sėkmės talismaną (omamori). Nuo 16-to gimtadienio, jo talismanas nebepajėgus apsaugoti jį nuo blogio dvasių, ir į Yuto gyvenimą ateina Himari. Katės dvasios samurajė ir demonų medžiotoja kuri, beprotiškai bando su juo susiporuoti, prisiekia saugoti Yuto. Tik yra viena problema: Yuto turi alergiją katėms…

2030 | 2018-07-24 | 3008

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2030 | 2018-07-24 | 3468

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2011 | 2017-06-09 | 4033

Aprašymas: Net ir vikingų miestelyje Berke pradėta ruoštis gražiausioms žiemos šventėms. Visi atrodo nurimę, atradę taiką su slibinais, tačiau pakili nuotaika išgaruoja, kai visi skraidūnai, išskyrus Bedantį, be aiškios priežasties išskrenda iš kaimelio. Žagsulys nori ir Bedantį paleisti savarankiškai skristi, tad bando įtaisyti jam protezą. Netrukus vikingų berniukas sužinos, kodėl slibinai išskrido, ir bandys padaryti viską, kad šventėms juos sugrąžintų į besipuošiantį Berką. Slibinų dingimo priežastis bus labai netikėta! Nepraleiskite drakoniškų nuotykių!

2016 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Mažame Japonijos kaimelyje gyvena mažas berniukas, vardu Kubo. Ankstyvoje vaikystėje netekęs tėvo – galingo samurajaus – jis rūpinasi savo motina, o labiausiai mėgsta klausytis kitų kaimelio gyventojų istorijų ir pasakoti jas pats. Vieną dieną berniukas netyčia pažadina paslaptingą, piktą ir galingą dvasią iš praeities, turinčią savų sąskaitų su berniuko šeima. Kubo priverstas bėgti iš gimtųjų namų. Norėdamas nugalėti senovinį prakeiksmą, Kubo privalo išsiaiškinti tiesą apie savo tėvą. Kartu su kovos meno ir išminties jį mokančia beždžione bei galingu, nors protu ir nepasižyminčiu vabalu, berniukas patraukia į ilgą ir pavojingą kelionę. Jos metu Kubo teks kovoti su piktais dievais ir siaubingomis pabaisomis bei atskleisti tiesą, galinčią išgelbėti jo motiną ir visą gimtąjį kaimelį.

2004 | 2017-06-09 | 3707

Aprašymas: Dėl laiku nesumokėtų mokesčių rančai „Rojaus lopynėlis“ gresia uždarymas. Šeimininkė galėtų parduoti savo karves ir surinkti reikiamus pinigus, bet nenori išsiskirti sus savo augintinėmis. Tuomet trys žavios karvutės Mis Kalovej, Greisė ir Megė ryžtasi išspręsti sudėtingą situaciją. Raguotosios keturkojės nusprendžia surasti jau pagarsėjusį žemės grobstytoją, pristatyti jį teisėsaugos pareigūnams ir tokiu būdu užsidirbti 750 JAV dolerių atlygį. Joms į pagalbą pasisiūlo žirgas Bakas, kuris kuo puikiausiai išmano Rytų kovų menų subtilybes ir sugeba efektingai išspardyti įvairaus plauko blogiečius.

2004 | 2017-06-09 | 3818

Aprašymas: Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo užsiėmimas buvo gelbėti nekaltų žmonių gyvybes ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nereikalingi… Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagiosios kovos su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis. Tačiau ar tai tik nebus mirtino pono Nerealiojo priešo sugalvoti spąstai? Netikėtai visai Nerealiųjų šeimynėlei vėl tenka stoti į kovą, kad išgelbėtų savo tėvą. O kartu – ir visą pasaulį, žinoma.

1953 | 2017-06-09 | 3939

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

2030 | 2018-07-24 | 3012

Aprašymas: Satsuki Kakeru prarado savo seserį, kai ši nusižudė, ir nuo tada jis gyvena bereikšmį gyvenimą. Vieną dieną, jis ir jo draugė Minase Juka patenka į kitą pasaulį, vadinamą „Raudonąja Naktimi“. Kad išgyventų ir pabėgtų iš Raudonosios Nakties, jis kaunasi su Tamsos Dvasiomis (Ralva) ir Juodosiomis Naktimis.