Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3562

Donald Duck The Flying Squirrel išleistas 1954 m.

2030 | 2018-07-24 | 3177

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 4538

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-07 | 4289

„Pasaka po pasakos“ pradedama tradiciškai: „Gyveno kartą...“, tačiau veiksmas gana neįprastas – avinas ir ožys išeina iš namų. Atskleidžiamas sumanumas, kurio dėka gyvuliams pavyksta išgąsdinti vilkus ir mėgautis skania vakariene... Tuomet sukeliama intriga. Įdomu tai, kad vilkai antrą kartą lieka nieko nepešę. Ir tai tik pradžia – „Pasaka po pasakos“ – įdomus rinkinukas vaikams, sutalpinantis porą puikių istorijų.

2013 | 2018-07-24 | 4905

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (4 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2013)

2010 | 2017-06-09 | 3533

Aprašymas: Džiaugsmingas ir nuoširdus nuotykis burbuliuoja rimtą tikslą – vaikus supažindinti su opiomis gamtosaugos problemomis. Scenaristai nori tik visiems suprantamais, neįkyriais ir žaismingais metodais atkreipti dėmesį į klimato pasikeitimus, vandenynų užterštumą, sparčiai besikeičiantį motulės gamtos veidą. Filmo veiksmas panardins ištisus 50 metų, kai jūrų vėžlys Semis išplauks į gimtąjį krantą po ilgų, nenuspėjamų, spalvingų ir įdomių povandeninių klajonių su penkiais draugais vėžliukais. Nuotaikingus Semio susitikimus su rykliu, anakonda, pingvinais ir aštuonkoju trejus metus piešė patikima Belgijos dailininkų komanda, o už šturvalo stovėjo režisierius Benas Stassenas.

2000 | 2017-06-07 | 3659

Trys medkirčiai tai pasaka apie miško gyventojus ir jų nuotykius. Gyveno kartą Burbulas, Šiaudukė ir Vyžius. Vieną šaltą rudens rytą atsikėlę draugai sugalvojo eiti malkų kirsti, nes juk kitaip košės neišsivirsi. Tada vyžius tarnavo draugams vietoj valties. Vėliau medkirčiams dar teko patirti daug nuotykių, kol jie grįžo namo, užkūrė krosnį ir išvirė skanios košės.

2000 | 2017-06-09 | 3599

Filmuke vaikams „Smurfai“ vyksta nuostabūs kūrybiniai nuotykiai, kuriami šedevrai. Tačiau ne visi menininkai gali susikaupti, jie vieni kitiems trukdo. Tėtė nusprendžia, kad viskam savas laikas ir paskirsto visiems laiką. Tačiau menininkai labai jautrūs. Dailininkas nupiešia nuostabų Smurfytės paveikslą šedevrą. Filme „Smurfai“ vaikai su tėveliais pamatys kaip įsižeidę poetas ir dailininkas pabėga iš miestelio. Kyla pavojus ir visi smurfai keliauja ieškoti pradingėlių. Ar jie suspės ir nepakliūs į audrą ir ar nesugaus smurfų piktasis žinys Gargamelis, vaikučiai išvys filmuke „Smurfai“.

2001 | 2017-06-09 | 3857

Aprašymas: 2071 metais Marse visi, kaip ir kasmet, laukia Helovyno. Deja, didžiosios šventės išvakarėse judrioje gatvėje susprogsta milžiniškas sunkvežimis, erdvėje pasklinda mirtį nešantys virusai. Teroristai šitaip ketina išnaikinti milijonus žmonių visoje galaktikoje. Specialiai sudaryta komanda turi susekti ir sutramdyti teroristus.

2000 | 2017-06-09 | 3812

Aprašymas: Po tūktančio metų ateiviai sunaikina Žemę. Jie bijo, kad žmonija, turinti legendinį laivą Titaną, įsiviešpataus Visatoje. Deja, žmonės nesugebėjo pasipriešinti atėjūnams ir tik nedaugelis liko gyvi. Kailas – vienas jų. Tačiau netikėtai jo gyvenimas pasikeičia. Paaiškėja, kad Kailo tėvas, Titano kūrėjas, užslėpė žemėlapį, kuriame yra nurodęs, kur paslėpė garsųjį laivą. Jei Kailas su savo draugais atras Titaną, žmonija vėl atgims…

2022 | 2017-06-09 | 3810

Maša ir lokys online serijoje „Nauja šluota“ mažoji Maša miške ras šluotą. Ir ne bet kokią, o skraidančią. Išdykėlė bus sužavėta savo radiniu, deja, lokys taip pat nesijaus. Ar sugalvos jis kaip įtikinti mažylę atsikratyti šluotos, o gal tai ne taip paprasta? Serijoje „Nauja šluota“ mažieji žiūrovai išvys, ar Maša supras, kad miške rastų ir neaiškių daiktų liesti bei naudoti jokiu būdu negalima.

2011 | 2017-06-09 | 3848

Liolekas ir Bolekas laukiniuose vakaruose 1972 m. - 7 serijos.

2030 | 2018-07-24 | 3612

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 4142

Aprašymas: Paslapčių sodas (angl. The Secret Garden) – universalus serialas, atveriantis naujas galimybes kurti programas mažiesiems. Serialo autoriai į ekraną perkėlė tradicinių pieštų knygelių personažus. Tai vaizduotę lavinančios kelionės į spalvingų ir žaismingų padarėlių kupiną pasaulį. Serialas skatina žaisti ir džiaugtis aplinka. Veiksmas vyksta kvapą gniaužiančioje miško aplinkoje ir suteikia mažyliams daugybę nepakartojamų įspūdžių.

2030 | 2018-07-24 | 8461

Aprašymas: Beibleidai: Metalinė kova (angl. Beyblade metal fusion) – Japonijos animacinis serialas. Džingas su savo ištikimųjų draugų komanda kovoja prieš piktąją grupuotę, trokštančią užvaldyti pasaulį. Narsuolį Džingą nugalėti nėra taip jau paprasta!