Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 5520

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2012 | 2017-06-09 | 3522

Aprašymas: 2024-taisiais beveik kiekvienas paauglys žaidžia internetinį RPG žaidimą „World“. Specialūs žaidimo akiniai dabar gali prisijungti prie išmaniojo telefono ir tai leidžia mėgautis žaidimu betkur ir betkada. Deja, keturiolikmetei Sorai nelabai rūpi visokios technologijos. Ji net nėra žaidusi jokio kompiuterinio žiadimo. Bet vieną kartą išbandžius World, jai žaidimas palieka įspūdį. Būdama visiška naujokė, ji pamato gana paslaptingą žaidimo situaciją, kai kita žaidėja yra užpuolama neaiškių sutrėrimų. Paaiškėja, jog nuo pat žaidimo sukūrimo įsivėlė klaida, dėl kurios žaidėjai visame pasaulyje netenka sąmonės. Norint viską sutvakyti, skaitmeninio pasaulio tarnyboms prireikia Soros pagalbos, kad ji padėtų surasti tą paslaptingąją žaidėją.

2000 | 2017-06-07 | 3894

Senosios animacijos filmukas vaikams Pinigėlis. Vieną gražią dieną Barsukas žaisdamas lauke randa pinigėlį 5 kapeikas. Gerutis ima šaukti ir ieškoti kas pametė 5 kapeikas. Lapiukas jam patarė niekam neatiduoti pinigėlio, jei jau radai. Vilkiukas pasiūlė jam mainyti kapeikas į vinį. Barsukas labai pergyveno kad reikia gražinti tas kapeikas. Šis filmukas vaikams parodys dar vieną gražaus poelgio pamokėlę.

2000 | 2017-06-07 | 3808

Naktinė gėlelė – senoji animacija vaikams pamokanti mus gerumo, supratingumo bei nesavanaudiškumo. Šis filmukas apie tris draugus – du viščiukus ir katiną, kurie norėjo padėti savo draugui senam šuniui vėl prisiminti jaunystę. O tam reikia stebuklingos naktinės gėlelės, kuri auga tik naktį miške, pilname pavojų. Pasaką Naktinė gėlelė žiūrėkite online lietuviškai ir pamatykite kaip drąsūs draugai gero noro vedami leidžiasi į kelionę.

2021 | 2017-06-09 | 3985

Septintajame šio populiaraus filmuko sezone imsimės sporto šmaikštuolis Tomas žais tenisą su kitu katinu bet ir peliukas prisijungs į smagų žaidimą. Kaip jiems seksis? Tikras netikėtumas kas gi laimės žaidimą? Pirmoji serija pilna veiksmo tad liūdna tikrai nebus.O mažasis Džerio giminaitis bus labai išdykęs nenustygstantis vietoje. Taip pat pamatysit kaip tomas supykdys didelį šunį. Nesibaigiantys nuotykiai pradžiugins vaikus kiekviena serija vis kitokia ir dar įdomesnė.

2002 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

2000 | 2017-06-09 | 4072

„Smurfai“ pamokantis filmukas vaikams su nuostabiomis istorijomis apie mažuosius mėlynus žmogiukus. Gargamelis atima iš smurfų deimantus, tačiau jie nepasiduoda ir įvyksta stebuklas ir Gargamelis tampa geru, jis išgelbsti keletą smurfų ir jie juo patiki. Gargamelis siekia patekti į smurfų kaimą. Tačiau tėtė ne toks patiklus ir neleidžia jo vesti į kaimą. Piktasis žinys nori ne tik smurfų, bet ir jų deimantų. Raganius parodo tikrąjį savo veidą ir smurfai dėkoja tėtei, kad jis buvo budrus ir nepasidavė Gargamelio įtikinimams.

1986 | 2018-07-24 | 5786

Aprašymas: Kad „Aštuonkojų iš antro aukšto“ neįmanoma pamiršti net praėjus dviems dešimtmečiams, įrodo gausybės komentarų interneto forumuose. Trisdešimtmečiai, keturiasdešimtmečiai vadina serialą geriausiu filmu vaikams kada nors rodytu tuometinėje Tarybų Sąjungoje. Septynmetis Gonzikas ir dvejais metais vyresnė jo sesutė Eva, su tėvais besisvečiuodami Portugalijoje, paplūdimyje randa porą „plastilino“ gabalėlių ir iš jų nulipdo du mažus aštuonkojus. Pasirodo, šis „plastilinas“ gyvas – nulipdytieji aštuonkojai kalba, labai mėgsta druską ir nenusakomai reaguoja į elektrą, todėl aplinkui namą, kuriame gyvena šeima, pradeda dėtis labai keisti dalykai. Tačiau čia dar niekai, palyginti su keistenybėmis, prasidėsiančiomis tada, kai mokslininkas Georgas su savo žmonėmis leisis ieškoti paslaptingosios materijos – jos pėdsakai atves į Prahą…

2030 | 2018-07-24 | 3585

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

1979 | 2017-06-07 | 3941

Filmukas vaikams Maša ir stebuklinga uogienė. Išvirė senelė uogienės. Supylė ją į stiklainius ir padėjo ją spintelėje ant lentynos. Ir pasakė Mašai, kad žiemą turėsime uogienės. Bet juk žiema dar taip toli... O uogienė tokia skani... Suvalgysiu šaukštelį, juk senelė nepastebės. Kuo baigėsi Mašos smaguriavimas pamatysite šiame animaciniame filme.

2013 | 2017-06-09 | 3566

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

2030 | 2018-07-24 | 3076

Aprašymas: Pusiau žmogus pusiau vampyras Bleidas kovoja su saulės šviesos ir česnako kvapo bijančiais kraugeriais, kurių vadeiva Deaconas Frostas prieš daugelį metų pražudė jo motiną ir pasmerkė jį patį amžinam vampyro gyvenimui. Jis tiria azijos vampyrų organizaciją, veikiančią nuo Japonijos iki pietrytinės azijos.

2030 | 2018-07-24 | 3327

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3617

Senosios animacijos filmukas vaikams Balerina laive. Animacinis filmukas apie baleriną kuri paslapčia įšoko į laivą ir vis susukdavo galvas jūreiviams vos padariusi kelis judesius. Neatsilaikė ir kapitonas kurį komanda išnešė su neštuvais. Balerina grakščiais judesiais šoko burėmis, sklandė oru ir šokdino visą laivo įgulą, jureiviams tai nepatiko. Ir štai jūroje pakilo audra... Kas buvo toliau pamatysite pažiūrėję šį animacinį filmuką.

2007 | 2017-06-09 | 3721

Aprašymas: MAKSimaliai paslaptinga, MAKSimaliai juokinga ir MAKSimaliai patraukli istorija! Nuo ankstyvos vaikystės Maksas buvo įsitikinęs, kad užaugęs būtinai susiras savo garsųjį tėvą – Džonį Bigudą, paslaptingai dingusį vos berniukui gimus. Praėjo daug metų, tačiau Maksas nepamiršo senos svajonės – vieną dieną ėmė ir išsiruošė į kelionę. O kelyje jo laukia neįtikėtini nuotykiai ir nauji atsidavę draugai.

2000 | 2017-06-07 | 3755

Čekų pasakos motyvais pastatytas filmukas, kuris pasakoja apie stipruoli, kaimo galiūną, Janeką. Janekas paprašė tėvų, kad galėtų leistis į kelionę po pasaulį. Pakeliui filmuko herojus supranta, kad jėga ir stiprybė yra naudinga tik tada, kai yra naudojama kartu su protu. Šis senosios animacijos filmukas tikrai patiks kiekvienam vaikui.

2000 | 2017-06-09 | 3686

Filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Dirižablio namai“ Ogio namas pakils į orą kaip balionas. Ogiui šis įvykis – tai košmaras, na o tarakonams labai juokingas nuotykis. Epizode „Dirižablio namai“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, ar pavyko Ogiui išsaugoti namą. Antroje serijos dalyje žiūrovai išvys, kokia antitarakoninę sistemą įsirengs Ogis. Tik ar ji atneš reikiamą naudą? Trečioje dalyje Ogis ir Džekas žygiuos į kalnus, žinoma, ir šį kartą tarakonai prikrės jiems piktų aibių.