Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3891

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

1998 | 2017-06-09 | 3664

Donald Duck Timber išleistas 1941 m.

2030 | 2018-07-24 | 3890

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2004 | 2017-06-09 | 3650

Aprašymas: Tarptautiniai teroristai planuoja naują išpuolį, šį kartą – Paryžiuje. Kovos su teroristais būrio “Amerika” nariai susirenka į slaptą bunkerį pasitarti. Būrį sudaro Krisas – rytų kovos menų ekspertas, jautrioji Sara, psichologė Liza, buvęs amerikietiško futbolo žaidėjas Džo ir Karsonas, kurį, vos spėjusį pasipiršti Lizai, nušauna teroristas. Dabar būriui reikia penktojo nario. Tokio, kuris galėtų slapta įsiskverbti į teroristų gretas. Kandidatas netrukus randamas – bedarbis aktorius Haris, kuris, po kelionės į Vašingtoną, tiesiog trykšte trykšta patriotizmu. Tačiau herojai nežino, jog Šiaurės Korėjos diktatorius sugalvojo pragarišką planą, kaip pakenkti Jungtinėms Amerikos Valstijoms.

1954 | 2017-06-09 | 4441

Senosios animacijos filmukas vaikams Auksinė antilopė. Filmukas apie auksinę antilopę indų pasakos motyvais. Filmukas apie narsą ir drasą. Našlaitis berniukas sutiko auksinę antilopę su kuria susidraugavo. Šalį valdė karalius Radža, kuris sužinojo, kad antilopė duoda auksinius ir norėjo ją pagauti. Jis liepė berniukui atnešti 10 auksinių arba nukirs jam galvą. Berniukas sutiko antilopę. Vėliau antilopė karaliui davė daug daug aukso, bet karaliui buvo vis negana... O tada visas jo auksas virto moliu ir taip karalius buvo sudorotas dėl savo gobšumo. Pamokantis filmukas apie turtus ir pinigus.

Auksinė antilopė / Золотая антилопа -  (1954)

2002 | 2017-06-09 | 3831

Aprašymas: Paštas šiaurėje iki šiol buvo pristatomas šunų kinkiniu, bet pašto aviacijos sėkmė verčia Balto ir jo vadovaujamo kinkinio šunis jaustis nereikalingais. Tačiau, sudužus pašto lėktuvui kalnuose, kinkinio šunys pagaliau gali parodyti, ko jie yra verti. Šioje istorijoje pasakojama ir apie Balto sūnų Kodį, kuris „Balto 2″ tebuvo mažas šunytis.

2030 | 2018-07-24 | 3801

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

1970 | 2017-06-09 | 3839

Mickeys Delayed Date. Paskutinis filmukas kuriame Mikį įgarsino Voltas Disnejus.

2030 | 2018-07-24 | 3348

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3865

„Leiskite pavedžioti jūsų šunį“-senosios animacijos filmukas vaikams apie šunis. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris labai mėgsta vedžioti šuniukus lauke. Vienas iš jo mėgstamiausių- Citrina, nes ji neturi šeimininkų. Vieną kartą, vietoj šunelio vedžiojimo, jam davė tris kūdikius, tačiau ir su šia užduotimi berniukas puikiai susidorojo. Užsiimti šia veikla panoro ir mažylio mokytoja. Kaip jiems seksis bendrauti su šuneliais pamatysite šiame filmuke, kuriame pilna linksmybių ir daug nuoširdžios draugystės. Jei neturite laiko pavedžioti savo šunį-į pagalbą kvieskite šį pagalbininką!

2021 | 2017-06-09 | 3821

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

1977 | 2017-06-09 | 3702

2-oje lietuviškai įgarsinto senosios animacijos filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Krokodilo Genos gimtadienis“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Gena šventė savo gimtadienį. Kartu su Kūlverstuku,jiedu pamatė žygiuojantį pionierių būrį ir patys užsimanė prisidėti, tačiau nei Gena, nei Kūlverstukas nemoka nei žygiuoti, nei inkilėlių kalti. Ar priims berniukai draugus į savo būrį? Epizode „Krokodilo Genos gimtadienis‘ primenama, jog gerus darbus reikia daryti nesiekiant naudos, tada tikrai bus atlyginta.

2000 | 2017-06-07 | 3948

Naujametinė pasaka – filmukas apie rūstų girinį, kuris negalėjo pakęsti triukšmo ir netvarkos lauke. Jis išvaikė sniego pusnyse kvatojančius zuikučius, išbaidė zylutes ir išvijo į mišką atkeliavusius įžūlius berniukus, kurie norėjo parsinešti naujametinę eglutę. Tačiau kuomet miškas suskambo nuo mažos, kultūringos mergaitės dainelės, girinis jai su malonumu pagelbėjo. Tai be galo graži, šventiška istorija, kurią verta pamatyti kiekvienam. Ji pamoko, kad gerumas ir gražus elgesys gali suminkštinti ir kiečiausią širdį.

2000 | 2017-06-07 | 3961

Gražus ir pamokantis filmukas Pyragėlis - papasakos vaikams apie vištų šeimyną, kurie buvo labai darbštūs. Kartą prisireikė pagalbos išrauti kelmą, bet kaimynai šuo ir katinas tik apsimesdami sirgo. Filmukas puikiai atspindi žinomą patarlę "Kas nedirba - tas nevalgo" ir pamoko vaikus jog darbštumas ir pasidalinimas su kitais visada duoda naudos.

1982 | 2017-05-31 | 4278

«Знахарь» (польск. Znachor) — фильм польского режиссёра Ежи Гоффмана, премьера которого состоялась 12 апреля 1982 года. Экранизация одноимённого романа 1937 года польского писателя Тадеуша Доленги-Мостовича. Ремейк польского фильма «Знахарь» 1937 года.

Это история начинается с того, что от одного профессора докторских наук, талантливого Врача с большой буквы, который был полностью погружен своей работой и всецело ей отдавался, уходит жена, забрав с собой любимую дочурку и написав лишь короткую записку на прощанье. В этот миг вся жизнь этого несчастного человека рушится в одночасье. Получается так, что его ограбили, избили, в результате он потерял память. Теперь он больше не профессор, он обычный бродяга, каких много. Странствия приводят его к одному мельнику, который приютил его и дал ему работу. 

Žiniuonis / Znachor / Знахарь -  (1982)

2030 | 2018-07-24 | 3935

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1969 | 2017-06-08 | 4820

Senosios animacijos filmukas vaikams Neišmoktų pamokų šalyje. Tai filmukas, tiesiogiai reprezentuojantis, kokia pamokanti yra senoji animacija. Ši pasaka apie neišmoktas pamokas – labai reikšmingas moralas. Vaikai, pažiūrėję „Neišmoktų pamokų šalyje“ turėtų suprasti, jog knygos ir skaičiai nėra vien tik mokytojų pramanas – tai pamatas realiam gyvenimui. Negana to, filmukas džiugina įdomiu siužetu bei charakteringais vaizdais.

2009 | 2017-06-09 | 4669

Aprašymas: Šis trumpametražis filmukas tęsia filmo „Monstrai prieš ateivius“ istoriją. Šį kart monstrams teks kovoti prieš ateivių sukurtus mutantus.

2013 | 2017-06-09 | 3807

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.