Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3924

Du kazachai randa didžiulį lobį. Tačiau ką su juo daryti? Kaip pasielgti su tokiu turtu, kuris niekam nepriklauso? Ir kreipiasi du kazachai į išminčius, kad šie teisingą išeitį jiems rastų. Tačiau išmintis prakalba berniuko lūpomis, kuris pasiūlo kazachams didelį sodą pasodinti, kad pavargę žmonės galėtų jame ilsėtis. Tačiau šis pasiūlymas patinka ne visiems. Berniukas užsitraukia piktadario rūstybę. Kokius išbandymus jis paruošia berniukui? Ar pavyks mažajam išminčiui išsigelbėti nuo pražūtingo keršto? Ar pražys nuostabusis sodas dykynėje? Pažiūrėkite ir atrasite daug išminties pasakojime ,,Nuostabus sodas“.

2000 | 2017-06-07 | 3653

Žvėrių žiemojimas tai filmukas apie draugystę ir artėjančia žiemą ir apie tai kaip susirūpinę žvėreliai ieškojo kaip peržiemoti. Ir nutarė kiaulė, avis, karvė ir višta žiemoti kartu. Nes juk su draugais smagiau ir geriau. Pasistatė jie trobelę ir atėjo žiema. O čia ir vilkai išalko. Pamatę jog trobelėje tiek gėrybių gyvena, nutarė pasmaguriauti. Kaip sekėsi vilkams pažiūrėkite šiame filmuke.

2030 | 2018-07-24 | 3358

Aprašymas: Stiprus žemės drebėjimas sukrečia didžiąją dalį Japonijos ir paskandina tris ketvirtadalius Tokijo. Po dešimties metų prasideda istorija apie Igarasi Gantą, iš pažiūros paprastą ir neįdomų Nagana prefektūros vidurinės mokyklos moksleivį. Išgyvenęs didįjį žemės drebėjimą, Gantas nieko neatsimena apie šią tragediją ir gyvena tik paprastą, normalų gyvenimą. Visa tai pasikeičia, kai vieną dieną kruvinas nepažįstamasis su raudonais šarvais išnyra prieš jo klasės langą. Pamišęs Raudonasis Žmogus išžudo visą klasę. Užuot nužudęs ir Gantą, įstato į jo krūtinę raudoną kristalo šukę. Praėjus keletui dienų nuo šio įvykio, Gantas tampa vieninteliu įtariamuoju, o įtartinai staigaus teismo metu pripažįstamas kaltu ir įkalinamas Mirtininkų Atrakcionų Parke – milžinišką teminį parką primenančiame kalėjime.

2030 | 2018-07-24 | 3759

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.

2008 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Du ne patys geriausi drakonų medžiotojai, Gvizdo ir Lijanas-Ču, turi svajonę: užsidirbti pinigų ir įsigyti fermą, kurioje augintų įvairius gyvūnus. Senas ir aklas lordas Arnoldas turi problemą – kas 30 sezonų pasirodantį siaubingą drakoną, visur sėjantį mirtį. Nei vienas garbingiausias riteris, pasiųstas nužudyti šio siaubūno, gyvas negrįžo. Jo anūkė Zoja netyčia suranda Gvizdo bei Lijaną-Ču ir užsimena apie būdą užsidirbti…

2000 | 2017-06-07 | 4130

Vaikystė – stebuklų, svajonių metas. Ar būna, jums, vaikai, taip, kad fantazijos nuveda toli, toli: į kitus kraštus, neatrastas šalis? Taip nutiko ir šiam berniukui – nepaprasto, močiutės skėčio dėka. Šis stebuklingas skėtis per vieną akimirką nudangins tave ten, kur net nesapnavai, apie ką net nesvajojai! Bet kaip gi močiutė? Kaip ji dabar ji be savo skėčio? O jei dabar lyja? Ši nepaprasta istorija, kuri nutiko berniukui, gali nutikti ir tau. O gal jau yra nutikusi? Pažiūrėk multiplikacinį filmuką ‚,Močiutės skėtis“ ir sužinosi!

2015 | 2017-06-09 | 3818

Aprašymas: Nuolat keliaujantys, pūkuoti ir spalvingi sausumos žvėreliai kailianosiai (beveik kaip pimpačkiukai, tik tauresnės prigimties), lyginant su kitais gyvūnais, atrodo keistai. Jie negali pasigirti nei ypatingais sugebėjimais, nei naudingumu. Nebent tuo, kad yra nepaprastai mieli, geraširdžiai ir draugiški kailiniuočiai. Kailianosiai Deivas ir jo sūnelis Finis nuo artėjančio potvynio ruošiasi išsigelbėti Arkoje. Tačiau ne visiems gyvūnams joje užtenka vietos. Dėl savo išskirtinumo (o gal todėl, kad išgąsdinti paleidžia spalvotą, tirštą ir toli gražu nekvepiantį dūmų debesėlį) kailianosiai į pakviestųjų sąrašą nepatenka. Siekdami išgelbėti savo įvairiaspalvius kailiukus Deivas ir Finis apsimeta grimpais, karingais ir aršiais, į lapes panašiais, keturkojais. Nors jiems ir pavyksta patekti į Arką, tarp tikrųjų grimpų ir kailianosių dėl vietos laive iškart kyla aštri nesantaika. Maža to, šios kovos įkarštyje Finis ir jaunoji grimpė Lėja atsitiktinai iškrenta iš Arkos. Dabar jų tėvai susirūpinę tik tuo, kaip rasti savo vaikus. Tuo metu Finis ir Lėja leidžiasi į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę, kurioje sutinka daugiau į laivą nepatekusių gyvūnų: apmaurojusį pelkinį banginį ir jo bičiulį, pūkuotą, ryškiaspalvį aštunkojį. Šį marga komanda patraukia ieškoti išsigelbėjimo nuo vis labiau kylančio vandens. Keliaudami keistieji gyvūnai patiria galybę nuotykių, tampa neišskiriamais draugais ir atranda tikrąją savo prigimtį, kuriai nebaisus joks tvanas.

2000 | 2017-06-07 | 3781

Filmukas vaikams Kiškutis ir musė – filmukas apie mažą neklaužadą kiškutį, kuris visą mamos paruoštą maistą išmeta pro langą. Taip kiškutis, nieko neįtardamas, užaugina didžiulę musę, gyvenančią už lango. Užaugusi musė pagrobia kiškutį, išgabena jį toli nuo namų ir pakabina aukštai ant medžio šakos. Tačiau kiškučiui pavyksta grįžti namo. Šis filmukas pamoko vaikus, kad visuomet reikia klausyti mamų ir jokiu būdu nemėtyti maisto.

2010 | 2017-06-09 | 3679

Aprašymas: Jau gruodžio vidurys ir SOS Brigados vadovė Haruhi Suzumija paskelbė, kad Brigada surengs kalėdinį vakarėlį savo klubo patalpose, per kurį bus valgomas Japoniškas „hotpot“. Brigados nariai Kijon, Juki Nagato, Mikuru Asašina ir Itsuko Koizumi pradeda viską ruošti vakarėliui – kostiumus, dekoracijas ir t.t. Tačiau po kelių dienų, Kijon atvykęs į mokyklą sužinojo, kad Haruhi pradingo. Nepaisant to, Mikuru teigia, kad ji niekad nėra mačiusi Kijon, Koizumi taip pat pradingusi, o Juki tapo vienintele literatūros klubo nare. Atrodytų lyg SOS Brigada niekada neegzistavo, kaip ir Haruhi Suzumija. Mokykloje niekas, išskyrus Kijon, nėra apie ją girdėję.

2030 | 2018-07-24 | 3827

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2004 | 2017-06-09 | 3529

Aprašymas: Tarp miesto griuvėsių, vyksta žaidimas, kurį žaisti gali tik vaikai. Slėpynių žaidimas – „Otokoyo“. Pasak legendos, kai tik vaikai pradeda žaisti šį žaidimą, jie vienas po kito pradingsta miesto tamsoje… Istorija prasideda kai jaunas berniukas žengia į Otokoyo pasaulį, ieškodamas savo sesers.

2030 | 2018-07-24 | 5019

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3889

Filmukas apie berniuką kuris nemoka planuoti savo laiko ir dėl to blogai mokosi. Jis sutinka stebuklingą laikrodį, kuris nukelia jį laiku atgal į praeitį. Ko jis išmoksta ir kaip pakeičia ar išsaugo pasaulio istoriją pamatysite filmuke. Svarbiausia atminti, kad mokslo šaknys yra tikrai karčios, bet kuo jos kartesnės, tuo vaisiai saldesni.

2000 | 2017-06-09 | 4057

„Na, palauk!“ online filmukai vaikams – tikras stebuklas, patiksiantis visai šeimai. Ši serija primena apie atostogas. Vilkas klasta įsigauna į kruizinį laivą, tikėdamasis sugauti kiškutį. Vėliau abu veikėjai patenka į sudėtingą situaciją – į laivą ima skverbtis vanduo. Ar jiems pavyks išsigelbėti? Tai išskirtinė „Na, palauk!“ serija, kadangi atrodo, kad joje vilkas ir kiškis trumpam susidraugauja.

1971 | 2017-06-08 | 4000

„Trobelė“ – tai nuostabi pasaka vaikams apie miško gyvūnus, kurie nusprendžia kartu apsigyventi apleistoje trobelėje. Čia jie turi skirtingas pareigas, tačiau kartu padeda vienas kitiems. Trobelėje gyventi ir lokys, kuris netikėtai ją sugriauna. Šis pasakojimas persmelktas draugyste, šiluma ir artumu. Ši pasako mus moko, jog draugystei ir geriems darbams nėra jokių ribų.

2022 | 2017-06-09 | 3720

Smagioje serijoje „Saldus gyvenimas“ alkanai Mašai netinka joks patiekalas, kurį siūlo lokys. Galiausiai šiam įgrista įnoringoji mažylė ir jis išeina žvejoti, palikęs mergaitę manytis pačiai. Na o ji šios progos nepraleidžia – prisigamina daug saldainių. Prisivalgius saldumynų atsitinka tai, kas ir turėtų – Mašai suskausta dantuką. Ar sugalvos lokys, kaip padėti išdykėlei? Serijoje „Saldus gyvenimas“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, ar supras mažoji Maša, kad dantukus privaloma saugoti.