Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3307

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

2030 | 2018-07-24 | 3489

Aprašymas: Istorija sukasi apie merginą, vardu Kuronuma Savako, dar pravardžiuojamą Sadako (atsimenate filmą „Skambutis“?), nes jos veidas kartais būna labai baisus ir ji keistai elgiasi. Ji stipriai žavisi savo klasioku Kazehajumi, bet jis to nežino. Jis labai malonus ir jo asmenybė labai traukia kitus žmones. Nepaisant savo veido, Savako po truputį pradeda susidraugauti su kitais ir gyventi normalų gyvenimą, kaip paprasta mokinė. Palaipsniui netgi ima veikti žmones, esančius aplink ją, netgi Kazehajų….

2017 | 2017-06-09 | 4077

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2015 | 2017-06-09 | 4070

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.

2008 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Pietų ašigalyje gyvenantys broliai pingviniukai turi padėti devynmetei mergaitei Emai ir apsaugoti nuo piktojo mokslininko nykstančią paukščių rūšį…

1977 | 2017-05-31 | 4302

История большой мечты о больших полетах. Летчик «малой авиации» по прозвищу Мимино мечтает о штурвале настоящего большого лайнера. Только получив этот самый штурвал, он почему-то совсем не счастлив...

---

Pilot Mimino works at small local airlines in Georgia, flying helicopters between small villages. He dreams of piloting large international airlines aircrafts, so he goes to Moscow for refresher courses. There in a hotel he meets truck driver Rubik from Armenia who is given a place in that hotel by mistake, and they have a lot of adventures in Moscow.

Mimino / Мимино -  (1977)

2006 | 2017-06-09 | 3964

Aprašymas: Vyriausias Burtininkas, visų pasakų gerų pabaigų valdovas, nusprendžia pasiimti atostogas. Lyg niekur nieko išdūmė pailsėti ir… pažaisti golfą Škotijoje. Kad pasakos eitų savo vaga ir gerai baigtųsi, prižiūrėti paliko du savo pagalbininkus – Manka ir Mambo. Pelenė – tipinė pasakų herojė. Ji draugauja su dvaro indų plovėju Riku, kuris puoselėja pačius šilčiausius jausmus jai, bet kad ir kaip bebūtų, Pelenė svajoja puotoje šokti tik su Princu…

1998 | 2017-06-09 | 3725

Aprašymas: Teletabių šalyje teletabių skrudintuvas, siūlų kamuolys ir debesėlis virsta netvarka. Kartais Tinkis Vinkis, Dipsis, Lia-Lia ir Po sukelia netvarką. Pasitaiko, kad teletabių mašinos pradeda blogai elgtis. Bet galiausiai Nu-nu viską susiurbia. Ir kai pradeda suktis malūnas, teletabiai gali matyti tikrus vaikus, kaip ir jie patys, besimėgaujančius netvarka.

2030 | 2018-07-24 | 4285

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3995

Bermudų žiedas – linksmas, originalus, išskirtinis ir labai nuotaikingas filmukas apie Žalgirio krepšinio kamuolį, kuris nuskrieja į kitą planetą ir sukelia ten sumaištį. Tenykščiai gyventojai sėda į kosminį laivą ir vejasi toliau skriejantį kamuolį kol atseka jį iki pat Žemės. Būtinai pažiūrėkite šią istorija apie krepšinį ir krepšinio kamuolį. Šis filmukas išaukština antrąja lietuvių religija vadinamą krepšinį.

2002 | 2017-06-09 | 4233

Aprašymas: Peliukas Stiuartas lekia savo mašinėle iš mokyklos ir staiga pamato sužeistą paukštę Margalo. Ją medžioja gigantiškas paukštis Falkonas. Tik didvyriškų Stiuarto pastangų dėka Margo išvengia mirties. Saugiausia vieta mieste – Litlių šeimos namai. Peliukas ir Margalo tampa geriausiais draugais. Bet staiga Margalo pradingsta, o kartu su ja ir Ponios Litl sužadėtuvių žiedas su deimantu. Visą Litlių šeimą įvykiai pribloškia. Stiuartas mano, kad paukštę pagrobė Falkonas, todėl kartu su kate Snoubele pradeda paukštės paiešką. Ieško jos visur, kol Snoubelės draugas Montė padeda išsiaiškinti, kur ji yra.

1999 | 2017-06-09 | 3485

Aprašymas: Tai buvo blykčiojantis debesis ir iš jo pradėjo snigti. Iš jo snigo, snigo ir snigo, kol Teletabių šalyje viskas pasidengė sniegu. Kiek sniego!

2003 | 2017-06-09 | 4288

Aprašymas: Kupinos stebuklų ir neitikėtinų nuotykių, truputį šiurpokos ir paslaptingos vokiečių pasakų rašytojo Wilhelm’o Hauff’o istorijos atgijo nuostabiame rusų animatorių kūrinyje. „Nykštukas nosis” – tai stebuklinga istorija apie tai, jog meilė ir draugystė gali nugalėti visus sunkumus. Norėdama įgyvendinti savo klastingus planus, piktoji burtininkė nusižiūri Jakobą – neturtingo batsiuvio sūnų. Tačiau geraširdis berniukas atsisako padėti piktadarei. Tada burtininkė paverčia jį kuprotu neūžauga su didžiule nosimi ir nukelia į ateitį po septynerių metų. Ji įsitikinusi, kad Jakobas neištvers išbandymų ir palūš. Berniukas grįžta namo, tačiau po septynerių metų čia viskas neatpažįstamai pasikeitę: tėvas pasimirė iš širdgėlos, o mama nebeatpažįsta savo sūnaus. Miestelėnai iš jo juokiasi ir veja šalin. Tačiau kartą, gelbėdamasis nuo persekiotojų, Jakobas išgelbsti gyvybę žąsiai. Netrukus paaiškėja, jog tai ne paprasta žąsis, o pagrobta ir užkerėta princesė. Dabar jiems kartu teks susiremti su piktąja burtininke. Galbūt herojams pavyks atsikratyti kerų ir grįžti namo pas artimuosius…

2000 | 2017-06-07 | 3531

Gunanas Batoras – nuotykių kupina pasaka vaikams apie piemenį Gunaną Batorą. Gunanas Batoras įrodo esąs pranašesnis, greitesnis ir taiklesnis už visus kunigaikščius. Kad ir kiek kunigaikščiai bando pakenkti piemeniui ir jį apgauti, Gunanas Batoras įvykdo visas Didžiojo Chano užduotis ir užsitarnauja chano dukters ranką. Nepraleiskite progos pažiūrėti šią įdomią istorija, kuri parodo, kad teisybė visada nugali melą.

2030 | 2018-07-24 | 3207

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.