Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3795

Aprašymas: Jūsų mėgstami Madagaskaro bičiuliai grįžta naujame nuotykyje! Alekso mėgstamiausia šventė – Valentino diena, kuri atneša meilės nuotykius visai gaujai. Melmanas planuoja didelę staigmeną Glorijai, o Martis bando padaryti įspūdį naujai draugei. Kiekvienas jų nori pasiekti Karaliaus Džiulijano meilės mikstūrą, kuri yra saugiai paslėpta. Jūs įsimylėsite su Beprotiškai fantastišku Madagaskaru!

2000 | 2017-06-09 | 3828

Žinys Gargamelis pagamina pėdsakų ieškojimo viralą ir nori sugauti nuostabiuosius smurfus. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta darbai: kertami rąstai, statoma tvora, meistraujama. Smurfai randa mažą pūkutį, tačiau tėtė smurfas neleidžia jo pasilikti. Mažasis smurfas jo nepaklauso ir parsineša pūkį namo, staiga jų pasidaro milijonai ir ištinka tikra bėda. Gargamelis naudoja savo naują išradimą ir bando surasti smurfų miestelį. Išgirsta trimito garsą miške ir mano, kad sugavo visus smurfus, tačiau tai - tik mažieji pūkiai. Filmukas „Smurfai“ puiki pramoga lietingą dieną visai šeimai.

1997 | 2017-06-09 | 3787

Aprašymas: Penki Zigma B planetos ateiviai išsiruošia į pikniką kosmose. Tačiau jų erdvėlaiviui atsitrenkus į asteroidą jie atsiduria Žemėje. Tampa aišku, kad jei kas nors iš žmonių supras, kad jie ateiviai, ims juos tyrinėti. Tad jie išsinuomoja namą, kuris tampa jų slėptuve. Ateiviai turi du tikslus: grįžti į savo gimtąją planetą bei persekioti visus, kurie bandys įkelti koją į jų nuosavybę.

2000 | 2017-06-07 | 3647

Nei juoktis, nei verkti – tai filmukas apie tris patarles, kurios žaismingai iliustruojamos. Puiki pasaka vaikams, sudaryta iš trijų dalių su atskirais moralais bei linksmomis istorijomis. „Liežuvis ir iki Kijevo nuveda.“ „Darbas meistro bijo.“ „Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka.“ Senąją animaciją Nei juoktis, nei verkti galite žiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite gyvenimo dėsnius.

2014 | 2017-06-09 | 3837

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…

2000 | 2017-06-07 | 3656

„Glaša ir ragana“ – tai filmukas vaikams apie mergaitę, kuri prižiūri savo mažąją sesutę ir kurią pagrobia į namus įsiveržusi pikta ragana. Norėdamas susigrąžinti savo sesutę, Glaša leidžiasi į mišką paskui raganą, pakeliui išgelbėdama skęstantį senelį, kuris šiai pažada padėti. Šis pasakojimas mums nori parodyti, kad nevalia pasitikėti svetimais žmonėmis, ir kad kartais neapdairus poelgis gali blogai pasibaigti.

1993 | 2017-06-09 | 3664

Aprašymas: Nuotaikingas plastilino animacijos filmukas apie šmaikštuolį Volisą ir jo šunį Gromitą. Šioje serijoje pingvinas-gangsteris išsinuomoja kambarį Voliso name. Kad įvykdytų apiplėšimą, pingvinas pavagia robotizuotas kelnes. Tačiau jam skersai kelio stoja šuo Gromitas…

2022 | 2017-06-09 | 3858

Lietuviško įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Neregėtų žvėrių pėdsakai“ mažoji Maša ir vėl trukdo lokiui miegoti žiemos miegu. Šį kartą ji noris sužinoti sniege įmintų pėdsakų savininkus. Tik ar užteks kantrybės lokiui mokant mažąją draugę? Serijoje „Neregėtų žvėrių pėdsakai“ vaikai pamatys, kaip nenuoramai Mašai pavyks skirti žvėrių pėdsakus ir ar galiausiai pats lokys nesuabejos savo žiniomis.

2015 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

1995 | 2017-06-09 | 4507

Aprašymas: Majoras Bensonas priverstas atsistatydinti iš kariuomenės. Karas pasibaigė, todėl visi tie, kurie moka negailestingai žudyti, niekam nebereikalingi. Majoras per daug nenusimena ir pradeda dirbti mokykloje. Jis vadovauja būriui nepataisomų neklaužadų. Vyrukai nepakenčia kariškos drausmės, todėl kaskart krečia majorui vis kitokią šunybę. Majoras neįpratęs pasiduoti ir ima vis užbėgti niekšeliams už akių. Netikėtai vaikinai pamėgsta negailestingąjį vadą, tačiau šis jau gauna įsakymą prisistatyti savo karo vadui.

2012 | 2017-06-09 | 3591

Aprašymas: Senelis šaltis, Velykų zuikis, Dantukų fėja, Smėlius ir Džekas Frostas – pasakų personažai ir geriausi vaikų draugai. Jie auga kartu su vaikais, su jais žaidžia, valgo ir miega… Suteikia jiems pačias gražiausias svajones, tikėjimą stebuklais ir gerais darbais. Visi jie kadaise prisiekė saugoti vaikų svajų pasaulį nuo blogio jėgų. Nuo tos dienos tokie skirtingi, tačiau bendrą tikslą turintys Sergėtojai nenuilstamai vykdo savo pareigą ir neša mažiesiems viltį, stebuklus ir džiaugsmą. Tačiau net ir pačius gražiausius pasaulius kartais užpuola piktos jėgos. Taip atsitiko ir šįkart… Todėl Sergėtojai suvienija jėgas bandydami nugalėti ties pasakų pasauliu pakibusią grėsmę. Tačiau niekas nežino, ar susivieniję legendos pajėgs atremti blogio smūgį ir užtikrinti mažųjų ramybę…

2022 | 2017-06-09 | 3813

Epizode „Augimo vitaminas“ lokys norėdamas pagerinti derlių užsiima moksliniais atradimais, o mažoji Maša jo namuose siaučia tol, kol ją pačią paveikia stebuklingas lokio vitaminas. Lokiui tenka skubiai galvoti receptą vitamino, kuris sugrąžintų milžinei Mašai jos ūgį. Serijoje „Augimo vitaminas“ vaikučiai, išvys, kaip sekėsi lokiui atradinėti stebuklingus vitaminus.

2011 | 2017-06-09 | 4082

Aprašymas: Bonės kambaryje žaislai Barbei ir Kenui surengia havajietiškas atostogas.

2000 | 2017-06-07 | 3605

Filmukas Galiniame suole tai nuotaikinga istorija apie nuotykius mokykloje. Šis filmukas patiks ne tik vaikams, bet ir tėveliams, nes nukels atgal į mokyklos suolą, kur be įvairių išdaigų neapsieinama. Ši istorija Galiniame suole parodys, kad mokytis gali būti labai įdomu. Veikėjai mintyse nukeliaus į įvairiausias vietas. Kokių nuotykių jie patirs ? Ši istorija moko mažuosius žiūrovus, jog reikia stropiai mokytis ir parodo, kad tai visai nesunku. Tereikia pasitelkti fantazija.

1971 | 2017-06-09 | 3708

Aprašymas: (rus. Джентльмены удачи). Vaikų darželio vedėjui Troškinui labai nepasisekė – jis kaip du vandens lašai yra panašus į banditą pravarde „Docentas“, kuris pavogė unikalią istorinę vertybę – Aleksandro Makiedoniečio šalmą. Milicija sukūrė planą kaip Troškiną infiltruoti į nusikalstamą susivienijimą bei sužinoti kur yra paslėptas šalmas, tačiau nebuvo numatyta, kad tikrasis banditas nelinkęs palikti šią brangenybę likimo valiai…

2022 | 2017-06-09 | 4179

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

2004 | 2017-06-09 | 3649

Aprašymas: Tarptautiniai teroristai planuoja naują išpuolį, šį kartą – Paryžiuje. Kovos su teroristais būrio “Amerika” nariai susirenka į slaptą bunkerį pasitarti. Būrį sudaro Krisas – rytų kovos menų ekspertas, jautrioji Sara, psichologė Liza, buvęs amerikietiško futbolo žaidėjas Džo ir Karsonas, kurį, vos spėjusį pasipiršti Lizai, nušauna teroristas. Dabar būriui reikia penktojo nario. Tokio, kuris galėtų slapta įsiskverbti į teroristų gretas. Kandidatas netrukus randamas – bedarbis aktorius Haris, kuris, po kelionės į Vašingtoną, tiesiog trykšte trykšta patriotizmu. Tačiau herojai nežino, jog Šiaurės Korėjos diktatorius sugalvojo pragarišką planą, kaip pakenkti Jungtinėms Amerikos Valstijoms.

2030 | 2018-07-24 | 3592

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Platininamas ir transliuojamas televizijos Comedy Central nuo 1997 metų. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).