Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1996 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16

2000 | 2017-06-09 | 3576

Linksmojo filmuku „Ogis ir tarakonai“ epizode „Iš Mumbajaus su mylimąja“ Ogis, Džekas ir Ogio mylimoji keliaus į tolimąjį Mumbajų stebėti pasaulio kriketo čempionato. Žinoma, kartu skrenda ir išdykėliai tarakonai, tik vedami kitų tikslų – pavogti gražiosios Mumbajaus princesės deimantą. Serijoje „Iš Mumbajaus su mylimąją“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos ar nesugadins tarakonai katinų atostogų ir, ar pavyks jiems pasiekti savo piktas užmačias.

2008 | 2017-06-09 | 3904

Aprašymas: Magiškoje karalystėje atsirado peliukas Despero, nepabijojęs susidraugauti su princese Pėja ir vietoj to, kad graužtų knygas, išmoko jas skaityti. Nuo liūdnos vienatvės peliuką išgelbsti likimo brolis Roskuro, geraširdė šviesą ir sriubą mėgstanti žiurkė, kuri irgi nori klausytis Despero skaitomų pasakų apie drakonus, princeses ir riterius. Deja, naują Despero gyvenimą netrukus sukrečia netikėta žinia – pagrobiama jo draugė, princesė Pėja…

2008 | 2017-06-09 | 3804

Aprašymas: Klastingas senatorius Tucis išsiunčia beždžionėles į kosmosą, į vieną pavojingiausių misijų. Ji turi būti puikiai atlikta, nors pirmąkart kosmose atsidūrusios beždžionėlės galbūt nėra pačios kvalifikuočiausios šioje srityje. Tironas Danielis užvaldė svetimšalių pasaulį ir dabar tik beždžionėlių ir ištikimosios komandos priklausys, ar pavyks nuversti šį despotą.

2000 | 2017-06-07 | 3689

Filmukas apie ponį kuris gyvena cirke ir ratu vežioja vaikučius. Kai jis pamato stiprius ir didelius žirgus, pats užsimano dalyvauti kare, vežti patrankas ir karius. Ponis liūdi, kadangi jis tikrai tam netinkamas, iki kol sutinka karo veteraną, kuriam užtenka ir ponio. Istorija kuri parodo posakio “Kiekvienam savo” tikrąją prasmę.

2013 | 2017-06-09 | 3563

Aprašymas: Šiuolaikiškai pateikta, naujais personažais ir įvykiais papildyta animacijos juosta pagal Lymano Franko Baumo „Ozo šalies burtininko“ istoriją nukels didelius ir mažus į stebuklingą šalį, kur herojai gaus svarbių draugystės pamokų. Praūžus uraganui, maža mergaitė Dorotė ieško namų, nori grįžti į savo namelį Kanzase. Tačiau dar ji turės išgelbėti Geležinį Medkirtį, Bailųjį Liūtą, Kaliausę, kuri neturi smegenų, ir mažąją fėją nuo naujo piktadario Džesterio. Savo magiškoje kelionėje, siekdama atkurti tvarką ir laimę smaragdiniame mieste, Dorotė sutiks naujų draugų. Marga draugija stebuklų šalyje patirs begalę nuotykių!

2030 | 2018-07-24 | 3897

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2012 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Netikėtai praradęs savo geriausią draugą, šunį Sparkį, jaunasis Viktoras net neketina susitaikyti su netektimi ir, į pagalbą pasitelkdamas mokslo jėgą, eksperimento būdu prikelia šunį iš mirusiųjų! Iš pirmo žvilgsnio džiaugsmingas įvykis netikėtai pakrypsta visai kita linkme. Sparkis slapčia pabėga iš berniuko slaptavietės, ir Viktoro šeima, draugai ir miestelio gyventojai pamato, jog buvęs namų augintinis tėra antram gyvenimui prikeltas monstras, o šis įvykis gali prišaukti ne vieną nelaimę…

2000 | 2017-06-07 | 3910

Filmukas vaikams Pasaka apie žvejį ir žuvelę. Gyveno kartą ant jūros kranto senis ir senelė. Senis žvejojo žuvį tinklais, o senelė verpalą verpė. Kartą senis traukdamas tinklą ištraukė žuvelę. Bet ne paprastą, o auksinę. Ta žuvelė maldavo senį paleisti ją, o už tai gali prašyti ko panorėjęs. Ir siuntė senė savo senį vis didesnių turtų ir valdžios iš žuvelės prašyti. Filmukas moko, kad gobšumas pražudys kiekvieną, todėl visur reikia turėti saiką.

2030 | 2018-07-24 | 3947

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

1998 | 2017-06-09 | 4183

Aprašymas: Pagrindinė filmo herojė – jauna mergina, bandanti patikti savo tėvams, bet visad juos nuliūdinanti. Kai Kinijos imperatorius įsako visiems krašto vyrams kariauti su mongolų grobikais, ji persirengia vyrų ir užima savo tėvo vietą, tuo pačiu išgelbėdama jį nuo neišvengiamos mirties.

2030 | 2018-07-24 | 4949

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2012 | 2017-06-09 | 4054

Aprašymas: Trys išdykę vaikai randa kiaušinio formos laiko mašiną. Nė nenutuokdami koks tai daiktas, nuotykių ieškotojai nutaria ją išbandyti ir nukeliauja į priešistorinius dinozaurų laikus. Ieškodami dingusios laiko mašinos dalies, kuri reikalinga jiems grįžti namo, vaikai susiduria su visai nepavojinga ir labai motiniška dinozaure T-Rex, kuri imasi jų globos.

2030 | 2018-07-24 | 3831

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.

1998 | 2017-06-09 | 4064

Aprašymas: Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi!