Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 4023

Animacija lietuviškai „Pavasaris atėjo“ atėjo laikas lokiui pabusti iš žiemos miego. Išsibudinęs lokys sutinka gražuolę lokę, kuria, žinoma, reikia užkariauti, tik, atrodo, mažoji Maša to visai nesupranta, . Epizode „Pavasaris atėjo“ vaikai pamatys, ar ir vėl Maša pakiš koją Lokio planams, o gal kaip tik, primins savo draugui, kas jam gyvenime svarbiausia.

2015 | 2017-06-09 | 4070

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.

2000 | 2017-06-07 | 3685

Filmukas vaikams Musė vilko pusė. Gyveno pievoje musė - vilko pusė. Vieną dieną ji rado pinigėlių ir sukvietė visus pievos vabždžius į savo puotą. Juk šiandien musė švenčia varduves. Susirinko ir uodas ir šimtakojis ir kiti vabzdžiai. Visi ruošėsi gerti arbatą iš virdulio. Ir čia pasirodė piktas voras kuris nutarė sugadinti musės šventę. Tačiau uodas buvo didvyriškas jaunikaitis ir stojo į kovą prieš piktadarį.

2006 | 2017-06-09 | 14937

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

1969 | 2017-06-09 | 4061

1963 | 2017-06-09 | 3987

Aprašymas: Kardas akmenyje (angl. The Sword in the Stone) – 1963 m. JAV animacinis filmas, tai buvo paskutinis studijos išleistas filmas V. Disnėjui dar būnant gyvam. Filmo veiksmas vyksta VI a. Anglijoje, tik ką mirus karaliui Uteriui Pendragonui, kuris nepaliko sosto įpėdinio. Greitai pasklinda žinia apie magišką akmenyje įsmeigtą kalaviją; pasak legendos, tas, kas jį ištrauks, taps Anglijos karaliumi. Tačiau niekam to padaryti nepavyksta ir Angliją apninka Tamsieji amžiai. Artūras yra jaunas berniukas, kuris siekia tapti riteriu. Medžioklėje jis susiduria su Merlinu, galingu užuomarša burtininku. Šis pradeda Artūrą mokyti, tikėdamasis, kad išsilavinęs berniukas pagal pranašystę bus karūnuotas karaliumi. Deja, ne viskas einasi taip lengvai…

1994 | 2017-06-09 | 3923

Aprašymas: Linksmučiui, mažiausiam Kornvalio grafystės triušiukui, pabodo nuolatinės vyresnių brolių pašaipos. Kartu su išdykusiu draugužiu burunduku Čikiu Linksmutis sugalvoja, kaip jiems atkeršyti. Kai jo pokštai pavyksta, Linksmutis nusprendžia, kad jis pelnys pagarbą tik tapdamas kiečiausiu, pikčiausiu ir bjauriausiu triušiu mieste. Jis net pasivadina Peštuku. Bet dar vienam bjauriam Peštuko pokštui pakrypus ne taip, kaip jis tikėjosi, jo paties šeima pakliūva į pavojų ir Peštukas supranta, kad buvo neteisus.

2022 | 2017-06-09 | 3814

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

2030 | 2018-07-24 | 3202

Aprašymas: Kai Nindžago pasauliui iškyla neregėta grėsmė, yra tik keli garbingi nindzės, kuriais galima pasitikėti. Jie turi surasti slaptus auksinius ginklus, kol šie nepateko į blogio valdovo Garmadano rankas. Nindzės išsiruošia į kelionę, o Garmadano pakalikai – sunkiai suvaldomos kaukolės – jau mina jiems ant kulnų.

2000 | 2017-06-07 | 4167

„Šarman šarman“ – tai neįprasta pasaka apie krokodiliuką vegetarą. Jis paprašo savo dėdės nuplukdyti vėžlę į kitą krantą. O didžiajam krokodilui rūpi tik jo pikti kėslai – pasotinti skrandį. Bet mažasis krokodiliukas ne iš kelmo spirtas. Jis sugalvoja, kaip plėšrūno pilve atsidūrusią vėžlę išgelbėti. O kartu ir tampa drąsesnis.

2015 | 2017-06-09 | 4381

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis šiemet vasarą atšventė jau 15 metų jubiliejų: pirmoji animacinio serialo serija buvo parodyta 1999-ųjų liepos 17 dieną. 2004-aisiais buvo sukurtas pilnametražis animacinis filmas, o naujoji juosta yra minėto filmo tęsinys. Antonio Banderas‘o vaidinamas piktasis piratas desperatiškai ieško paskutinio trūkstamo magiškos knygos puslapio. Knyga ypatinga tuo, kad joje parašius bet kokį planą ar svajonę, jie tampa realybe. Po ilgų paieškų piratas sužino, kad ant trūkstamo lapo surašytas slaptasis Krabo receptas. Vieną dieną piratui pavyksta pavogti itin saugomą Krabo vertybę. Kempiniukas ir draugai, sužinoję, kad piktasis piratas rengiasi sunaikinti jų namus, išsiruošia į gelbėjimo misiją. Įgiję superherojiškų galių, Kempiniukas ir kompanija mūsų pasaulyje stoja į žūtbūtinį mūšį su piratu ir jo šutve.

2004 | 2017-06-09 | 4290

Aprašymas: Skūbis Dū ir draugai keliauja atostogoms į Škotiją, kur netikėtai susiduria su Lochneso pabaisa.

2006 | 2017-06-09 | 5026

Aprašymas: Nenuspėjami piratų nuotykiai! Šįkart katinas Tomas – junga žymiausio, pikčiausio pirato – Raudonojo kapitono – laive. Netikėtai į jo rankas patenka keistas butelis su paslaptingu lobių žemėlapiu. Tomas neilgai džiaugiasi netikėta sėkme – atrodo, jog lobio ieško ne tik jis, bet ir peliukas Džeris. Prasideda neįtikėtinos lenktynės. Kas pirmas pasieks negyvenamąją salą? Ar Tomui pavyks pergudrauti Džerį ir klastinguosius piratus, o gal draugai susivienys ir lobiu dalinsis drauge?

2030 | 2018-07-24 | 3205

Aprašymas: Pasaulyje egzistuoja pabaisos pramintos “Yoma”, ėdančios žmonių vidurius, bei sugeba pasisavinti aukos kūną. Šios šaltakraujės pabaisos baugina žmones be gailesčio juos žudydamos, bet joms kelią pastoja organizacija, kurią žmonės praminė “Claymore”. Tai karės, kurios yra pusiau žmonės, pusiau Yomos. Dar kitaip vadinamos “Sidabrinių akių raganos”. Claymore yra vienintelė organizacija, kuri gali ne tik įvaryti baimės Yomom, bet ir jas sustabdyti.

2030 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Sveiki atvykę į linksmą „Hello Kitty“ pasaulį! Štai jau daugiau kaip 30 metų jo pagrindinė herojė japonų katytė Kitty ir jos draugai žavi viso pasaulio mergaites. Ji visada mielai kviečia savo naujus pažįstamus kartu su ja pažaisti. Linksma muzika ir ryškūs personažai nepaliks mažylių abejingais, o jų tėveliai suspės pailsėti, kol vaikai svečiuosis pas Kitty! Programa sukurta padedant Japonijos kūdikių ir ikimokyklinio amžiaus vaikų auklėjimo instituto direktoriui Abi Naomi.

2013 | 2017-06-09 | 3925

Aprašymas: Tomas ir Džeris yra ištikimiausi Džeko tarnai, kuris turi pasakišką kovos parką su atrakcionais. Staiga viskas apsiverčia aukštyn kojom, nes paslaptingų ir stebuklingų pupų dėka atsiveria tiltas į milžino karalystę. Prisijunkite prie Tomo ir Džerio nuostabaus nuotykio bei sužinokite, kaip jiems pavyks išsisukti nuo milžino spąstų…

1989 | 2017-06-09 | 4606

Aprašymas: Arielė, jauniausia karaliaus Tritono dukra, yra nepatenkinta savo gyvenimu jūroje. Jai atrodo, kad ji priklauso žmonėms, tad dažnai ginčijasi su tėvu apie tuos „barbariškus žuvų rijikus“. Savo norų įgyvenidimui Arielė sudaro sutartį su Ursula, jūrų ragana. Tačiau ši undinėlei ir jos tėvui yra numačiusi nekokį likimą.

2030 | 2018-07-24 | 3825

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!