Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3496

Donald Duck Cured duck išleistas 1945 m.

2030 | 2018-07-24 | 3935

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2011 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Olis – žavus, nuoširdus ir padūkęs mažas sunkvežimiukas. Keliaudami, kartu su vairuotoju Stenu, jie papuola į nuotaikingas situacijas, sprendžia įvairiausias užduotis, visuomet ištiesia pagalbos ranką, o taip pat auga ir tobulėja kartu su jaunuoju žiūrovu.

1995 | 2017-06-09 | 3617

Aprašymas: Raudonkepuraitė – mergaitė, gyvenanti su mama, nešina lauknešėliu išeina aplankyti senelės, kuri gyvena miške. Ji kelionės metu sutinka vilką, jam viską išplepa, o šis nutaria suėsti Raudonkepuraitę ir jos senelę.

2030 | 2018-07-24 | 3761

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

2030 | 2018-07-24 | 3194

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2030 | 2018-07-24 | 3424

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2030 | 2018-07-24 | 3965

Aprašymas: Trys vaikai gauna užduotį su ateivės mergaitės Ketės pagalba apsaugoti savo miestą nuo ateivių įsiveržimo. Su Ketės seneliu jie pertvarko išsiskirsčiusią prieš šimtmečius sukurtą ateivių medžiotojų organizaciją, kuri vadinasi Monstrų medžiotojų klubas (angl. Monster buster club).

2004 | 2017-06-09 | 3793

Aprašymas: Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo užsiėmimas buvo gelbėti nekaltų žmonių gyvybes ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nereikalingi… Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagiosios kovos su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis. Tačiau ar tai tik nebus mirtino pono Nerealiojo priešo sugalvoti spąstai? Netikėtai visai Nerealiųjų šeimynėlei vėl tenka stoti į kovą, kad išgelbėtų savo tėvą. O kartu – ir visą pasaulį, žinoma.

2000 | 2017-06-09 | 3531

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

1997 | 2017-06-09 | 4021

Aprašymas: Per kalvas ir iš toli… rinksis dideli maži… Mažyliai dievina gyvūnus. Jiems patiks stebėti, kaip gerai pažįstami teletabiai išdykauja su linksmais gyvūnėliais. Vieną kartą teletabių šalyje pasirodo mažas ėriukas. Tačiau mažasis ėriukas labai jau liūdnas. Jis nudžiuga tik tuomet, kai į teletabių šalį atvyksta jo draugas – kitas mažas ėriukas. Tinkis Vinkis linksmai klausinėja: „Kaip gyveni, Rudoji karve?“. Po ir kiti teletabiai išvysta nuostabiai gražų drugelį, o Dipsis teletabių šalyje sutinka be galo draugišką šuniuką. Kai pradeda suktis stebuklingas vėjo malūnėlis, teletabiai išvysta tikrus vaikus, kurie žaidžia su milžinišku drambliu ir mažaisiais pingvinukais, su gulbių šeimynėle ir linksmais šunyčiais.

2003 | 2017-06-09 | 3663

Aprašymas: Istorija apie keistą draugystę, prasidėjusią didinguose senovės Amerikos miškuose tais laikais, kai kartu su žmonėmis pasaulyje dar gyveno dvasios. Viena jų ir pavertė jauną indėną Kenajų lokiu – gyvūnu, kurio vaikinas nekentė labiau už viską pasaulyje, nes nuo didžiulio grizlio letenų medžioklės metu žuvo jo brolis. Vienintelis padaras, galintis padėti herojui vėl virsti žmogumi – mažas lokiukas Koda, kurį užburtas Kenajus sutinka miške. Nepaprastos jų kelionės metu patyręs daugybę nuotykių ir pavojų, Kenajus pagaliau suvokia, ką reiškia tikra draugystė ir tai, kad lokiai – visai ne tokie blogi, kaip jis anksčiau manė.