Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 4069

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

1990 | 2017-06-11 | 4881

Kelionės laike tęsiasi. Martis sėkmingai grįžta į savo laiką, tačiau netikėtai gauna laišką nuo daktaro Brauno. Pasirodo, kad jis – įstrigęs 1885-uosiuose. Taigi Martis keliauja į Laukinius Vakarus ir turi išgelbėti daktarą Brauną nuo mirties…

Atgal į ateitį 3 - Back to the Future Part III (1990)

2016 | 2017-06-09 | 3773

Aprašymas: Panda Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską! Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų. Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis… Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?

2030 | 2018-07-24 | 3894

Aprašymas: Buvęs gatvių vaikis Aladinas, vogdavęs maistą, kad išgyventų, surimtėjo ir įsimylėjo. Jo išrinktoji – Agrabo miesto princesė Džasmina. Kartu su ja, beždžionėle Abu, skraidančiu kilimu ir greitakalbiu Džinu bei impulsyviąja papūga jie leidžiasi į nepamirštamus nuotykius. Kiek pavojų tyko kelyje ir kiek stebuklų išsipildys bekeliaujant? Princesei Džasminai, užaugusiai auksiniuose rūmuose, prasidės visai naujas gyvenimo etapas su nepamirštamais įspūdžiais, o Aladinas turės įveikti dar daug išbandymų, kad pagaliau galėtų vesti savo mylimąją ir tapti tikru princu, o gal net ir sultonu.

2016 | 2017-06-09 | 4255

Aprašymas: Koalos Basterio valdomam muzikiniam klubui – sunkios dienos. Klientų vis mažiau, nes miesto žvėrys susirado kitų pramogų. Tikėdamasi vėl sugrąžinti klubui buvusią šlovę, koala sugalvoja surengti atvirą dainavimo konkursą, o jo nugalėtoją apdovanoti didžiuliu piniginiu prizu. Basterio idėja pasiteisina: už klubo durų ima būriuotis žvėrys, trokštantys išmėginti jėgas konkurse. Po pirminių perklausų, sutraukusių minias dalyvių, komisija balsavimu išrenka penkis finalininkus: smulkiu sukčiavimu besiverčiantį pelėną, nuo žiaurios scenos baimės kenčiančią dramblę, 25 paršelių mamą, jauną gorilą iš nusikaltėlių giminės ir pankuojančią dygliakiaulę. Kiekvienas iš jų tikisi pergalės, kuri pakeistų jų gyvenimą. Pagaliau ateina didžiojo finalo vakaras. O visi netikėtumai tik prasideda…

1982 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Sniego senis – prieš trisdešimt metų sukurtas filmas, be kurio britai neįsivaizduoja didžiųjų metų švenčių. Džeimso nulipdytas Sniego senis vieną naktį atgyja… Berniukas ir naujasis jo draugas leidžiasi į stebuklingą nuotykių pasaulį, aplanko Sniego senio gimtinę – Šiaurės ašigalį. O ten juos pasitinka nepaprastas šeimininkas.

2030 | 2018-07-24 | 3387

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

2030 | 2018-07-24 | 3772

Aprašymas: Dešimtmetė Sandra (angl. The fairytale detective Sandra) pasitelkusi detektyvės įgūdžius keliauja į tolimus kraštus, kuriuose apstu pasakų herojų. Tačiau ten mums gerai žinomos pasakos turi kiek kitokį, savotišką prieskonį. Įsivaizduojat, kaip būtų buvę, jei Pinokis nebūtų niekada melavęs? Arba kas nors būtų pavogęs ir apsiavęs krištolinę Pelenės kurpaitę? Sandrai teks ne juokais paplušėt, kol ištirs visas šias bylas!

2004 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Dėl laiku nesumokėtų mokesčių rančai „Rojaus lopynėlis“ gresia uždarymas. Šeimininkė galėtų parduoti savo karves ir surinkti reikiamus pinigus, bet nenori išsiskirti sus savo augintinėmis. Tuomet trys žavios karvutės Mis Kalovej, Greisė ir Megė ryžtasi išspręsti sudėtingą situaciją. Raguotosios keturkojės nusprendžia surasti jau pagarsėjusį žemės grobstytoją, pristatyti jį teisėsaugos pareigūnams ir tokiu būdu užsidirbti 750 JAV dolerių atlygį. Joms į pagalbą pasisiūlo žirgas Bakas, kuris kuo puikiausiai išmano Rytų kovų menų subtilybes ir sugeba efektingai išspardyti įvairaus plauko blogiečius.

2013 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

2011 | 2017-06-09 | 4994

Aprašymas: Megamaindas – tai mėlinas ateivis atvykęs iš tolimos planetos į žemę. Ilgus metus daręs negerus dalykus, sukūręs galybę išradimų ir įrankių blogio darymui. Tokia buvo jo praeitis. Nuo dabar, jis yra Metrosyčio gynėjas. Naujas stilius su nauju kostiumu, senas draugas ir nauji rūpesčiai. Mygtukas, kuris ilgus metus gulėjo štalčiuje tapo niekam nepatrauklus. Megamindas ir Pastumdėlis negalėjo prisiminti nuo ko jis yra, tad nutarė išbandyti. Bandė ir prisibandė. Smagi istorija visai šeimai.

2030 | 2018-07-24 | 3587

Aprašymas: Įkvėptas 2009 metais sukurto animacinio filmo “Monstrai prieš ateivius” (angl. Monsters vs Aliens), šis serialas pasakoja tolimesnius numylėtų veikėjų nuotykius. Tarp šių veikėjų Bobas – želatinos formos lašas neturintis smegenų, Linkas – priešistorinis žuviažmogis, daktaras Tarakonas – pusiau žmogus, pusiau išprotėjęs mokslininkas ir Siuzana – neįtikėtina moteris-milžinė. Jie bando prisitaikyti naujame pasaulyje, kupiname keistų ateivių.

2022 | 2017-06-09 | 3897

„Iki pavasario – nežadinti“ animacijoje lokys ruošiasi žiemos miegui, jam reikia apsisaugoti nuo medžiotojų ir... Mašos. Bet tikriausiai nėra pasaulyje tokių kliūčių, kurių neįveiktų mažoji išdykėlė, norėdama aplankyti savo draugą. Serijoje „Iki pavasario – nežadinti“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, kaip ir vėl nenuorama Maša jaukia visus lokio planus.

1994 | 2017-06-09 | 4350

Aprašymas: Galvodamas, kad nužudė savo tėvą, mažas liūtukas Simba iškeliauja tremtin ir atsisako teisės užaugęs tapti karaliumi. Čia jis sutinka griaužiką Timoną ir Afrikos tapyrą Pumbą, kurie tampa geriausiais liūtuko draugais. Bėga laikas, Simba užaugo. Kartą atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą ir ją įsimyli. Jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi su dėde Scaru dėl teisės į sostą. Filmukas už geriausią dainą ir geriausią garso takelį pelnė 2 „Oskarus“.

Liūtas karalius - Lion King (1994)

2000 | 2017-06-07 | 3681

Šis senosios animacijos filmukas Medžiotojo sapnas nukels vaikus į nuostabų mišką. Čia vyksta tikri stebuklai medžiotojas taps mažu žmogeliuku ir galės pamatyti visus gyvūnus iš arti. Kokius gyvūnus medžiotojas sutiks ir ką gi jie nuveiks drauge ? Ši istorija apie medžiotojo sapną patiks ir berniukams ir jų tėveliams. Pasaka pamoko vaikus kad reikia rūpintis gyvūnais ir jų neskriausti.

1960 | 2017-06-08 | 4547

Sena pasaka apie pagranduką. Trobelėje gyveno senelis ir senelė. Kartą senelė iškepė pagranduką anūkėlei vardynų proga. Pagrandukas keliavo miško takeliu ir kiekvienas taikėsi jį suėsti, nes atrodė labai skaniai. Tačiau pagrandukas pasprukdavo. Galiausiai visi žvėreliai pagrandukas ir anūkėlė kartu linksminosi.

1975 | 2017-06-08 | 3988

Filmukas vaikams Gražinkite reksą. Filmukas apie šunelį Reksą, kuris linksmai su savo šeimininku žaidė ledo ritulį. Skilus ledui berniukas liko ant ledo lyties ir Reksas jį išgelbėjo. Tačiau šunelis sušalo ir pateko pas gydytoją. Berniukas ilgai ieškojo savo draugo ir liūdėjo, skambino gydytojui ir prašė gražinti šuniuką. Tačiau gydytojas žinojo, kad šuniuko jau nebėra. Pažiūrėkite nepaprastą istoriją apie šuniuko Rekso ir berniuko draugystę.