Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 4133

Aprašymas: Tai istorija apie mažą mergaitę, kuri atsitiktinai pateko pas pasakų herojus, gyvenančius neįžengiamame miške. Ragana, Miškinis, Baidyklė, Vandenis, Koščiejus – rusų liaudies pasakų herojai, „nelabieji“. Tačiau mūsų animaciniame filme herojai atsiskleidžia visai iš kitos, teigiamos pusės, aktyviai dalyvaudami mergaitės auklėjime…

2030 | 2018-07-24 | 3443

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2022 | 2017-06-09 | 3947

Animaciniame filmuke „Dvi prieš vieną“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai pamatys net dvi Mašas, tiksliau – Mašą ir jos sesutę Dašą. Visi žino, kaip viena Maša sugeba sujaukti lokio namus, reikia tik įsivaizduoti, ko gali pridaryti dvi tokios mergaitės. Serijoje „Dvi prieš vieną“ lokys supras, kad varvantis stogas tai ne blogiausia, kas jam galėjo nutikti.

2030 | 2018-07-24 | 5540

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.

2030 | 2018-07-24 | 3632

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2030 | 2018-07-24 | 3360

Aprašymas: Krepšininkai (angl. Baskup Tony Parker) – prancūzų animacinis serialas. Rudis, Stela, Maikas, Mia ir Leo yra gabių krepšininkų grupė, kuriuos vienija aistra žaidimui. Jaunuolius treniruoja NBA žvaigždė Tonis Parkeris.

2000 | 2017-06-07 | 3869

Filmukas apie du brolius, kurie pasinaudoję stebuklingu dviračio ratu keliauja po kosmosą ieškodami svarbiausio žvaigždininko, tam kad išsiaiškintų visatos paslaptis. Ir vis gi, ar jiems pavyks išsiaiškinti kas tas svarbiausias žvaigždininkas? O gal kiekvienas žmogus prisidėjęs prie bendro darbo yra vienodai svarbus? Žiūrėdami šį filmuką daug ką sužinosite apie brolišką meilę.

1976 | 2017-06-11 | 4301

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2000 | 2017-06-07 | 3648

„Pasivaikščiojimas“ – tai filmukas vaikams, užburiantis savo vaizdais ir užliūliuojantis muzika. Žalia gamta, margi drugeliai, šviesus dangus, mažoji gyvūnija, spalvingos vaivorykštės – visa tai atskleidžia, kokia nepaprasta ir graži yra gamta. „Pasivaikščiojimas“ – puikus filmukas mažiesiems ir maloni atvanga tėvams.

2000 | 2017-06-07 | 3775

Linksmasis daržas - linksmas, nuotaikingas filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie sodina daržą ir rūpestingai jį prižiūri. Darže mažieji vaikai pastato kaliausę, kad ši nuvytų čia atlekiančius paukščius. Savo šuneliui taip pat liepia saugoti daržą, o šis savo darbą atlieka nepriekaištingai - išvaro į linksmąjį daržą atklydusius šernus. Taip rūpindamiesi daržu rudenį vaikai sulaukia be galo gausaus derliaus. Pažiūrėkite šį nuotaiką pakeliantį filmuką, kuris be skambančių dainų dar leidžia pasigėrėti vaikučių darbštumu.

1984 | 2017-06-09 | 4002

Aprašymas: Nemirtingoji Tarzano legenda – filmas sukurtas pagal Edgaro Rice Burroughs romaną – istorija apie laivo avarijoje žuvusios šeimos atžalą, kurį užaugino beždžionės, o tyrinėtojai, atsitiktinai aptikę jį džiunglėse, grąžina į civilizuotą gyvenimą. Beždžionių būryje užaugusio vaikino laukia netikėti žmonių santykiai ir nepatirtas meilės jausmas. 1985 m. filmas nominuotas 3 “Oskarais” už geriausią scenarijų, grimą bei antraplanį vaidmenį.

1967 | 2017-06-08 | 3848

Filmukas vaikams Dinozaurų kalnas. Pasakojimas apie dinozaurus vaikams. Prieš daug milijonų metų žemėje gyveno dinozaurai. Jie buvo taikūs, bet stiprūs gyvūnai, dėl to visi juos gerbė. Šie milžinai dinozaurai išsirisdavo iš ne didesnio kaip sviedinys kiaušinio. Du dinozaurai draugavo ir atsirado kiaušinis. Tada nešdavo jį į kalnus ir ten palikdavo ant saulės, kad išsivystytu dinozauriukas. Štai ir išsirito du mieli dinozauriukai. Taip buvo milijonus metų. Tačiau pradėjo keistis klimatas, orai keitėsi ir šaltėjo. Atėjo ledynai, o vėliau atsirado žmonės ir dinozaurai išnyko. Liko tik tuščias kiaušinio lukštas :)

1984 | 2017-06-11 | 4214

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2030 | 2018-07-24 | 3935

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Šis pasaulis susideda iš dviejų tartum veidrodis atsispindinčių dimensijų. Pirmajame Assiah pasaulyje gyvena žmonės. Antrasis pasaulis, Gehenna, priklauso demonams. Paprastai, kelionės ir bet koks kontaktas tarp šių pasaulių yra neįmanomas. Kaip bebūtų, demonai gali pereiti į žmonių pasaulį apsėsdami bet ką, kas jame egzistuoja. Šėtonas – galingiausias demonų valdovas. Visgi, yra vienas jam būtinas dalykas, egzistuojantis tik žmonių pasaulyje, ir vienintelis jį pajėgiantis sutvardyti! Šiai misijai jis sukūrė Rin – jo ir žmogaus moteries sūnų. Bet ar sūnus sutiks su jo planais? O galbūt jis taps kuo kitu..? Egzorcistu?

1998 | 2017-06-09 | 3618

Donald Duck Donald's garden išleistas 1942 m.

2000 | 2017-06-09 | 4184

Smurfai ir slibinas neįtikėtinai stebuklingas pasakojimas apie gudriuosius nykštukus. Gargamelis kaip visada bando surasti jų kaimelį ir jis jau visai šalia. Bet vyresnysis smurfas puikus burtininkas jis sukurs stebuklingą vaistą ir kaimelis taps nematomas.Tai bent įdomybė! Toliau laukia dar keistesni įvykiai. Smurfai sutiks slibiną. Nebijokite jis draugiškas padarėlis tiesiog jį reikia pagydyti. Žinoma geraširdžiai veikėjai jam padės. Smurfai ir slibinas -nuostabus filmukas skleidžiantis gėrį ir draugystę.