Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3623

Filmukas vaikams Stebuklingas sodas. Kartą, stepėje, du kazachai randa lobį – maišą aukso. Nežinodami ką su juo daryti, jie kreipiasi į išminčių ir jo mokinius, kurie pataria nupirkti už visus tuos pinigus sėklų ir užauginti stepėje sodą. Į sėklų paieškas leidžiasi jauniausias mokinys, tačiau jam mėgina sutrukdyti kiti. Filmuko veikėjų laukia tokie išbandymai, kuriuos retas norėtų patirti, tad žiūrėdami šį filmuką suprasite, kokia didelė yra „stebuklingo sodo“ kaina.

2030 | 2018-07-24 | 3548

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2021 | 2017-06-09 | 4002

Pirmasis nuostabaus animacinio filmuko Tomas ir Džeris sezonas iškarto prasideda nuo linksmų gaudynių. Gudruolis katinas Tomas vaikosi Džerį vis ką nors jam iškrečia. Tačiau mažasis Džeris taip pat ne iš kelmo spirtas. Šis herojus nors ir mažas bet labai vikrus tikras greituolis. Šie veikėjai prikrės išdaigų virtuvėje o juk su indais žaisti negalima. Nežinia kas bus jeigu pamatys šeimininkė.Kitose serijose veikėjai patirs dar smagesnių nuotykių. Tai filmukas sužavėsiantis net pačius mažiausius žiūrovus nes jame mažai kalbų ir daug veiksmo. Animacinis filmukas mokys vaikus draugauti bei suteiks idėjų naujiems smagiems žaidimams.

2030 | 2018-07-24 | 3608

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Keista šeimynėlė (angl. Fairly OddParents) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Timis yra 10-ies metų berniukas, kuris nori tobulo gyvenimo. Deja, jis turi tėvus, kurie dirba visą laiką ir dažnai nepaiso savo norų. Šalia jo yra jo nuolatiniai kompanionai, jo krikštatėviai Cosmo ir Vanda…

2001 | 2017-06-09 | 3765

Aprašymas: Didžiulis mielas raguotas pabaisa Džeimsas Salivanas, apaugęs melsvu kailiu su violetinėmis dėmėmis, vadovauja pabaisų fabrikui. Jis su savo padėjėju ir geriausiu draugu Maiku Vazovskiu (vienaakiu žaliu pabaisiuku) ir kitais keistais pabaisomis milžiniškame fabrike gamina energiją iš vaikų klyksmų. O tam reikia vaikučius kasnakt gąsdinti. Tačiau vieną gražią dieną į labai gerai nuo žmonių saugomą fabriką netyčia patenka mergytė Bū. Keisčiausia, kad mažoji Bū visai neišsigąsta, o pabaisos pašiurpsta iš siaubo…

2011 | 2017-06-09 | 4000

Lioleko ir Boleko pasakojimai 1971 m. - 13 serijų.

2000 | 2017-06-07 | 3784

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltoji pelytė. Filmukas apie baltają pelytę. Pelytes sugalvojo žaisti slėpynių. Tačiau buvo viena baltoji pelytė, kurią visada surasdavo pirmą, dėl to ji labai liūdėdavo, nes buvo kitokia nei visos kitos pelytės. Vėliau išmoko kepti pyragus taip kaip kepė jos mama, nors pati ir nemokėjo. Pelytė buvo geraširdė, padėdavo tai vienam tai kitam ir labai stengdavosi nors ir nemokėdavo. Vėliau dėl savo geros širdies susirado draugų, kurie pripažino ją tokia kokia ji yra. Filmukas moko būti savimi ir padėti kitiems.

1981 | 2017-11-07 | 10881

Aprašymas: (rus. Приключения Тома Сойера и Гекльберри Финна). Paties geriausio Amerikiečių rašytojo Marko Tveno romano ekranizacija. Patys netikėčiausi nutrūktgalvių Tomo ir Heko nuotykiai – avantiūriškos kelionės ir bėgimai nuo nusikaltėlių. Tačiau svarbiausia šioje istorijoje tai, kad jie mokosi būti ištikimais draugais ir gerais žmonėmis.

Tomo Sojerio ir Heklberio Fino nuotykiai (1-3 serijos) - Приключения Тома Сойера и Гекльберри Финна (1981)

2010 | 2017-06-09 | 3922

Aprašymas: Į kosmosą ištremto Halko erdvėlaivis sudužo Sakaro planetoje, kurią valdo nuožmusis Raudonasis karalius. Parduotas į vergiją, jis tapo galingiausiu gladiatoriumi, tačiau naujieji šeimininkai neilgai tuo pasidžiaugė. Milžinas sudarė sąjungą su naujaisiais savo likimo draugais: apsukriu vabzdžiu Myku, negailestingu uolažmogiu Korgu, buvusiu dvasininku Hiruamu ir kilminga maištininke Eloja. Viskuo nusivylę Sakaro gyventojai tiki, kad Halkas yra jiems siųstasis išgelbėtojas. Tačiau ar jis išgelbės jų planetą, ar sunaikins?

2017 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo tokios paslapties…

1998 | 2017-06-09 | 3792

Donald Duck Tea for two hundred išleistas 1948 m.

2030 | 2018-07-24 | 3627

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.

2003 | 2017-06-09 | 3986

Aprašymas: Atostogaudami Australijoje, Skūbis Dū ir paslaptinga draugija dalyvauja muzikos festivalyje, kuris vyksta ant Vampyro uolos. Tačiau muzika pasidaro nuobodi, kai jie išsiaiškina, kad legendinė Australijos būtybė, vardu Jovis Jahu, grobia muzikos atlikėjus ir verčia juos vampyrais! Apsimetę sunkiojo metalo muzikos grupe, Skūbis Dū ir jo draugija turi atsilaikyti prieš vampyrų rokenrolo trio, jei tik nori išsiaiškinti keistą nuošalios vietovės paslaptį, kuri gaubia legendą apie vampyrą.

2000 | 2017-06-07 | 3931

Senosios animacijos filmukas vaikams Sesutė Alionuška ir broliukas Ivanuška. Rusų liaudies pasaką apie sesutę Alionuška ir broliuką Ivanuška. Miško pakrašty torbelėje gyveno broliukas ir sesutė. Išėjo Alionuška į laukus ir broliuką su savimi pasiėmė. Užsimanė broliukas Ivanuška atsigerti iš balutės, bet sesutė jį perspėjo, jog jei atsigers - ožiuku pavirs. Tačiau ivanuška nepaklausė ir pavirto ožiuku. Kaip vaikams sekėsi toliau pamatysite šiame legendiniame filmuke.

2008 | 2017-06-09 | 3735

Aprašymas: Animacinė komedija apie tingią, nerangią pandą Po, kuri per trumpą laiką turi tapti kung fu meistru ir išgelbėti slėnį nuo niekšiško ir plėšraus leopardo Tai Lung. Veiksmas vyksta legendinėje Senovės Kinijoje, kur mūsų mažai vilčių teikiantis herojus Po įžengs į griežtą kung fu pasaulį ir apvers jį aukštyn kojomis. Restorane padavėju dirbantis entuziastingasis Po yra didelis kung fu gerbėjas. Netikėtai išsipildžius senovinei pranašystei, Po svajonės pradeda virsti tikrove – jis įsijungia į kung fu pasaulį ir mokosi kovos meno paslapčių iš savo dievaičių – legendinių kovotojų – Tigrės, Beždžionės, Gervės, Gyvatės, Maldininko. Šių meistrų laukia nelengva užduotis – paversti švelnų ir lėtą Po tikru kung fu kovotoju… kol dar ne per vėlu.