Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3981

Lioleko ir Boleko pasakojimai 1971 m. - 13 serijų.

2013 | 2017-06-09 | 3973

Aprašymas: Gintarinės jūros pakrašty magiškas paukštis padėjo stebuklingą kiaušinį, kuris išpildo vieną, bet patį didžiausią norą. Kas bus, jei jis pateks į blogio rankas arba atsidurs neišmanėlių namuose, kurie kiaušinį kaip paprastą margutį suvalgys su duona ir majonezu? Visų pasakų blogiukai labai susidomėjo stebuklingu kiaušiniu ir svajoja pasinaudoti tuo vieninteliu šansu. Tai raganos ir velniai, kiti baisūs padarai ir pats didžiausias vaikų siaubas – Babaušis. Kam atiteks svajones pildantis stebuklas?

2022 | 2017-06-09 | 3877

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2030 | 2018-07-24 | 4038

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

1995 | 2017-06-09 | 4256

Aprašymas: Devintojo gimtadienio proga, berniukas gavo daug dovanų. Tik du dalykai jo visai nesužavėjo. Sena spintelė, kurią padovanojo brolis, ir geriausio draugo padovanota plastikinė indėno figūrėlė. Tačiau kaip tik šios dvi dovanos privertė gerokai nustebti.

2000 | 2017-06-07 | 3701

Filmukas vaikams Meškiukas ant kelio. Senoji animacija – tai nuotaikingi ir prasmingi filmukai vaikams (ir ne tik). „Meškiukas ant kelio“ – dar viena graži pasaka. Nedidelis lokiukas, vos panešdamas medaus statinę, pamato važiuojančią lapę, o vėliau ir kitų žvėrelių, deja, nesutinkančių padėti. Pagalbos ranką galiausiai ištiesia ežiukas, teturintis tik dviratį. Tai intriguojantis filmukas, parodantis mažiesiems, kaip svarbu padėti kitiems ir kaip ta pagalba sugrįžta.

2030 | 2018-07-24 | 12021

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3938

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

2004 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo užsiėmimas buvo gelbėti nekaltų žmonių gyvybes ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nereikalingi… Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagiosios kovos su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis. Tačiau ar tai tik nebus mirtino pono Nerealiojo priešo sugalvoti spąstai? Netikėtai visai Nerealiųjų šeimynėlei vėl tenka stoti į kovą, kad išgelbėtų savo tėvą. O kartu – ir visą pasaulį, žinoma.

2030 | 2018-07-24 | 3472

Aprašymas: Pilotas Balu (angl. Tale spin) – JAV animacinis filmas. Disnėjaus kino kompanijos animacijos serialas apie neįprastą Keip Siuzetės miestą. Angą uolose kaip vartus į šį miestą nuo oro piratų ir kitų užpuolikų saugo prieš-lėktuvinė artilerija. Taip pat skraidydami greitaisiais sraigtasparniais savo miestą prižiūri linksmi bei sumanūs lakūnai meškinai. Žymiausias serialo herojus yra stambus geraširdis lokys Balu, kurio verslą ištiko bėdos – jo krovinių gabenimo oru įmonę perperka Rebeka Kaningen, tačiau Balu ir naujoje įmonėje gauna darbą ir tęsia savo nuotykius debesyse. Įdomu tai, kad šiame animaciniame seriale vaizduojami lėktuvai turi atitikmenis tikrovėje.

2014 | 2017-06-09 | 4632

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.

2007 | 2017-05-31 | 5049

Po to, kai animacijos studijos „Pixar” kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar” išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

LA Troškinys / Ratatouille -  (2007)

1998 | 2017-06-09 | 3661

Donald Duck The flying jalopy išleistas 1943 m.

2000 | 2017-06-07 | 3820

Senosios animacijos filmukas vaikams Vienišas rojalis. Mažas berniukas džiaugiasi savo muzikos instrumentu ir kuria gražiausias melodijas, kol staiga jo rojalio neparduoda. Rojalis palieka namus, o kartu, iš paskos, ir berniukas. Jie ieško vienas kito, sutinka gausybę kitų veikėjų, patiria daug nuotykių, vien tam, kad berniuko pirštai kurtų puikiausią muziką. Galų gale jie vėl atranda vienas kitą ir iš naujo pasigirsta gražiausi muzikos garsai.