Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2021 | 2017-06-09 | 4142

Dešimtasis sezonas kartu su neišblėstančio populiarumo personažais Tomu ir Džeriu nukels į saulėtą paplūdimį. Vaikus pralinksmins sportuojantys katinai. O kaip sportuoti seksis katinui Tomui? Šis personažas tikras nenuorama tad nenorės nusileisti. Kovoti su konkurentu ne taip lengva todėl bus labai linksma stebėti jų lenktynes. Ir vėl keliausim su pašėlusiais veikėjais į neįtikėtinus nuotykius. Ančiukas Spaikas ir jo sūnelis tapę virėjais bei Tomas ir Džeris apsigyvenę pilyje argi tai ne nuostabu ? Čia jie gali tapti kuo tik užsinorėję. Pamatysite jog nieko nėra neįmanomo pasakų pasaulyje.

2030 | 2018-07-24 | 3329

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2022 | 2017-06-09 | 3689

Neįtikėtinas nutikimas atsitiko serijoje Pamestinukas. Vieną diena Mergaitė Maša į lokio trobelę parnešė didžiulį kiaušinį ir liepė lokiui jį... perėti. Netrukus išsirito mažas pingviniukas. Lokiui teko būti pingviniuko tėčiu - maitinti, žaisti, rūpintis, štai kokia dalia jo laukia filme Pamestinukas. Tačiau visi mes turim savo namus, ir pingvinui teks iškeliauti į savo kraštą.

2000 | 2017-06-07 | 3606

„Mes einame paskui saulutę“ – tai pasaka apie tris draugus – katiną, antelę ir zuikutį, kurie pavargę nuo nesustojančio lietaus, išsiruošia į nuotykių kupiną kelionę, tikėdamiesi surasti išsvajotąją saulutę. Kelionės metų iki saulutės mūsų herojams nutinka daug stebuklingų dalykų. Šis gražus animac. filmukas mus ir vėl moko draugiškumo ir tikrosios draugystės bei stengiasi parodyti, kad yra labai svarbu turėti gerus draugus.

2000 | 2017-06-07 | 3633

Filmukas Gegutė ir varnėnas. Tai pasakojimas apie paukštelius, kurie susuko lizdelį ir laukiasi vaikučių, augina juos ir laimingai gyvena. O štai gegutė mėgsta laisvę, mėgsta pašokti laisvės šokį. Tačiau kartą gegutė pateko į bėdą, bet kas gi ją gelbės jei ji tik viena šoko ir kukavo. Atskrido varnėnas ir ją nusinešė. Vėliau varnėnas bandė pulti ir paukščių šeimyną, bet šeimoje vienas kitą palaikydami paukščiukai buvo stiprūs ir apsigynė. Filmukas moko, kodėl reikia kurti šeimą.

2030 | 2018-07-24 | 3586

Aprašymas: Įkvėptas 2009 metais sukurto animacinio filmo “Monstrai prieš ateivius” (angl. Monsters vs Aliens), šis serialas pasakoja tolimesnius numylėtų veikėjų nuotykius. Tarp šių veikėjų Bobas – želatinos formos lašas neturintis smegenų, Linkas – priešistorinis žuviažmogis, daktaras Tarakonas – pusiau žmogus, pusiau išprotėjęs mokslininkas ir Siuzana – neįtikėtina moteris-milžinė. Jie bando prisitaikyti naujame pasaulyje, kupiname keistų ateivių.

2006 | 2017-06-09 | 4120

Aprašymas: Įspūdingas populiariojo “Ledynmečio” tęsinys prasideda tada, kai Žemę dengiantis ledas pradeda tirpti, visiems priešistoriniams gyvūnams suteikdamas daug džiaugsmo. Dabar jie gali mėgautis visais prabangaus, pačios gamtos sukurto vandens atrakcionų parko malonumais: maudytis, šokinėti nuo tramplinų, grožėtis geizeriais ar naudotis natūraliomis purvo voniomis. Netikėti pokyčiai sužavi visus, tačiau gyvūnai net neįtaria, kad jiems gresia mirtinas pavojus: sparčiai tirpstančių ledynų vanduo netrukus užtvindys jų prieglobsčiu tapusį slėnį. Atsitiktinai pirmoji apie artėjantį potvynį sužino šaunioji trijulė – Manfredas, Sidas ir Diego. Jei pirmoje filmo dalyje jie gelbėjo žmonių kūdikį, tai šį kartą herojams tenka dar svarbesnė ir atsakingesnė užduotis – išgelbėti nuo pražūties visus rojaus slėnio gyventojus. Jie ne tik privalo visus perspėti apie gresiantį pavojų, bet ir sugalvoti būdą, kaip pasprukti nuo grėsmingai artėjančio potvynio!

1957 | 2017-06-07 | 4354

Senosios animacijos filmukas Lydekai paliepus, man panorėjus. Visiems gerai žinomas filmukas Vienoje karalystėje arba Lydekai paliepus man panorėjus. Tai paskaojimas apie Jemelią ir jo lydeką, caraitę Mariją, carą žirnį, užjūrio princą. Kartą jemelia pagavo lydeką. O ji prabilo ir paprašė paleisti ją pas mažuosius lydekiukus. Jemelia buvo geraširdis ir pasigailėjo lydekos. O lydeka jam atsidėkodama davė burtažodį, kuris išpildys visus Jemelios norus...