Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4097

Raudonoji gėlelė. Gyveno kartą tėvas ir turėjo tris dukras. Mano mielosios brangios dukružėlės. Rytoj rytą mano laivas išplaukia į užjurio kraštus, svetimas šalis. Gyvenkit gražiai ir draugiškai. Už tai jums parvešiu dovanų kokių tik panorėsite. Viena dukra užsimanė auksinio vainiko, kita dukra Liubavuška užsimanė krištolinio veidrodėlio. Na o trečioji mylimiausioji Nastenka paprašė raudonosios gėlelės. O raudonoji gėlelė auga tik už jūrų marių pabaisos valdose. Ar pavyks tėvui įvykdyti pažadą ir pargabenti raudonąją gėlelę?

2000 | 2017-06-07 | 3532

Filmukas Pilkakaklė. Rudenį, prasidėjus šalčiams, šaltukas išgasdino paukščius. Seni ir patyrę tikrino jaunesniųjų pasirengimą kelionei į šiltus kraštus. Viena antis turėjo dukrelę, kuri sunkiai skraidė, nes jos sparnelis buvo pažeistas. Todėl motina nutarė neskristi su visais paukščiais ir pasiliko žiemoti. Atėjus speigui ir užšalus ežerui Pilkakaklė ir visa šeima patiria daug išbandymų. Bet laimei ateina pavasaris ir viskas baigiasi gerai.

2011 | 2017-06-09 | 3622

Aprašymas: Tarp dviejų didelių valstybių Levamme ir Amatsuvian vyksta karas. Kokios jo priežastys mums pašykštima išsamios informacijos (gal ko nepasidalino ar kas iš lovos ne ta koja išlipo), bet svarbu, jog jis vyksta. Levamme imperijos princas Karlas yra iki ausų įsimylėjęs nuostabaus grožio kilmingąją Faną del Moral ir pažada jei per metus baigti karą, bet žinot kaip būna su tais vyrų pažadais. Kadangi Fana yra tautos viltis, į ją pasikėsina blogiukai, taigi norimą ją perkelti pas sužadėtinį. Viskas gal būtų nieko, bet kad juos skiria labai plati karo teritorija, o dar vandenyną kirst reikia. Čia reikalas prispiria kreiptis į puikų gyvenimo vėtytą ir mėtytą jauną pilotą Charles Karino. Berneliui nepasisekė nuo pat vaikystės, jo tėvas yra iš Amatsuvian, dėl to jis yra kas antro tautiečio paspiriamas į šonkaulius, jo gyvenimas švelniai tariant nelengvas, bet turėdamas svajonę gali viską iškęsti. Taigi Fana yra įsodinama į Charles lėktuvėlį ir kelionė prasideda.

2009 | 2017-06-09 | 5265

Aprašymas: Samanta, Clover ir Alex yra trys merginos, kurios atrodo, kad nesiskiria iš kitų Beverly Hilso vidurinės mokinių… Bet žmonės net neįtaria, kad jos yra aukščiausio lygio slaptosios agentės! Jos susiduria ne tik su nusikaltėliais maniakais, bet ir su liūtažmogiais arba su gorilomis!

2030 | 2018-07-24 | 3100

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2000 | 2017-06-07 | 3447

Atsargiai lydeka – linksmas, nuotaikingas filmukas vaikams apie bebrus, kurie bando užtvenkti užtvanką, kurioje gyvena lydeka. Jie nori išvyti lydeką iš užtvankos pačiais įvairiausiais būdais, tačiau gudriai lydekai pavyksta išvengti visų bebrų pinklių. Dieną ir naktį bebrai suka galvas, kaip susidoroti su lydeka. Ir visų nuostabai pats mažiausias bebriukas pagaliau suranda būdą kaip sugauti lydeką. Ši istorija parodo, kad kartais patys mažiausi būna patys gudriausi ir sumaniausi.

2030 | 2018-07-24 | 3931

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2006 | 2017-06-09 | 3391

Aprašymas: Paryžius, 2054-ieji. Pagrobta jauna ir gabi mokslininkė – tyrinėtoja Ilona Tasujeva, milžiniškos korporacijos „Avalonas“ darbuotoja. Pagrobėjai nežinomi, išpirkos nereikalaujama, o pirmieji bandymai rasti merginą bevaisiai. Šio reikalo imasi kapitonas Bartolomėjus Karas – įkaitų vadavimo specialistas. Jam pavyksta išsiaiškinti Ilonos paslaptį ir susekti jos pėdsakus Paryžiaus gatvių labirinte. Tačiau policininkas jau dvejoja, ar jo gelbėjamoji išties yra auka, ar piktadarė. Surasti Iloną tampa gyvybiškai svarbu ne tik jam, bet galbūt ir visai civilizacijai. Ji – atsakymas į „Renesanso protokolo“ mįslę, kuri gali pakeisti visos žmonijos ateitį. Ar galėjo Dievas sukurti žmogų? „Renesansas“ – su Franko Millerio „Nuodėmių miestu“ lyginamas animuotas trileris.

2000 | 2017-06-09 | 4028

„Na, palauk!“ online filmukai vaikams – tikras stebuklas, patiksiantis visai šeimai. Ši serija primena apie atostogas. Vilkas klasta įsigauna į kruizinį laivą, tikėdamasis sugauti kiškutį. Vėliau abu veikėjai patenka į sudėtingą situaciją – į laivą ima skverbtis vanduo. Ar jiems pavyks išsigelbėti? Tai išskirtinė „Na, palauk!“ serija, kadangi atrodo, kad joje vilkas ir kiškis trumpam susidraugauja.

2011 | 2017-06-09 | 3588

Aprašymas: Režisieriaus Oskaro Jonassono spalvingas animacinis filmas orientuotas į mažuosius žiūrovus, seka šimtametę legendą. Mažame kaimelyje augantis paauglys kalvis, o iš tikro – Valhalos dievų karaliaus Odino sūnus, trokšta užaugęs tapti stipriu vyru ir įstoti į kovotojų prieš piktąją raganą gretas. Vieną dieną Toro rankose atsiduria kalbantis kūjis, kuris ne tik dalija naudingus patarimus, bet ir suteikia galiūno jėgų. Stebuklingą ginklą pasisavinti nori daugybė blogiečių ir net prakeiksmus svaidanti piktoji ragana su galingų milžinų rinktine. Šiaurietiškos mitologijos sakmė, keistai intriguojantis ir kerintis animacijos stilius, įdomūs personažai ir efektyviai išnaudoti 3D privalumai turėtų iškelti islandišką šedevriuką iki pasaulinio lygio fenomeno.

2030 | 2018-07-24 | 3575

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2014 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Atsitiktinė LEGO figūrėlė yra supainiojama su legendiniu Statybos Meistru ir jam patikima išgelbėti visą LEGO visatą, kol piktasis LEGO tironas neįvykdė savo piktųjų kėslų, suklijuoti visą pasaulį…

2000 | 2017-06-07 | 3702

„Kalėdų senelis ir vilkas pilkas“ – tai nuotaikinga naujametė pasaka. Ji pradedama mažų lokiukų žaidimais (sniego senio lipdymu) ir linksmų kiškučių prašymu, kad Kalėdų senelis atneštų eglę. Deja, kur buvęs, kur nebuvęs, piktų kėslų vedinas, pasirodo klastingas vilkas. Jis apsirengia Kalėdų seneliu. Atrodo, kad šventinę nuotaiką keičia baimė, tačiau stebuklingų tikrojo Kalėdų senelio galių dėka viskas baigiasi laimingai, o vilkas gauna atpildą už savo niekšybes.

2000 | 2017-06-07 | 3512

Stebuklingas paukštis filmukas pagal rusų liaudies pasaka, apie tai, kaip bajorei sukvietus visu pačius geriausius meistrus tam, kad jie iki pavasario sukurtų po keistenybę. Keistenybė turėjo įtikti nuotakai - Oziorsko mergai. Nuotykiai praisideda, kai vienas meistrų sukuria paukščio formos skraidymo aparatą.Tai istorija ne tik mokanti draugystės, bet ir supažindinani su meile ir kodėl verta dėl jos kovoti.