Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

2011 | 2017-06-09 | 3646

Aprašymas: Tarp dviejų didelių valstybių Levamme ir Amatsuvian vyksta karas. Kokios jo priežastys mums pašykštima išsamios informacijos (gal ko nepasidalino ar kas iš lovos ne ta koja išlipo), bet svarbu, jog jis vyksta. Levamme imperijos princas Karlas yra iki ausų įsimylėjęs nuostabaus grožio kilmingąją Faną del Moral ir pažada jei per metus baigti karą, bet žinot kaip būna su tais vyrų pažadais. Kadangi Fana yra tautos viltis, į ją pasikėsina blogiukai, taigi norimą ją perkelti pas sužadėtinį. Viskas gal būtų nieko, bet kad juos skiria labai plati karo teritorija, o dar vandenyną kirst reikia. Čia reikalas prispiria kreiptis į puikų gyvenimo vėtytą ir mėtytą jauną pilotą Charles Karino. Berneliui nepasisekė nuo pat vaikystės, jo tėvas yra iš Amatsuvian, dėl to jis yra kas antro tautiečio paspiriamas į šonkaulius, jo gyvenimas švelniai tariant nelengvas, bet turėdamas svajonę gali viską iškęsti. Taigi Fana yra įsodinama į Charles lėktuvėlį ir kelionė prasideda.

2000 | 2017-06-07 | 3818

Senosios animacijos filmukas Besotis. Filmukas apie besotį Kuzia. Tai katinas kuris gyveno ir mėgo smaguriauti namuose begėdis. Net nuo knygos viršelio kiškučio tortą vagia. Taigi visi žvereliai sugalvojo pamokyti neklaužadą katiną, kuris tuo metu vartėsi prie radiatoriaus. Ar jiems pavyko sužinosite šiame linksmame filme ir suprasite kas atsitinka besočiams :)

2011 | 2017-06-09 | 4408

Aprašymas: Pamirškite tuos gražius ir holivudiškai švarius paveiksliukus! Išradingi ir pasiutę danų animatoriai pradeda naują erą su kaukoles traiškančiu ir keiktis mėgstančiu karžygiu barbaru. Jis brutalus ir žiaurus, jis dėvi stringus, jis švaistosi pagyrūniškais šūkiais, gundo seksualias merginas raumenų kalnais, traiško priešus plikomis rankomis ir smarkiai daužo šiaulietiška lazda. Šalia pasipūtėlio gražuolio bus ir kuklus, naivus barbaras Ronalas, visiška pirmojo priešingybė. Jis silpnas ir vargiai sugebėtų sutrypti irziančią musę ar sutraiškyti kraują siurbiantį uodą. Bet taip jau nutinka šiame pasaulyje, kad nepalankios aplinkybės pašalina iš žaidimo stipriausius ir visa atsakomybė už barbarų genties išlikimą užgula gležnųjų pečius.

2014 | 2017-06-09 | 3957

Aprašymas: Pasaulio geriausi didvyriai įkuria „Tesingumo lygą“ su tikslu sustabdyti ateivių invaziją Žemėje.

1993 | 2017-06-09 | 4214

Aprašymas: Daktaro Giro kiborgai Ki-17 ir Ki-18 ateityje siautėja ir jau baigia sumaišyti visą pasaulį su žeme, ateityje po žutbūtinio mūšio visi išskyrus Gohaną ir Tranksą žuvo po kovos su kiborgais. Pasaulis paskendo terore ir nėra nieko kas gali jiems pasipriešinti, žmonės krenta vienas po kito nuo kiborgų rankų. Ar Gohanui ir Tranksui pavyks apsaugoti Žemę?

2015 | 2017-06-09 | 4505

Aprašymas: Dabar jau 12-metė Railė leidžia laiką namuose su tėvais, kai į duris pasibeldžia potenciali bėda. Mamos ir tėčio emocijos priverstos susidoroti su mintim, kad Railė eina į pirmąjį pasimatymą.

2000 | 2017-06-07 | 3591

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

1999 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Jamados – tradicinė šeima: tėtis, mama, senelė, sūnus Sigė ir dukrelė Nonoko. Kaip ir kiekvienoje šeimoje kasdien jiems nutinka kas nors įdomaus ir linksmo: tai Nonoko užmirštama parduotuvėje, tai mama ir tėtis susipeša dėl televizoriaus pultelio, tai senelė nustebina savo kulinariniais eksperimentais… Labai nuotaikingas studijos Ghibli ir režisieriaus Isao Takahata anime filmas apie šiuolaikinės japonų šeimos gyvenimą, buitį bei nuolat nutinkančias komiškas situacijas.

2030 | 2018-07-24 | 3908

Aprašymas: Byvis ir Tešlagalvis (angl. Beavis and Butt-Head) – JAV animacinis serialas. Byvį ir Tešlagalvį pažįsta visi, netgi tie, kas jau nebeatsimena, kada atsirado pirmasis muzikinis TV kanalas – MTV. Šie du vyrukai tapo tikra legenda. Ir viskas tik dėl to, kad puikiai atlikdavo keturis dalykus: 1. Sėdėjo ant sofos ir spoksojo į “teliką”. 2. Prietrankiškai, bet labai šmaikščiai komentavo muzikinius vaizdo klipus. 3. Niekad taip ir “nenukabino” nė vienos panos. 4. Nuolat patekdavo į kvailiausias situacijas. Keisčiausia tai, kad paaugliai, ir netgi kai kurie suaugusieji, ėmė aklai juos pamėgdžioti. Animacinio serialo kūrėjai netgi turėjo atiduoti kai kurias serijas cenzūrai. Ypač kai keli vaikai, prisižiūrėję Byvio ir Tešlagalvio nuotykių, vos nesudegė savo namuose.

2013 | 2017-06-09 | 4026

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

2030 | 2018-07-24 | 3625

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2000 | 2017-06-09 | 4820

Aprašymas: Išdidus ir įžūlus imperatorius Kuzco, atleidęs įtartiną savo pavaduotoją Yzmą, nusprendžia gimtadienio proga sau pasidovanoti vandens atrakcionų parką, kurio pastatymui reikėtų nugriauti vieną iš jo karalystės kaimelių. Yzma rezga planus, kaip nugalabyti imperatorių ir susigrąžinti valdžią į savo rankas. Tačiau jos parankinio Kronko dėka, Kuzco yra paverčiamas į lamą ir papuola pas Pachą, nuoširdų kaimietį, gyvenantį būsimojo vandens parko teritorijoje. Pacha pasiūlo imperatoriui padėti sugrįžti į sostą su sąlyga, kad jis persigalvos ir statys savo pramogų parką kitoje vietoje.

1998 | 2017-06-09 | 3670

Donald Duck Over the limb išleistas 1950 m.

2009 | 2017-06-09 | 4519

Aprašymas: Dvi geriausios draugės Lijana ir Aleksa randa gražų veidrodėlį, kuris turi magišką paslaptį – jame įkalinta mergaitė. Lijana ir Aleksa susidraugauja su ja ir išsiruošia į tolimą žygį ieškoti paslaptingos deimantinės pilies ir išvaduoti naująją draugę. Kelionėje jas lydi dainos ir du žavingi šunyčiai. Tačiau nestigs ir išbandymų. Kaip seksis juos įveikti? Geriausios draugės galiausiai atras didžiausią lobį – supras, kad jų draugystė gali ištverti viską!