Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 5443

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…

2005 | 2017-06-09 | 3839

Aprašymas: Final Fantasy VII: Advent Children yra kompiuteriu sukurtas filmas pagal sėkmės susilaukusį PlayStation žaidimą Final Fantasy VII. Filmas pastatytas po dvejų metų kai baigiasi Final Fantasy VII įvykiai, po–apokaliptiniame pasaulyje, ir seka žaidimo pagrindinį veikėją Cloud Strife, kaip jis išnarplioja paslaptingo maro priežastį, kuris sunaikino populiaciją.

2000 | 2017-06-07 | 3605

Filmukas Galiniame suole tai nuotaikinga istorija apie nuotykius mokykloje. Šis filmukas patiks ne tik vaikams, bet ir tėveliams, nes nukels atgal į mokyklos suolą, kur be įvairių išdaigų neapsieinama. Ši istorija Galiniame suole parodys, kad mokytis gali būti labai įdomu. Veikėjai mintyse nukeliaus į įvairiausias vietas. Kokių nuotykių jie patirs ? Ši istorija moko mažuosius žiūrovus, jog reikia stropiai mokytis ir parodo, kad tai visai nesunku. Tereikia pasitelkti fantazija.

2011 | 2017-06-09 | 3787

Aprašymas: Daktaras Raičis yra vienas iš keleto išlikusių Taflo rasės atstovų, kadaise gyvenusių Planto planetoje prieš pasirodant Sajanams. Sajanai ne tik išžudė visa Taflo rasę, bet taip pat pavogė jų technologijas ir užkariavo planetą, kurią vėliau pavadino Vegetos planeta savo karaliaus garbei. Raičiui pavyko išsigelbėti kapsulės pagalba. Prieglobstį jis rado Tamsiojoje planetoje. Tai pasaulis, nustumtas į galaktikos pakraštį. Dabar jo vienintelis noras yra išnaikinti likusius Sajanus.

2000 | 2017-06-09 | 3586

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.

2030 | 2018-07-24 | 4342

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3487

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

2030 | 2018-07-24 | 3628

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2005 | 2017-06-09 | 3510

Aprašymas: Kiekvienais metais Pelenė rengia puotą ir kviečia įvairius svečius. Tarp svečių yra ir šuniukas Skrafis šioje stebuklingoje puotoje. Skrafiui nerūpi šokiai ir linksmybės, jis siekia išsiaiškinti vieną painų dalyką…

2013 | 2017-06-09 | 3613

Aprašymas: Nuolankus tvarto elfas išsiaiškina, kad jis yra vienintelis elfas, galintis sustabdyti Šiaurės Ašigalio invaziją, pasinaudodamas Senelio rogių paslaptimi – laiko gaubliu. Taip jis gali grįžti į praeitį ir išgelbėti Kalėdų Senelį… du kartus.

2030 | 2018-07-24 | 3133

Aprašymas: Po tūkstantmečio, kaip išpranašavo Ruso, žmonija sugrįžo į savo ištakas. Žmonės atsisakė civilizacijos ir technologijų, pasirinkdami komfortišką ir ramų XXa. gyvenimą. Be centralizuotos valdžios žmonės gyvena mažuose miesteliuose ir gyvenvietėse, harmonijoje su gamta. Nafta ir atomas tapo nebereikalingas. Kiekvienoje bendruomenėje gyvena “dziurioku” – paslaptingos jėgos, kurią mes pavadintume telekineze, meistrai. Turintys šią jėgą gali nudirbti bet kokį fizinį darbą arba panaudoti tą jėgą gyventojų gynybai. Galia, kurią galima pažadinti ritualais, labiau panašiais į senovinę magiją, atsiranda sulaukus maždaug 12 metų…

1998 | 2017-06-09 | 3576

Donald Duck Slide, Donald, Slide išleistas 1949 m.

2030 | 2018-07-24 | 3014

Aprašymas: Tadakunis, Hidenoris ir Jošitake yra mokiniai iš tik berniukų mokyklos. Šis pasakojimas tiesiog apie jų kasdienius gyvenimus, kaip mokinius. Laimėti krepšinio turnyrą? Surasti tikrąją meilę? Nieko panašaus čia nerasite. Ar tai būtų bereikšmis ginčas, kol triniesi su draugais, ar susitikimas su keistu bendradarbiu, bedirbant nepilną darbo dieną, ar tai pasitelkimas audringa fantazija, vėjuoto vakaro metu…

2005 | 2017-06-09 | 3669

Aprašymas: Pilnametražis animacinis filmas suaugusiems. Tai katastrofų filmų parodija. Prie Žemės artėja milžiniškas asteroidas, ir jeigu jis susidurs su planeta, čia tarp gyvųjų neliks net bakterijų. Nuo baisios lemties žmoniją gali išgelbėti tik komanda, kurios nariai – pornofilmų aktorius, robotas gėjus, penktą dydį dėvinčios blondinės ir paralyžiuotas mokslininkas.

2030 | 2018-07-24 | 3374

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2014 | 2017-06-09 | 3768

Aprašymas: Spalvingoje tolimoje planetoje, kurioje gyvena nuostabiausios būtybės, nedrąsus mažasis faunas Munis sužino, kad jam patikėtos atsakingos Mėnulio sergėtojo pareigos. Munis mano, kad įvyko klaida, juk jis bijo tamsos, bijo žvaigždžių ir išvis nelabai nori kažką saugoti. Nespėjęs deramai išsiaiškinti, ką jam reiks daryti ir už ką yra atsakingas, Munis jau turi spręsti problemą: kadaise nušalintas sargas, trokštantis keršto, nusprendė Saulę pasigrobti sau pačiam ir planetoje sugriauti dienos ir nakties pusiausvyrą. Su išdidžiu Saulės sergėtoju Sauliu ir dar viena nuostabia pakeleive jie leidžiasi į pavojingą kelionę tam, kad surastų Saulę ir sugrąžintų tvarką savo gražioje planetoje.

2030 | 2018-07-24 | 3499

Aprašymas: Seniai seniai, dar XV amžiuje, tolimoje planetoje, nuo Žemės nutolusioje 200 milijonų šviesmečių, dėl princesės Tinos, kurios galioje buvo virsti tobulu ginklu, prasidėjo pilietinis karas. Kad išsigelbėtų, ji pasinaudojo reinkarnacijos mašina ir nusiuntė savo sielą į Žemę, kur kas šimtą metų atgimsta žemiška moterimi, nors jos sieloje gyva atmintis apie praeitį. Iš gimtosios Tinos planetos į Žemę atkeliauja ir septynetas mokslininkų, pasivertusių baltaplaukiais paaugliais. Jiems įsakyta žūtbūt surasti Tiną. Dar į Žemę atvyksta žiaurusis Giroko su sūnumi Diuma, kurie nori užvaldyti stebuklingas Tinos galias. 2012 metais Tina tampa dvylikamete mergaite Helga. Ji susitinka su vietiniu berniuku Toma ir jiedu susidraugauja. Berniuką sužavi paslaptinga tyli mergaitė ir jis nuseka paskui ją. Kuo baigsis visų šių būtybių susitikimai?

2012 | 2017-06-09 | 4004

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

2030 | 2018-07-24 | 2923

Aprašymas: Baikščiajai Yuri nuolat nesiseka. Šeštos klasės mokslų metų pradžia jai suteikė tik dar papildomo galvos skausmo – ji buvo išrinkta gaudyti ateivius, kurie kaskart bando užplūsti mokyklą. Blogiausia tai, kad tenka nešioti ateivį-šalmą, su kuriuo sudaromi simbiotiniai ryšiai. Visa laimei jai padeda kitos dvi komandos narės: energingoji Kasumi ir rimtoji Kumi. Per visus mokslo metus jos patiria įvairiausius išbandymus bei tampa neišskiriamomis draugėmis.