Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1969 | 2017-06-07 | 4286

„Lapė, lokys ir motociklas su priekaba“ – filmukas vaikams, pradedamas nagingo lokio darbais. Darbštus rudnosis meistrauja sau motociklą su priekaba. Mažuosius miško žvėrelius labai sudomina lokio kūrinys ir šie prašo, kad lepečkojis juos pavėžintų. Tačiau, kur buvus, kur nebuvus pasirodo gudrioji lapė. O tada ir prasideda lokio vargai... Bet viskas baigiasi laimingai, o klastingoji rudoji dar ir pamokoma.

1995 | 2017-06-09 | 3794

Aprašymas: Tai filmukas apie puikiai žinomą Walto Disney personažą Gufį. Ir apie jo sūnų Maksą. Šis yra įsimylėjęs bendramokslę Roksaną, todėl, kad ją sužavėtų, Maksas su geriausiais draugais nutraukia mokyklos direktoriaus kalbą ir surengia neilgą, bet įspūdingą koncertą. Šis išsišokimas paverčia Maksą mokyklos žvaigžde, bet supykdo direktorių. Jo tėtis Gufis laužo galvą, kaip padėti sūnui, ir nusprendžia suorganizuoti žvejybinę iškylą tik jiems dviem. Gal idėja būtų ir nieko, tik kad jau suplanuotas pasimatymas su Roksana. Kad nesusigadintų sunkiai užtarnauto kietuolio vardo, Maksas griebsis melagysčių. Dėl to jo su tėčiu kelionė tikrai nebus labai sklandi. Nuotykiai ir netikėtumai laukia kiekviename žingsnyje!

2007 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: Jaunoji Egipto princesė netrukus taps šalies karaliene, jai paklus tūkstančiai žmonių. Tačiau prieš žengdama į sostą ji nusprendė būtinai atrasti savo mamą. Princesė neįsivaizduoja, kokie pavojai jos tyko varginančioje kelionėje. Rūstusis faraonas jau pasiuntė klastingus niekšus. Ieškant mamos, nebaisūs jokie pavojai.

1998 | 2017-06-09 | 3523

Donald Duck Trial of Donald duck išleistas 1948 m.

2000 | 2017-06-07 | 3631

Skirtinguose pasaulio šalyse gyveno Šeši Jonai, šeši kapitonai. Visi labai mylėjo jūra. Valtį vadino laiveliu. Šiltą vasaros rytą maža mergaitė išėjo pasivaikščioti. Ir nutarė ji nupiešti vasarą. Bet pasibaigė spalvos paletėje. Ir sutiko mergaitė Jonus iš skirtingų šalių, kurie atskubėjo jai į pagalbą. Draugystei nebaisi jokia bėda.

2030 | 2018-07-24 | 3765

Aprašymas: Denis Vaiduokliukas (angl. Danny Phantom) – JAV animacinis serialas.

2030 | 2018-07-24 | 4933

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3727

Aprašymas: Jau ne vieną dešimtmetį katinas Tomas ir peliukas Džeris juokina viso pasaulio vaikus, bei jų tėvelius. Nenutrūkstamos dviejų šmaikščių personažų lenktynės tapo animacinių filmukų klasikos šedevru. Simpatiškas katinas ir linksmas peliukas niekuomet nepavargs lenktyniauti, bet ištikus bėdai jie visuomet yra pasiruošę išgelbėti vienas kitą. Tomas ir Džeris filmukai, pilna animacijos kolekcija.

2030 | 2018-07-24 | 3746

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

1995 | 2017-06-09 | 3667

Aprašymas: Širdį drąskanti, be galo išmintinga bei pamokanti drama apie vienuolikmetį berniuką Deksterį, užkrėstą AIDS per kraujo perpylimą ir šalia esančio namo kaimyną Eriką. Jie susidraugauja, žaidžia kartu, kenčia nuo bendraamžių patyčių, visur ieško to stebuklingojo gydančio augalo, galinčio nugalėti ligą ir išbando ant savęs vos ne kiekvieną iš jų, jau net nebegalvodami apie pasekmes, bei krečia įvairias išdaigas… Visa tai labai praskaidrina paskutiniąsias Deksterio dienas… Erikui Deksterio mama tampa artimesnė, nei jo paties valdinga, nepakanti, despotiška, “neaiškaus plauko” motina, kuri dar ir prieštarauja bet kokiam savo sūnaus Eriko kontaktui su “AIDS berniuku”. Perskaitę bulvariniame laikraštyje žinutę, kad kažkoks gydytojas Niu Orleane, kuriame gyvena taip pat ir Eriko mylimas tėtis su savo jaunąja širdies drauge, pagaliau išrado vaistus nuo AIDS, jie ryžtasi pabėgimui iš namų ir leidžiasi plaustu Misisipės upe ieškoti to paslaptingojo gydytojo Fišburno, o laikas berniukui nenumaldomai bėga…

2005 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Miunchenas, Vokietija. Jau du metus Edvardas Elrikas gyvena kitame pasaulyje. Be savo šalies, draugų ir jaunesniojo brolio Alfonso. Nebegalėdamas naudotis alchemija Edvardas leidžia laiką su Alfonsu Heiderichu, labai panašiu į jo brolį. Nepaisant to, jis nepraranda vilties kada nors rasti kelią atgal į savo pasaulį. Po pagalbos į bėdą pakliuvusiai čigonei, Edvardas patenka į įvykių, galinčių sunaikinti abu pasaulius, sūkurį. Tuo metu jo jaunėlis brolis Alas mokosi alchemijos tikėdamasis surasti savo vyresnįjį brolį.

2030 | 2018-07-24 | 3544

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1974 | 2017-05-31 | 4646

Эта эскадрилья стала «поющей» — так капитан Титаренко подбирал себе новичков. Его «старикам» было не больше двадцати, но «желторотиков», пополнение из летных училищ ускоренного выпуска, в бой все равно, по возможности, не пускали. 

---

Stunning WWII flying sequences as the Soviet Air Force battles the Luftwaffe. Veteran Russian pilots teach their new recruits about life, death & love. When the older men fly into battle, will the young pilots be ready to fight - and how many will return?

Į mūšį eina vien "senukai" / В бой идут одни «старики» -  (1974)

2007 | 2017-06-09 | 3964

Aprašymas: Liujisas – vaikų namų auklėtinis, išradęs minčių skaitytuvą, kurį pavagia piktadarys Skrybėlius ir jo skrybėlė Doris. Liujisą aplanko iš ateities laiko mašina atskridęs paslaptingasis Vilburas Robinsonas ir išsigabena berniuką į ateitį ieškoti skaitytuvo…

2030 | 2018-07-24 | 3322

Aprašymas: Veiksmas vyksta ateities, apokaliptiniame pasaulyje. Žmonės nuniokojo žemę ir dabar gyvena po truputį naikindami tai, kas dar liko iš gamtos. Didžioji dalis gyvūnų rūšių jau sunaikintos, o likusi – prie išnykimo ribos. Apgriuvę ir nuskurdę miestai vis dar gyvuoja, išsibarstę po nuniokotą žemę. Žmonės gyvena susiskirstę į dvi grupes: kilminguosius ir paprastus gyventojus, kurių dauguma tapo nusikaltėliais. Sklando legenda, kad prieš pat pasaulio pabaigą pasirodys vilkai tam, kad nuvestų visus į Rojų. Niekas netiki šiomis legendomis, nes mano, kad vilkai išnyko prieš 200 metų.

2011 | 2017-06-09 | 4351

Aprašymas: Pamirškite tuos gražius ir holivudiškai švarius paveiksliukus! Išradingi ir pasiutę danų animatoriai pradeda naują erą su kaukoles traiškančiu ir keiktis mėgstančiu karžygiu barbaru. Jis brutalus ir žiaurus, jis dėvi stringus, jis švaistosi pagyrūniškais šūkiais, gundo seksualias merginas raumenų kalnais, traiško priešus plikomis rankomis ir smarkiai daužo šiaulietiška lazda. Šalia pasipūtėlio gražuolio bus ir kuklus, naivus barbaras Ronalas, visiška pirmojo priešingybė. Jis silpnas ir vargiai sugebėtų sutrypti irziančią musę ar sutraiškyti kraują siurbiantį uodą. Bet taip jau nutinka šiame pasaulyje, kad nepalankios aplinkybės pašalina iš žaidimo stipriausius ir visa atsakomybė už barbarų genties išlikimą užgula gležnųjų pečius.

1992 | 2017-06-09 | 6825

Aprašymas: Pašėlęs mokslininkas, kurio sukurtas daiktų mažinimo lazeris kadaise pavertė vabalėlio dydžio nykštukais ketvertą vaikų, dabar sukūrė tokį lazerį, kuris padidina. Ir vėl per mokslininko išsiblaškymą lazerio spindulys pataikė ne ten, kur reikia. Dvejų metų amžiaus sūnelis virto 15 metrų ūgio išdykėliu, o prisilietęs prie aukštos įtampos laidų užaugo dar dvigubai!