Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3671

Filmukas Legenda apie piktą milžiną – filmukas apie neturtingą žveją, kuris kartą jūroje užmetęs tinklą, ištraukė butelį. Vos tik žvejys jį atkimšo, iš jo išlindo didžiulis ir piktas milžinas. Jis pavertė žveją žymiu ir turtingu žmogumi už tai, kad šis išlaisvino jį iš butelio. Tačiau išlaisvintas milžinas sukėlė jūroje audras, sudaužė kitų žvejų laivus ir juos pražudė. Geraširdis žvejys, nors ir tapo turtingu, dėl to labai liūdėjo ir pasitaręs su žyniu nusprendė pergudrauti milžiną, ir uždaryti jį atgal į butelį. Pažiūrėkite šią įdomią ir pamokančią istoriją. Ji atskleidžia, kad gyvenime svarbiausia ne turtai, o gera ir tauri žmogaus siela.

2030 | 2018-07-24 | 4994

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1998 | 2017-06-09 | 3605

Donald Duck The New Neighbor išleistas 1953 m.

2004 | 2017-06-09 | 3596

Aprašymas: Devynmetė Merė jaučiasi vieniša. Jos tėvai nuolat užsiėmę savais reikalais ir neturi laiko, o išdykęs brolis Maksas įkyriai erzina. Mergaitė beprotiškai ilgisi draugijos ir nuotykių. Kalėdų išvakarėse ant slenksčio pasirodo mylimas Merės dėdė Albertas. Jis dukterėčiai atveža dovaną – medinį lėlę, spragtuką. Stebuklingą Kalėdų naktį įsisiūbavusi Merės vaizduotė įpučia gyvybę medinei lėlei. Atgijęs Spragtukas papasakoja Merei savo nepaprastą istoriją ir koks likimas jį ištiko. Merė drauge su juo leidžiasi į nuotykius po nepaprastą fantazijos pasaulį, kur lėlės tampa žmonėmis, o daiktai yra dešimt kartų didesni. Tačiau šiame paslaptingame, fantastiniame pasaulyje jų tyko pavojus. Mergaitė netrukus supranta, jog piktasis Žiurkių karalius ir jo sukta motina sugalvojo pavergti žmoniją. Kai Žiurkių karalius sučiumpa ir užkeri Spragtuką, atsakomybė už visos žmonijos likimą gula ant Merės ir Makso pečių. Sesuo ir brolis, pasitelkę atgijusių žaislų komandą, išsiruošia gelbėti Spragtuko ir viso pasaulio iš piktojo Žiurkių karaliaus nagų…

2030 | 2018-07-24 | 3433

Aprašymas: Įspūdingasis žmogus voras (angl. Spectacular Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie Piterį Parkerį kuriam yra 16 metų, bei jo nuotykius pavirtus “Žmogumi-voru”…

1994 | 2017-06-09 | 4735

Aprašymas: Tai dešimtasis Drakonų kova Z filmas. Broly po pralaimėjimo Gokui, nukrenta į Žemę ir ten „užstingsta“. Po kurio laiko jį pažadina Trunksas ir Gotenas, kurį Broly palaiko Kakarotu ir pradeda siausti bandydamas užmušti juos abu. Tuo pačiu metu Gohanas vienas vyksta susikauti su Legendiniu Super Sajanu.

2016 | 2017-06-09 | 3543

Aprašymas: Šįkart dėmesio centre atsidurs užuomarša Dorė, kuriai žuviukas Nemo ir jo tėtis Merlinas padės prisiminti praeitį. Kas gi yra Dori tėvai? Kada ir kur ji išmoko banginių kalbos? Klausimų tiek daug, o atsakymai kažkur toli toli… Prabėgus keliems mėnesiams po žuviuko Nemo nuotykių, jo draugę Dorę staiga pradeda lankyti vaikystės prisiminimų nuotrupos. Užuomarša Dorė staiga prisimena, kad kadaise ji yra buvusi Monterėjuje, Kalifornijoje. Lydima geriausių savo draugų Nemo ir Merlino ji leisis į ilgą kelionę link Monterėjaus jūrų instituto, kuriame jie sutiks naujus draugus, tapsiančius gidais po Dori prisiminimų pasaulį. Tai bus nepamirštamas nuotykis, kurio Dorė tikriausiai vėliau nė neprisimins…

2030 | 2018-07-24 | 4228

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

2000 | 2017-06-07 | 4033

Lazdyno rykštelė - filmukas apie broliuką ir sesutę - Marijuką ir Grigorašą. Mama išsiunčia vaikus grybauti, tačiau uždraudžia jiems eiti toliau negu iki juodojo ąžuolo. Grigorašas, vydamasis grybą, nubėga iki juodojo ąžuolo, o ten jį pagrobia piktoji ragana. Marijuka ieškodama broliuko pamato miške mirštantį lazdyną. Ji išgelbsti lazdyną, o šis atsidėkodamas padovanoja mergaitei rykštelę. Lazdyno rykštelės pagalba mergaitė suranda savo broliuką ir jį išvaduoja. Pažiūrėkite istoriją, kuri Jums parodys, kad už gerus darbus dosniai atsilyginama.

2008 | 2017-06-09 | 3844

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

1998 | 2017-06-09 | 3533

Donald Duck Truant officer Donald išleistas 1941 m.

2000 | 2017-06-07 | 4007

Filmukas apie tai, kaip asiliukas staiga pargriuvęs supranta, kas yra nelaimė, bet, tą pačią akimirką, jam pasidaro įdomu kas yra ta laimė. Taip jis leidžiasi į kelionę po laukus klausdamas kas yra ta laimė. Ir vis gi, asiliukas ir visi kiti gyvūnai suvokia kas yra laimė, kai išgelbėja mažą mergaitę vardu Maša. Istorija pamoko, kad laime gali būti ir maži dalykai.

2007 | 2017-06-09 | 4201

Aprašymas: Servanteso kūryba, ypač jo romanas „Don Kichotas“, užima vieną svarbiausių vietų Renesanso grožinėje literatūroje. Gausus patyrimo ir nelengvas gyvenimas suteikė Servantesui daug medžiagos meninei kūrybai. Jo literatūrinė veikla labai įvairi. Bet labiausiai jis pagarsėjo savo romanu „Don Kichotas“ — riterinių romanų parodija. Ypač juokingi Don Kichoto nuotykiai. Jam visur vaidenasi užburtos pilys, riteriai, damos, o iš tikrųjų tai — smuklės, jų šeimininkai, patarnaujančios merginos. Don Kichotas stoja į kovą su vėjo malūnais, juos palaikydamas milžinais, užpuola laidotuvių procesiją, manydamas, kad čia gabenamas sužeistas ar negyvas riteris, šoka į avių bandą, įsitikinęs, kad tai riterių kariuomenė…

2000 | 2017-06-07 | 3916

Filmukas apie šalį kurioje nuo seno karaliauja drakonas. Žmonės gimsta ir miršta, drakonas kaip ir anksčiau didis, baisus. Nei vienas žmogus bandęs kautis su drakonu negrįžo. Pasakojimas apie berniuką kuris perprato drakono klastą ir stojo į kovą. Išmintingas vėžlys jam davė patarimą ir kardą. Kaip narsuoliui sekėsi kautis, pamatysite šiame animaciniame filme.

2030 | 2018-07-24 | 8473

Aprašymas: Beibleidai: Metalinė kova (angl. Beyblade metal fusion) – Japonijos animacinis serialas. Džingas su savo ištikimųjų draugų komanda kovoja prieš piktąją grupuotę, trokštančią užvaldyti pasaulį. Narsuolį Džingą nugalėti nėra taip jau paprasta!

2030 | 2018-07-24 | 4242

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.