Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3241

Aprašymas: Antinas Narsuolis (angl. Darkwing Duck) – JAV animacinis serialas. Čia bus daug detektyvo parodijos ir daug piešto veiksmo. Švento Konrado miestas turi savo herojų – detektyvą Antiną Narsuolį. Šis seklys nėra tobulas – jį dažnai užvaldo didybės manija ir didžiulis šlovės troškimas. Todėl jam vis tenka rinktis tarp savo egoistinių norų ir pastangų būti geru tėčiu, kad nenuskriaustų įdukros Gosalinos. Darbe Antinui pagelbsti keistokas padėjėjas lakūnas Launčpedas Makvakas, su kuriuo jie narplioja įvairiausius antinų plunksneles šiurpinančius nusikaltimus.

2000 | 2017-06-07 | 3641

Senosios animacijos filmukas Spragtukas pasakoja apie piktajį princą, kuris už savo nuopelnus paverčiamas Spragtuku. Tai steguklinga istorija kur atgyja žaislai ir žmonės. Filme skamba nuostabi muzika kuri dažnai skamba ir teatre per Kalėdas. Spragtukui tenka kautis su pelėmis, bet kaip visada meilė nugali viską.

1997 | 2017-06-09 | 4053

Aprašymas: Šimtas metų po Drakonų kova GT nuotykių, visi herojai jau nebegyvi išskyrus Pan, Son Goko anūkę. Pan turi anūką vardu Jaunėlis Gokas, nors jis ir neturi tos narsos kurią turėjo jo proprosenelis. Pan ištinka širdies smūgis, Jaunėlis Gokas tiki, kad gali ją išgelbėti surinkęs drakono rutulius.

2022 | 2017-06-09 | 3764

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

2022 | 2017-06-09 | 4045

Filme Orkestro repeticija iš serialo Maša ir lokys lietuviškai vakai pamatys, kaip kartą lokys grybaudamas miške rado pianiną ir parsinešė jį namo. Suderinės stygas, jis šauniai grojo, kol išmokti groti panoro ir atėjusi mergaitė Maša. Jos svajonė - tapti žymia ir garsia pianiste. Lokys geras ir kantrus mokytojas, tačiau ar Maša išmoks groti sužinosite filmuke Orkestro repeticija?

1970 | 2017-06-09 | 3580

Mickey and the Seal.

2002 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Tai legendinio anglų rašytojo Artūro Doilio 1912 m. mokslinės fantastikos romano „Dingęs pasaulis“ motyvais paremta unikali animacinė istorija. Kaip ir knygoje, čia veiksmas vyksta fantastiniame pasaulyje, kuriame išlikę dinozaurai ir kiti priešistorės gyvūnai. Pagrindiniai veikėjai – keturi paaugliai, išrinkti tam, kad varžytųsi ir nugalėtų televizijos realybės šou Dingęs pasaulis. Lėktuvas, kuriuo Aleksas, Leo, Džekis ir Margaret skrenda filmuotis, sudūžta, tačiau ketvertukas spėja išsigelbėti – parašiutais nusileidžia paslaptingoje saloje, kurioje knibždėte knibžda įvairiausių rūšių dinozaurų. Kaip paaugliams seksis su tais prieštvaniniais padarais susidraugauti, o gal reikės vien tik kautis?

1970 | 2017-06-09 | 4196

Mickey's Garden. Pirmasis filmukas, kuriame pasirodo Mikimauzo draugas Plutas.

2010 | 2017-06-09 | 4099

Aprašymas: Atlaisvinkite vietos trečiajai nepakartojamai juokingos trilogijos daliai, kurios veiksmas vyks atviroje erdvėje. Dar kartą „Šeimos bičo“ šeimynėle keliaus labai toli, peržengs gero skonio ribas, kad pristatytų jums nuostabią mokslinės fantastikos stiliaus parodiją pripildytą subtilaus jumoro, temą atitinkančios animacijos ir žinoma laimingą pabaigą. Taigi, pasirenkite susipažinti su šviesesniąja tamsos puse drauge su Peteriu Solo, Chrisu Skywalkeriu, Princess Lois, Stewie Vaderiu ir keliais naujais veidais, kurie jus nustebins. Tegu juokas niekuomet jūsų neapleidžia.

1968 | 2017-06-07 | 3819

Ožiukas, kuris mokėjo skaičiuoti iki dešimties – senosios animacijos filmukas mažiausiems, kurie išmoks skaičiuoti iki dešimties. Mažas ožiukas miške sutinka žvėrelius, kuriuos skaičiuoja, tačiau visiems tai labai nepatinka ir jie tam priešinasi ir skundžiasi vienas kitam, bando mažylį sudrausminti. Tačiau netikėtai juos visus užklumpa audra, kuri užlieja visą mišką. Vienintelis išsigelbėjimas – tai laivelis, kuris talpina tik dešimt keleivių, tuomet žvėrelių pyktis išgaruoja, nes jie pasijunta išgelbėti ožiuko, kuris juos suskaičiavo. Filmukas atspindi požiūrį apie šalia esantį, kuris per savo smalsumą, tampa išskirtinis. O tas smalsumas ir mokėjimas pasitarnauja ir išgelbsti.

2002 | 2017-06-09 | 3929

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

2000 | 2017-06-07 | 3916

Filmukas apie šalį kurioje nuo seno karaliauja drakonas. Žmonės gimsta ir miršta, drakonas kaip ir anksčiau didis, baisus. Nei vienas žmogus bandęs kautis su drakonu negrįžo. Pasakojimas apie berniuką kuris perprato drakono klastą ir stojo į kovą. Išmintingas vėžlys jam davė patarimą ir kardą. Kaip narsuoliui sekėsi kautis, pamatysite šiame animaciniame filme.

2007 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: Elijas – mažytis gelbėjimo laivelis, svajojantis tapti didvyriu. Net jei pačiam gresia pavojus, jis visuomet pasiruošęs skubėti į pagalbą. Atsitiktinai sužinojęs apie sąmokslą, Elijas supranta, kad čia jo didžioji proga parodyti, ką sugeba. Išgelbėjęs Karalių ir Princesę, Elijas grąžina ramybę į laivų šalį. Už tai jo laukia atpildas – nesuskaičiuojami nuotykiai, nauji draugai ir, žinoma, gražuolė Princesė.

2000 | 2017-06-07 | 3489

Filmuke „Kiškis pagyrūnas“ rodoma, kaip kiškis, bėgdamas nuo lapės, randa šautuvą, kurį turėdamas jaučiasi esąs viršiausias miške ir net užima lapės namus, tačiau paaiškėja, jog šautuvas net neužtaisytas. Tai sužinoję lapė su vilku nori pamokyti kiškį, čia jam padeda jo šeima pamiršusi, kaip išdidžiai radęs šautuvą kiškis su jais elgėsi. Filmukas moko niekada nešokti aukščiau bambos, nesijausti geresniu ir viršesniu už kitus, net jei tau atrodo, kad toje situacijoje esi viršesnis. Taip pat yra mokoma, jog su pavojais kovoti reikia ne jėga, o sumanumu ir gudrumu.

1999 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Antroje „Žaislų istorijos“ dalyje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas – jau neperskiriami draugai, abu vienodai mylimi berniuko Endžio, kurio namus vadina ir savo namais. Pasibaigus mokslo metams, Endis, kaip ir daugelis Amerikos vaikų, išvyksta į vasaros stovyklą. Žaisliukai įgyja neribotą laisvę. Tačiau mėgautis ja ir tinginiauti nėra kada: fanatiškas žaislų kolekcionierius, žinantis tikrąją, kolekcinę Vudžio vertę, pagrobia medinį kaubojų. Geriausiam Vudžio bičiuliui Bazui nelieka kitos išeities, kaip pasitelkus į pagalbą visas įmanomas ir neįmanomas priemones, susigrąžinti Vudį iki sugrįžtant Endžiui. Nors ir superherojus, tačiau Bazas supranta, kad vienas tokios užduoties neatliks. Kadangi Endžio namuose žaislai gyvena draugiškai, astronautas netrunka surinkti „gelbėjimo komandą“ ir išveda ją į pavojingą misiją.

2030 | 2018-07-24 | 3579

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2030 | 2018-07-24 | 4903

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2000 | 2017-06-07 | 3625

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.